نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: getch and textcolor Function

  1. #1

    Arrow getch and textcolor Function

    سلام
    من از Borland C++‎ 5 استفاده میکنم
    میخواهم رنگ متن خروجی مثلا قرمز بشه، از چه دستوری استفاده کنم؟آیا دستور(textcolor()/textbackground())کار میکنه؟
    توی زبان Cیه دستور داشتیم (getch()) آیا توی سی پلاس پلاس هم اینو داریم؟دنبال یه تابع میگردم که به محض فشرده شدن هر دکمه اونو ذخیره کنه،یعنی نیاز به فشردن اینتر نباشه...
    من به تابع به عنوان به متد از کلاس توی کلاس تعریف کردم که فقط شامل چند تا دستور چاپ هست(cout<<)...حالا که تو تابع main صدا میزنم هیچی چاپ نمیشه...ایراد از چیه؟

  2. #2

    نقل قول: getch and textcolor Function

    • من در مورد رنگی بوذن متن درست نفهمیدم ولی میتونی از مشخصه فونت رنگ متن رو عوض کنی در ضمن دستور خروجی برای ویندوز و داس فرق میکنه در ساده ترین حالت میتونی از showmessage() استفاده کنی
    • در مورد تابع getch هم باید توی header فایل مدبوطه رو include کنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •