نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در نمایش متن فارسی گرفته شده از GridView

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    21

    Cool مشکل در نمایش متن فارسی گرفته شده از GridView

    تو سایت گشتم ولی مطالب موجود مشکل رو حل نکرد
    می خوام در زمان اجرا لیستی رو خونده و به صورت hyperlink نمایش بدم که اینکارو انجام دادم ولی روی سیستم درست عمل می کنه اما بعد از آپلود فوت رو درست نشون نمیده.
    دیتا بیس اکسس و vb.net
    از Encoding
    "Windows-1254"و Encoding.UTF8
    هم استفاد کردم ولی نشد، لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نمایش متن فارسی گرفته شده از GridView

    از codepage 1256 استفاده كنيد.

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در نمایش متن فارسی گرفته شده از GridView

    نقل قول نوشته شده توسط SaeidehN مشاهده تاپیک
    از codepage 1256 استفاده كنيد.
    با 1256 هم نمیشه !
    روش دیگه ای نیست؟ لطفا کامل توضیح بدید

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    148

    نقل قول: مشکل در نمایش متن فارسی گرفته شده از GridView

    هنگام نوشتن اطلاعات از Encode و هنگام خواندن اطلاعات از decode استفاده کن:

    Server.UrlEncode(YourString)
    Server.UrlDecode(YourString)

    امیدوارم مشکلت حل شه.

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در نمایش متن فارسی گرفته شده از GridView

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr_iman مشاهده تاپیک
    هنگام نوشتن اطلاعات از Encode و هنگام خواندن اطلاعات از decode استفاده کن:

    Server.UrlEncode(YourString)
    Server.UrlDecode(YourString)
    امیدوارم مشکلت حل شه.
    مشکل روی لینک نبود مشکل روی متن هست ، شاید با این روش حل بشه !
    کسی نظری نداره؟

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    148

    نقل قول: مشکل در نمایش متن فارسی گرفته شده از GridView

    نقل قول نوشته شده توسط mirhosseini مشاهده تاپیک
    شاید با این روش حل بشه !
    کسی نظری نداره؟
    خب امتحان کن ببین حل میشه یا نه دیگه!
    برای متنم از همین میتونی استفاده کنی،جای اون مقدار string متنتو بذار و اونو ذخیره کن یا نمایش بده.

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در نمایش متن فارسی گرفته شده از GridView

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr_iman مشاهده تاپیک
    خب امتحان کن ببین حل میشه یا نه دیگه!
    برای متنم از همین میتونی استفاده کنی،جای اون مقدار string متنتو بذار و اونو ذخیره کن یا نمایش بده.
    نه حل نشد ولی اگه بشه هم حجم خیلی بالا میره !
    تا حالا کسی این مشکلو نداشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •