نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطا در کد update . ببینین(Error)

  1. #1

    Unhappy خطا در کد update . ببینین(Error)

    ای کد
     OleDbConnection con = new OleDbConnection(variables.connectionstring);
    OleDbCommand Cmd = new OleDbCommand();
    Cmd.Connection = con;
    try
    {

    intcodekala = Convert.ToInt32(txtcodekala.Text);
    intghymatkh = Convert.ToInt32(txtghimatekh_update.Text);
    intghymatfo = Convert.ToInt32(txtghymatfo_update.Text);
    s = "select * from kala where codekala like'" + Convert.ToString(intcodekala) + "'";


    Cmd.CommandText = s;
    con.Open();

    OleDbDataReader dr = Cmd.ExecuteReader();
    object[] Obj = new object[1];
    try
    {
    dr.Read();
    dr.GetValues(Obj);
    txtcodekala.Text = Obj[0].ToString();
    }

    catch
    {
    //label7.Location = new Point(41, 15);
    //label7.Text = " .پیغام سیستم : این کد در سیستم وجود ندارد ، لطفا در وارد کردن کد دقت کنید ";
    MessageBox.Show("این کد قبلا ثبت نشده است ، لطفا در وارد کردن کد دقت کنید ", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    // cleandelete();
    }

    con.Close();

    // try
    // {
    if (intcodekala == Convert.ToInt32(txtcodekala.Text))
    {


    Cmd.CommandText = "UPDATE kala set namekala=@namekala,vahed=@vahed,ghymatkh=@ghymatkh ,ghymatfo=@ghymatfo,tozihat=@tozihat where codekala=@codekala;";
    Cmd.Parameters.Clear();
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@codekala", Convert.ToString(intcodekala));
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@namekala", txtnamekala_update.Text);
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@vahed", cmbvahed_update.Text);
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@ghymatkh", Convert.ToString(intghymatkh));
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@ghymatfo", Convert.ToString(intghymatfo));
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@tozihat", txttozihatkala_update.Text);
    con.Open();

    Cmd.ExecuteNonQuery();
    // label7.Location = new Point(109, 17);
    // label7.Text = " .پیغام سیستم : کالای مورد نظر با موفقیت حذف شد ";
    MessageBox.Show("رکورد با موفقیت حذف شد", "پیغام سیستم", MessageBoxButtons.OKCancel, MessageBoxIcon.Information);
    cleanupdate();

    }
    con.Close();
    // }
    // catch
    // {
    // MessageBox.Show("خطا");
    // }

    }
    catch (FormatException)
    {
    // label7.Text = " .پیغام سیستم : لطفا عدد وارد کنید ";
    MessageBox.Show("لطفا عدد وارد کنید", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    cleanupdate();

    }
    Cmd.Dispose();
    con.Dispose();

    راستش این قطعه کد update هستش که یه error میده
    error >>>> No value given for one or more required parameters.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: خطا در کد update . ببینین(Error)

    اینجوری به جواب نمیرسید!

    کدهاتون رو داخل تگ سورس یا کد قرار دهید تا خوانا شوند.

    در ضمن این طرز کد نوشتن اصلا پسندیده نیست. (کد بسیار بدبو)
    به شما خوندن گفتگوی زیر رو پیشنهاد میکنم.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=224704
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3
     OleDbConnection con = new OleDbConnection(variables.connectionstring);
    OleDbCommand Cmd = new OleDbCommand();
    Cmd.Connection = con;
    try
    {

    intcodekala = Convert.ToInt32(txtcodekala.Text);
    intghymatkh = Convert.ToInt32(txtghimatekh_update.Text);
    intghymatfo = Convert.ToInt32(txtghymatfo_update.Text);
    s = "select * from kala where codekala like'" + Convert.ToString(intcodekala) + "'";


    Cmd.CommandText = s;
    con.Open();

    OleDbDataReader dr = Cmd.ExecuteReader();
    object[] Obj = new object[1];
    try
    {
    dr.Read();
    dr.GetValues(Obj);
    txtcodekala.Text = Obj[0].ToString();
    }

    catch
    {
    //label7.Location = new Point(41, 15);
    //label7.Text = " .پیغام سیستم : این کد در سیستم وجود ندارد ، لطفا در وارد کردن کد دقت کنید ";
    MessageBox.Show("این کد قبلا ثبت نشده است ، لطفا در وارد کردن کد دقت کنید ", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    // cleandelete();
    }

    con.Close();

    // try
    // {
    if (intcodekala == Convert.ToInt32(txtcodekala.Text))
    {


    Cmd.CommandText = "UPDATE kala set namekala=@namekala,vahed=@vahed,ghymatkh=@ghymatkh ,ghymatfo=@ghymatfo,tozihat=@tozihat where codekala=@codekala;";
    Cmd.Parameters.Clear();
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@codekala", Convert.ToString(intcodekala));
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@namekala", txtnamekala_update.Text);
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@vahed", cmbvahed_update.Text);
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@ghymatkh", Convert.ToString(intghymatkh));
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@ghymatfo", Convert.ToString(intghymatfo));
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@tozihat", txttozihatkala_update.Text);
    con.Open();

    Cmd.ExecuteNonQuery();
    // label7.Location = new Point(109, 17);
    // label7.Text = " .پیغام سیستم : کالای مورد نظر با موفقیت حذف شد ";
    MessageBox.Show("رکورد با موفقیت حذف شد", "پیغام سیستم", MessageBoxButtons.OKCancel, MessageBoxIcon.Information);
    cleanupdate();

    }
    con.Close();
    // }
    // catch
    // {
    // MessageBox.Show("خطا");
    // }

    }
    catch (FormatException)
    {
    // label7.Text = " .پیغام سیستم : لطفا عدد وارد کنید ";
    MessageBox.Show("لطفا عدد وارد کنید", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    cleanupdate();

    }
    Cmd.Dispose();
    con.Dispose();
    من اینو چیکار کنم حالا؟
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : پنج شنبه 22 مهر 1389 در 23:24 عصر دلیل: ادغام دو پست متوالی

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خطا در کد update . ببینین(Error)

    با سلام...

    حالا چه اروری میده؟؟!!!



    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5

    نقل قول: خطا در کد update . ببینین(Error)

    راستش این قطعه کد update هستش که یه error میده
    error >>>> No value given for one or more required parameters.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خطا در کد update . ببینین(Error)

    mmd=مجتبی

    ببنی دوست عزیز این error واسه اینه که یکی از پارامترهات مقدار نداره اگه اشتباه نکنم

    پس بهتره نمونه برنامه بذاری تو مشکلت رو حل کنیم

    البته اگه اکسس باشه و الا من sql ندارم فعلا

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  7. #7
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خطا در کد update . ببینین(Error)

    با سلام

    دوست عزیز خواستم برنامتو درست کنم که دیدم روش کد نویسیتون طوری بود که کلا پشیمون شدم

    پیشنهاد میکنم اصلا از این روش استفاده نکنید و هرکی بهتون گفت این روش خوبه بگو نمیخوام از این روش استفاده بکنم!!!

    من همه ی کدت رو پاک کردم فقط کد ویرایش برنامتو گذاشتم و گفتم اگر کالا پیدا شد دکمه ویرایش فعال بشه در غیر اینصورت غیر فعال بمونه

    کلا 6 تا 10 خط شد

    ولی خودت برو نگاه کن شما چند خط نوشتی

    این کد رو بذار جای کد ویرایشت امیدوارم مشکلت حل بشه

    خطای املائی داشتی شما تو نام فیلد درون بانکت و فیلدهای تعریف شده در برنامت



    Cmd.CommandText = "UPDATE kala set namekala=@namekala,vahed=@vahed," +
    "ghymatekh=@ghymatekh,ghymatefo=@ghymatefo,tozihat =@tozihat where codekala=@codekala";

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  8. #8

    نقل قول: خطا در کد update . ببینین(Error)

    lمجتبی جان نمیه همونی که درست کردی رو برام بزاری راستش واسه من جا نخورد بازم جواب نداد

  9. #9
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: خطا در کد update . ببینین(Error)

    بیا دوست عزیز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •