نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جستجو و نمایش نتایج در دیتا گرید

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    جستجو و نمایش نتایج در دیتا گرید

    در جستجوی جدیدی رکوردی که کاربرتایپ کرده پیدا نشد اما در جستجوی قبلی وی موفق بوده و یک رکورد در دیتا گرید نمایش داده شد.
    حالا در جستجوی اخیر برای اینکه دیتا گرید نمایش داده نشود و یا خالی نمایش داده شود چه باید کرد؟
                  else 
    lblErrorMessage.Text = "چنین رکوردی یافت نشد! ";
    DataGrid1.
    //DataGrid1.Visible=false;
    myReader.Close();
    sqlconnectionPubs.Close();
    sc2.Close();

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    هیچ مشکلی ندارد. به همان کوئری خالی آنرا بایند کنید چیزی نمایش داده نمی شود.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    بله پیش از مطالعه پاسخ شما انجام دادم و درست شد اما اگر خواسته باشم کلا دیتا گرید را نشان ندهد چطور؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    این مناسبه؟
    else
    {

    lblErrorMessage1.Text = "چنین رکوردی یافت نشد! ";
    //-------------------------------------------------------------------------
    SqlDataAdapter sad2 = new
    SqlDataAdapter("SELECT * from tblPrimary where id=1 ",sc2);
    //-------------------------------------------------------------------------
    DataSet ds3 = new DataSet();
    sad2.Fill(ds3,"tblPrimary");
    //-------------------------------------------------------------------------
    DataGrid1.DataSource=ds3.Tables["tblPrimary"&# 93;.DefaultView;
    DataGrid1.DataBind();
    //-------------------------------------------------------------------------

    myReader.Close();
    sqlconnectionPubs.Close();
    sc2.Close();
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    خاصیت visible بودن آنرا تست کرده ای؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    بله با ویزیبل هم کار کردم اما راستش اصلا به دلم نچسبید!
    برنامه نویسی را بیشتر دوست دارم!

  7. #7
    یکی به من کمک کنه من هنوز نتونستم چیزی تو datagrid نشون بدم من میخوام تو یه textbox چیزی بنویسم متن این textbox تو database جستجو بشه و نتیجه تو datagrid بیاد اگر میدونستید به من بگید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    بله با ویزیبل هم کار کردم اما راستش اصلا به دلم نچسبید!
    برنامه نویسی را بیشتر دوست دارم!
    دوستمون که نگفت یه قل دو قل بازی کن!!!

    عزیزم یا EmptyDataText رو Set کن یا از همون Visible استفاده کن.

  9. #9
    یکی به من کمک کنه من هنوز نتونستم چیزی تو datagrid نشون بدم من میخوام تو یه textbox چیزی بنویسم متن این textbox تو database جستجو بشه و نتیجه تو datagrid بیاد اگر میدونستید به من بگید
    کد زیر با access هستش.

    اگه برای sql میخای، تونستی خودت تبدیل کن برای sql.

    نتونستی بگو برات بزارم.


    OleDbConnection con = newOleDbConnection(String.Format("provider = microsoft.jet.oledb.4.0 ; data source = {0}", Server.MapPath("~") + @"\App_Data\data.mdb"));
    con.Open();
    string str = TextBox1.Text.ToString().Trim();
    string str1 = "select DISTINCT id,name from tb where name like '%"+ str+ "%' or fname like '%"+str+ "%'";
    OleDbDataAdapter da = newOleDbDataAdapter(str1, con);
    DataSet ds = newDataSet();
    da.Fill(ds);
    GridView1.DataSource = ds;
    GridView1.DataBind();
    con.Close();


    موفق باشی....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •