صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 77

نام تاپیک: C#‎ یا ++C؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    C#‎ یا ++C؟

    با سلام

    این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان بیان نظرشون رو درباره دوتا زبان بگن البته زبان C++‎ که شناخته شده است و قابلیت ها و توانایی هاش هم معرف حضور هست (و البته سختی و پیچیدگی اش) حالا می خواستم ببینم آیا سی شارپ هم می تونه جایگزین مناسبی برای این زبان باشه یانه؟و اصلا سی شارپ ارزش یاد گرفتن داره یا نه؟

    به طور ضمنی اگه دوستان بگن آیا ممکنه که مستقیما از وی بی به سی پلاس پلاس نقل مکان کنم یا نه؟
    (اگه سوالم همچین مسخره است ببخشید دیگه چون راستش به جز VB6 در مورد زبان های دیگه اطلاعاتی ندارم)

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    به قدرت C++‎ شک نکن.
    آره، میتونی از VB به C++‎ نقل مکان کنی[کلا کسی که یه زبونی رو بلده خیلی راحت میتونه یه زبون دیگه رو هم یاد بگیره](ولی ممکنه دیوونه بشی، چون با یه زبون ویژوال و ساده که همه چیش آماده بوده کار کردی، ولی توی C++‎ خودت همه کاره هستی).
    cs , cpp قابل مقایسه با هم نیستند.

  3. #3

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    سلام:
    زبان ++c یک زبان سیستمی ،آموزشی و .... هست که مزایای زیادی داره از جمله ارتباط بهتر با سخت افزار و اجرای سریعتر . زبان #C که یک زبان فوق العاده پیشرفته و به نظر من راحت هست ولی بیستر یک زبان تجاریه.

  4. #4

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    ببین دوست عزیز باید ببینی دنبال چی هستی؟
    اگه میخای برای ویندوز و لینوکس و مک برنامه بنویسی و هر چیزی که به ذهنت میرسه به سختی یا به سادگی پیاده سازی کنی C++‎ گزینه خوبی . اما اینم بگم که تو این راه باید صبور باشی !

    ولی C#‎ و دات نت امکانت زیادی رو عرضه میکنن که برنامه نویسی رو اسان میکنه ولی فقط روی windows به خوبی هم جواب میده .

    نمیخوام ذهنت رو به هم بریزم ولی اگه میخوای C#‎ رو کار کنی به نطر من java بهتره .
    این زبان و امکاناتی که داره باعث شده برای سالیان متوای زبان اول دنیا باشه .اینو توی اینترنت ببینین.

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    11

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    اصولا نمی تونی یک زبان پیدا کنی که توی همه چیز خوب جواب بده.
    cpp توی کارهای سیستمی خوب جواب می ده اما نوشتن یک برنامه تجاری واقعا پیرت می کنه !!! برعکس C#‎ توی نوشتن یک برنامه تجاری راحتت میکنه اما توی برنامه سیستمی یه خورده اذیتت می کنه .
    (طبیعی هم هست، اگر درس طراحی زبان را گذرانده باشید، می دونید که وقتی می خوان یک زبان رو طراحی کنن اول مشخص می کنن که برای چه منظوری باید باشه و بعد بر همون اساس قابلیت های زبان را طراحی می کنند.)
    بنابراین بهتره که همه اینها رو بلد باشی و از هر زبانی در موقع خودش استفاده کنی. مثلا اگر یک پروژه سیستمی به پستت خورد، باید بری سراغ cpp ولی اگر یک پروژه تجاری به پستت خورد، میری سراغ C#‎.

    جاوا هم بد نیست هرچند که اون هم جوابگوی همه نیازها نیست و باید در موارد خودش از اون استفاده کنی. (پس خیلی تفاوتی با C#‎ نمی کنه)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    با زبان سی‌شارپ شما یک برنامه‌نویس وابسته به مایکروسافت هستی.
    با زبان ++C یا پایتون یا ... شما یک برنامه‌نویس مستقل هستی.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    خیلی وقتا این وابستگی و پشتیبانی باعث تسهیل و تسریع کارها می شه و امکانات خوبی در اختیارتون می ذاره...

  8. #8

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    توی کارهای سیستمی خوب جواب می ده اما نوشتن یک برنامه تجاری واقعا پیرت می کنه !!! برعکس C#‎‎ توی نوشتن یک برنامه تجاری راحتت میکنه اما توی برنامه سیستمی یه خورده اذیتت می کنه .
    سلام
    اولاً که بیشترین نرم افزارهایی که ما با اونا سروکار داریم با C++‎/C نوشته شدند!! این دلیلی بر اینکه پیرت نمیکنه! دوماً که منطق جالبی دارید! ++C پیرت میکنه ولی #C توی کارای سیستمی یه خورده اذیت میکنه!!
    جالب بود!

  9. #9

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    من یه کاری خوبی توی یه شرکتی با پارتی ممکن بود گیرم بیاد که بخاطر اینکه تاحالا سی شارپ و دات نت کار نکرده بودم از دستم رفت. البته بگذریم که چون راهش دور بود و ضمنا تمایل چندانی به پارتی بازی توسط بستگان نه چندان نزدیک نداشتم، درواقع خودم هم مایل نبودم و سماجت نکردم، وگرنه طرف میگفت همینجا سی شارپ رو یاد میگیری! البته من اصلا این رو نمی پسندیدم چون رویهء من یادگیری اصولی و کامل هست و تا چیزی رو عملا یاد نگیرم ادعایی نمیکنم و روش حسابی باز نمیکنم. از یادگیری عجولانه و بازاری و ناقص و سطحی هم خیلی بدم میاد.
    حالا بحث فقط این بود که از اون موقع فهمیدم توی بازار ایران سی شارپ و دات نت خیلی جاها حرف اول رو میزنه و خواهد زد. جالبتر اینکه اونا خودشون درحال تبدیل کردن یک برنامهء سفارشی سازمانی که قبلا با سی++ نوشته بودن به سی شارپ بودن!!
    اون یه شرکت نمونه بود. ولی امروز توی ایران من فکر میکنم کسی که سی شارپ و دات نت بلد باشه کم نمیاره هم از نظر اعتماد بنفس و اعتبار و هم از نظر فرصتهای شغلی. یعنی اینطور بنظر میرسه که این یک ضرورت و شرط کافی خواهد بود. یعنی اگر طرف سی شارپ و دات نت بلد باشه انگار وظیفش رو انجام داده و کافیه تا یک برنامه نویس بدردبخور باشه، ولی اگر بلد نباشه ناقص و ناکارا بحساب میاد! البته بیشتر برای برنامه نویسی اپلیکیشن های ویندوزی اینطور هست و مثلا برنامه نویسی وب بیشتر فرق میکنه (طرف ممکنه مثلا با PHP کار کنه).
    حالا شایدم من اشتباه فکر میکنم و واقعا آمار سی شارپ اینقدر هم بالا نیست. ولی از اینکه دیدم یه تیم برنامه نویسی ای که خودشون اون برنامه رو قبلا با سی++ نوشتن دارن برنامشون رو سریعا به سی شارپ و دات نت منتقل میکنن نتیجه گرفتم که بحث سی شارپ و دات نت تموم شده هست و تغییرات اساسی خیلی جدی تر و سریعتر از چیزیه که من فکر میکردم.
    بهرحال میکروسافت هم مسیر قطعی ای رو در پیش گرفته و ظاهرا در آینده همه چیز رو بر مبنای سی شارپ و دات نت ارائه میکنه و معلوم نیست فناوریهای قدیمی تر پشتیبانی کافی داشته باشن (میگن دیگه نمیخواد بعضیاش رو داکیومنت بکنه).
    بهرحال اون تجربهء تاثیرگذاری بود برای من و یک نوع بهم هشدار داد که بهتره از قافله عقب نمونم تا در آینده بتونم با تخصص خودم و راحتتر شغل و درآمدی داشته باشم.
    نظر شما چیه؟ شایدم من زیادی ترسیدم!! ولی ملت ما بدجوری جوگیر شدن ظاهرا! اونم برنامه نویسهای حرفه ای که بصورت تیمی برنامه های سفارشی سازمانی میسازن.
    من هنوزم نمیفهمم چرا باید یه برنامهء ویندوزی به زبان سی++ رو به این سرعت به سی شارپ و دات نت تبدیل کرد. مگه اینکار رو نکنیم چی میشه؟!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    بهرحال میکروسافت هم مسیر قطعی ای رو در پیش گرفته و ظاهرا در آینده همه چیز رو بر مبنای سی شارپ و دات نت ارائه میکنه و معلوم نیست فناوریهای قدیمی تر پشتیبانی کافی داشته باشن (میگن دیگه نمیخواد بعضیاش رو داکیومنت بکنه).
    البته که «اساس دات نت» بر اساس همین «فناوری‌های قدیمی» شکل گرفته و بنا شده...
    در پشت پردهٔ دات نت، از Windows API و زبان nativeای به نام ++C استفاده شده...
    حتی این XNA هم در ویندوز یک لایهٔ اضافی بر روی DirectX است.
    و سوال اینجاست که آیا مایکروسافت حاضر می‌شه اساس خودش Windows API را نابود کنه؟
    دات نت برای جایگزینی ++C نیامده... بلکه یک مکمل در کنار روش‌های قدیمی است.

  11. #11

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    البته که «اساس دات نت» بر اساس همین «فناوری‌های قدیمی» شکل گرفته و بنا شده...
    در پشت پردهٔ دات نت، از Windows API و زبان nativeای به نام ++C استفاده شده...
    حتی این XNA هم در ویندوز یک لایهٔ اضافی بر روی DirectX است.
    و سوال اینجاست که آیا مایکروسافت حاضر می‌شه اساس خودش Windows API را نابود کنه؟
    دات نت برای جایگزینی ++C نیامده... بلکه یک مکمل در کنار روش‌های قدیمی است.
    بله درسته.
    اما مسئله در حیطهء خاصی هست بنام اپلیکیشن نویسی.
    مثلا وقتی مایکروسافت یک widget جدید رو برای رابط گرافیکی اپلیکیشن ها ایجاد میکنه ممکنه عملا در دات نت پشتیبانی و داکیومنت و ساختار خیلی بهتری برای استفاده داشته باشه یا اصلا به کتابخانهء Native اضافه نشه.
    همینطور جزییات و پیچیدگی های دیگر هم هستن.
    شاید در آینده میکروسافت دیگه در بهینه سازی و گسترش فناوری اپلیکیشن نویسی ویندوز بر مبنای Win API مثل MFC و غیره کار نکنه و این درحالی باشه که فناوریها و فریمورک های جدید گسترده تری برای دات نت بیاد. در اینصورت دیگه موقعیت یک برنامه نویس سی++ عملا عقب افتاده تر خواهد شد.

  12. #12

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    ببینید یه کم اگه با دید بازتری نگاه کنیم ! میبینیم که تو کشور ما که دات نت و ویندوز همش رو هم 1000 تومان ! خوب همه با ویندوز کار کردن و کار هم میکنن و بهترین برای برنامه نویسی دات نت ولی اگه به فکر کار روی سیستم عامل های دیگه باشیم دیگه اینجوری فکر نمیکنیم.اون وقت میبینین که C++‎ هنوز هم بهترین ربان برای توسعه نرم افزاری روی linux,mac البته به کمک QT Framework برنامه نویسی برای C++‎ هم خیلی ساده شده .

  13. #13

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    بابا کسی به لینوکس اهمیت نمیده. یعنی اهمیت مالی نداره (کمیت کوچکی داره). وگرنه من و شما اهمیت میدیم مسلما.
    mac هم که یک سیستم عامل انحصاری هست و ارزش صحبت کردن هم نداره. حالا به ویندوز هم بها میدیم دیگه از سر ناچاری هست بخاطر شغل و درآمد و بازار کارش بخاطر اینکه اکثریت کاربران دسکتاپ از ویندوز استفاده میکنن.
    بنده رو اگر بشناسید (Folaani) حامی سرسخت نرم افزارهای آزاد هستم و کلی از مقاله های فلسفی نرم افزار آزاد رو خودم ترجمه کردم. تاحالا هم فقط دنبال یادگیری زبانها و ابزارهای بازمتن و آزاد بودم. با لینوکس هم خوب آشنایی دارم. اما الان میبینید که مجبور شدم بیام دنبال سی شارپ و دات نت روی ویندوز با محصولات انحصاری مایکروسافت. چون بالاخره باید واقعیت ها رو هم درنظر گرفت. منم باید بتونم پول دربیارم و راحت زندگی کنم. وقتی استعدادش رو دارم حیفه نتونم ازش شغل و درآمد خوب داشته باشم. البته از رفتن دنبال بازمتن و نرم افزار آزاد پشیمون نیستم و به این فعالیت ادامه میدم چون علاقه و اعتقاد اساسی دارم و رمز پیشرفت من بوده، اما در ویندوز هم با محصولات میکروسافت باید بخاطر فرصتهای شغلی و ظرفیت بازاری که داره کار کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : سه شنبه 15 تیر 1389 در 20:08 عصر

  14. #14

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    خود شما بری یجا بخوای استخدام بشی و سی شارپ و دات نت کار بخوان چیکار میکنی؟
    بخصوص اگر حالت تیمی باشه که دیگه هیچ انتخاب دیگه ای باقی نمیمونه. چون توی یه شرکت مثلا با 5 نفر برنامه نویس مسلما زبان انتخاب شده به احتمال زیادتر از همه سی شارپ و دات نت خواهد بود. غیر از اینه؟
    بنظر شما آیا الان یه شرکت نرم افزاری تازه تاسیس که میخواد تیم برنامه نویسی داشته باشی میاد روی فریمورک و زبان دیگری سرمایه گذاری بکنه؟
    منطقی هست که اونا میرن دنبال جدیدترین فناوری که برنامه نویسش زیاد هست و آینده و ساپورتش هم مشخصه و چیز استانداردی محسوب میشه.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    کاملا موافقم اگه یه نگاه به روزنامه بندازید می بینید که پر شده از استخدام کسی که #C و جدیدنم اوراکل بلدند درسته که ++C یه زبان قدرتمنده اما باید به فکر درامد هم بود الان داخل دانشگاه هم تقریبا همه استادا پرژه رو با #C تو اولویت میزارن

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    11

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    نقل قول نوشته شده توسط مرتضی پیروزی مشاهده تاپیک
    سلام
    اولاً که بیشترین نرم افزارهایی که ما با اونا سروکار داریم با C++‎‎‎‎/C نوشته شدند!! این دلیلی بر اینکه پیرت نمیکنه! دوماً که منطق جالبی دارید! ++C پیرت میکنه ولی C#‎‎‎‎ توی کارای سیستمی یه خورده اذیت میکنه!!
    جالب بود!
    اولا، اینکه اکثر نرم افزارهای دور و بر ما با ++C نوشته شده اند دلیل بر راحت بودن این زبان نیست! دلیل نمیشه که آدم رو پیر نکنه

    دوما، آره چرا که نه، نمی دونم با C#‎‎‎ کارهای سیستمی یا پردازش های سنگین انجام دادید یا نه ولی همین رو میگم که به همون نسبت که نوشتن یک برنامه تجاری توی C#‎‎‎ آسونه، انجام کارهای پیچیده و سنگین هم آسونه فقط سرعت اجرای پایین تری دارند. (مثال: مثل WMI برای کار کردن با سخت افزارها در Net. و یا پردازش تصویر در C#‎‎‎ ... )

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    دوست عزیز، سی‌شارپ یک زبان سیستمی نیست.

  18. #18

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    بابا کسی به لینوکس اهمیت نمیده. یعنی اهمیت مالی نداره (کمیت کوچکی داره). وگرنه من و شما اهمیت میدیم مسلما.
    mac هم که یک سیستم عامل انحصاری هست و ارزش صحبت کردن هم نداره. حالا به ویندوز هم بها میدیم دیگه از سر ناچاری هست بخاطر شغل و درآمد و بازار کارش بخاطر اینکه اکثریت کاربران دسکتاپ از ویندوز استفاده میکنن.
    بنده رو اگر بشناسید (Folaani) حامی سرسخت نرم افزارهای آزاد هستم و کلی از مقاله های فلسفی نرم افزار آزاد رو خودم ترجمه کردم. تاحالا هم فقط دنبال یادگیری زبانها و ابزارهای بازمتن و آزاد بودم. با لینوکس هم خوب آشنایی دارم. اما الان میبینید که مجبور شدم بیام دنبال سی شارپ و دات نت روی ویندوز با محصولات انحصاری مایکروسافت. چون بالاخره باید واقعیت ها رو هم درنظر گرفت. منم باید بتونم پول دربیارم و راحت زندگی کنم. وقتی استعدادش رو دارم حیفه نتونم ازش شغل و درآمد خوب داشته باشم. البته از رفتن دنبال بازمتن و نرم افزار آزاد پشیمون نیستم و به این فعالیت ادامه میدم چون علاقه و اعتقاد اساسی دارم و رمز پیشرفت من بوده، اما در ویندوز هم با محصولات میکروسافت باید بخاطر فرصتهای شغلی و ظرفیت بازاری که داره کار کنم.
    دوست عزیز شما یه سفارش کار دریافت میکنی درسته ؟ خوب اونو چه با جاوا چه با سی شارپ و چه با C++‎‎‎‎(QT framework بنویسی فرقی نمیکنه !!! مشتری برنامه رو میخواد که کار کنه و دزست جواب بده .

    اگه من از دیگر سیستم عامل ها صحبت کردم به خاطر اینه که وقتی رو که صرف میکنیم برای یادگیری چیزی چند منظوره باشه و نه فقط برای یک سیستم عامل و فقط برای یک سری زمینه های خاص.

    برای مثال : یکی از بزرگترین پروژه های ایران که بدستور وزارت اموزش و پرورش آغاز به کار شده ! یکی از اعضای این تیم دوست خود من .
    پروژه داره برای windows application با QT نوشته میشه و برای web application با پایتون و فریمورک Django و سیستم عامل هم linux هست.

    و دستمزدی هم که در نهایت میگیرن به احتمال زیاد یک رقم نجومی ! چون پروژه سنگینی !

  19. #19

    نقل قول: C#‎‎‎ یا ++C؟

    نقل قول نوشته شده توسط saleh.hi.62 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما یه سفارش کار دریافت میکنی درسته ؟ خوب اونو چه با جاوا چه با سی شارپ و چه با C++‎‎‎‎‎(QT framework بنویسی فرقی نمیکنه !!! مشتری برنامه رو میخواد که کار کنه و دزست جواب بده .
    آره در همچین مواردی میشه.
    اما بازم اینکار یه ریسک ها و دردسرهایی داره. به امنی و آسونی نوشتن برنامه با سی شارپ نیست. این تاپیک رو بخونید باید متوجه بشید چرا: https://barnamenevis.org/showthread.php?t=225430
    از طرف دیگه بعضی مشتری ها ممکنه به عللی، زبان برنامه نویسی رو مشخص کنن.

    اگه من از دیگر سیستم عامل ها صحبت کردم به خاطر اینه که وقتی رو که صرف میکنیم برای یادگیری چیزی چند منظوره باشه و نه فقط برای یک سیستم عامل و فقط برای یک سری زمینه های خاص.
    منم موافقم و به همین خاطر اول دنبال Qt رفتم. هم برای بازمتن بودنش و هم برای مستقل از پلتفرم بودن. بهرحال همین توانایی میتونه یه زمانی برای آدم مزیت بزرگی محسوب بشه. دنیا که یجور نمیمونه و کسی از آیندش خبر نداره و باید افق های نگاه دوردست داشت و به یک سیستم عامل و شرکت انحصاری وابسته نشد. بالاخره فرصتهای شغلی هم حالا نه زیاد در ایران، ولی در خارج از کشور برای چیزهای دیگه هم کم و بیش پیدا میشه.
    ما بخاطر ایجاد تعادل بهینه هم که شده باید به سمت و سوی نرم افزارهای بازمتن و مستقل از پلتفرم بریم. افراد عادی اینکار رو نمیکنن، اما پیشرو ها باید تلاششون رو بکنن چون ظرفیت و نقشی که دارن ممتاز هست و شاید اصلا وظایفی در این ارتباط داشته باشن.

    برای مثال : یکی از بزرگترین پروژه های ایران که بدستور وزارت اموزش و پرورش آغاز به کار شده ! یکی از اعضای این تیم دوست خود من .
    پروژه داره برای windows application با QT نوشته میشه و برای web application با پایتون و فریمورک Django و سیستم عامل هم linux هست.

    و دستمزدی هم که در نهایت میگیرن به احتمال زیاد یک رقم نجومی ! چون پروژه سنگینی !
    خوشحالم که اینو میشنوم.
    هرچند شاید اگر اونا میدونستن با اینکار به یک عدهء خاص و محدود از برنامه نویسان وابسته میشن اینکار رو نمیکردن.

  20. #20

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    برای مثال : یکی از بزرگترین پروژه های ایران که بدستور وزارت اموزش و پرورش آغاز به کار شده ! یکی از اعضای این تیم دوست خود من .
    پروژه داره برای windows application با QT نوشته میشه و برای web application با پایتون و فریمورک Django و سیستم عامل هم linux هست.
    سعی کن کم تر مثل روزنامه نویسا حرف بزنی. اینجا فروم تخصصیه و حداقل احتمال بده که کسانی هستن که شاید در مورد این پروژه اطلاعاتی دارن و تصادفا پروژه های بزرگ هم در عمرشون دیدن و هم روی پروژه های بزرگ کار کردن
    ایضا:
    به احتمال زیاد یک رقم نجومی ! چون پروژه سنگینی
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi Asgari : چهارشنبه 16 تیر 1389 در 13:20 عصر
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  21. #21

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    آره در همچین مواردی میشه.
    اما بازم اینکار یه ریسک ها و دردسرهایی داره. به امنی و آسونی نوشتن برنامه با سی شارپ نیست. این تاپیک رو بخونید باید متوجه بشید چرا:

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=225430
    دوست عزیزی که این مطالب رو نوشته بود یک جاهای جق به جانب ایشون بود و یک سری جاها نه ! بهتره که جواب هایی که دیگر دوستان متخصص هم تو این زمینه در ادام اون تاپیک مطرح کردن رو هم بت دقت بخونین . به خیلی هاش پاسخ داده شد.

    سعی کن کم تر مثل روزنامه نویسا حرف بزنی. اینجا فروم تخصصیه و حداقل احتمال بده که کسانی هستن که شاید در مورد این پروژه اطلاعاتی دارن و تصادفا پروژه های بزرگ هم در عمرشون دیدن و هم روی پروژه های بزرگ کار کردن
    اگه شما در این مورد اطلاع کافی دارین میتونم بپرسم توی این پروژه قرار چه کاری انجام بگیره؟
    من اگه چیزی گفتم همین تور که گفتم یک از دوستان من از اعضای این تیم !

    بعدشم این طرز برخورد اصلا جالب نیست ! من یک مثال رو مطرح کردم ! به کس خاصی توهین شد ؟

  22. #22

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    اگه شما در این مورد اطلاع کافی دارین میتونم بپرسم توی این پروژه قرار چه کاری انجام بگیره؟
    من اگه چیزی گفتم همین تور که گفتم یک از دوستان من از اعضای این تیم !

    بعدشم این طرز برخورد اصلا جالب نیست ! من یک مثال رو مطرح کردم ! به کس خاصی توهین شد ؟
    نخیر نمی تونید ، ربطی به فروم نداره.
    دقیقا توهین هست به خوانندگان مطالب شما.
    شما معنی کلماتی چون "رقم نجومی" و "پروژۀ بزرگ" رو نمی دونی چون پروژۀ بزرگ ندیدی؛ البته این به معنای کوچک کردن ارزش کار این دوستان نیست ، ولی مفهومی مثل "بزرگی" یا زیاد بودن رقم یا ارزش مالی پروژه ، نسبی هست. مثلا کار دوستان در مقایسه با یک برنامۀ حسابداری ساده ، پروژه ای بزرگ و گران قیمت هست ، ولی در مقایسه با خیلی از پروژه های بزرگ انجام شده در ایران (یا پروژه های بسیاری که الان در حال توسعه هستن و بنده در جریانشون هستم) کار خیلی کوچکیه (البته من از مقدار دقیق قرارداد! دوستان اطلاع ندارم ولی اون هم قابل تخمین هست)
    من با مثالی که زدی مشکلی ندارم ، با طرز روایتت مشکل دارم {به هر حال این تاپیک جای بحث این موارد نیست. فقط خواستم تذکری داده باشم }
    موفق باشی
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  23. #23

    نقل قول: C#‎‎‎ یا ++C؟

    نقل قول نوشته شده توسط saleh.hi.62 مشاهده تاپیک
    دوست عزیزی که این مطالب رو نوشته بود یک جاهای جق به جانب ایشون بود و یک سری جاها نه ! بهتره که جواب هایی که دیگر دوستان متخصص هم تو این زمینه در ادام اون تاپیک مطرح کردن رو هم بت دقت بخونین . به خیلی هاش پاسخ داده شد.
    استارتر اون تاپیک که بنده هستم
    اونجا پستهای دوستان رو خوندم و جوابشون رو دادم.
    شما اگر ادعا دارید چیزی جاهلانه بوده با دلیل بیان بفرمایید که چرا و بتونیم روش بحث کنیم. اگر نظر شما مستدل باشه من میپذیرم.
    اما بحث این نیست که من ندونم کیوت رابط کاربری رو درست میکنه و بقیش رو با کتابخانه های دیگه باید ساخت، که البته باید بگم این حرف کاملا نادقیق هست و کیوت امکاناتی خیلی بیشتر از GUI هم داره.
    موضوع اصلی اینه که حالا که در یک برنامهء بزرگ در حال یا آینده ما ممکنه نیاز به ترکیبی از Qt و کتابخانه های دیگه و بخصوص کتابخانه های بومی پیدا بکنیم، و اینکار درمقایسه با برنامه های بومی خالص چندان بی دردسر هم نیست، آیا مزایای اصلی کیوت خدشه دار نمیشن و دیگه چه دلیلی داره دو یا چند کتابخانه و فریمورک رو یاد بگیریم و با هم ترکیب کنیم و چرا نریم از ابتدا مثلا کتابخانه و زبانهای بومی خود ویندوز رو یاد بگیریم و استفاده کنیم که باعث انسجام کدها و استفاده کامل از راحتی و امکانات فریمورک و کم شدن کار یادگیری و برنامه نویسی میشه.
    البته خیلی از برنامه ها رو میشه با Qt هم بصورت کامل پیاده کرد. اما بهرصورت اون نیازها و انتظاراتی هم که گفتم برای من عملا پیش آمده و نادر و غیرمنطقی نیستن. من فکر میکنم اگر برنامه ای نوشتم و در آینده مشتری نیاز داشت یک امکان خاص رو بهش اضافه کنم که کیوت تامین نمیکنه، چقدر ممکنه برای من دردسر بشه و اگر بخوام اون کار یا میزان دستمزدش رو بخاطر کم بودن رد کنم، باید چی به مشتری بگم!
    آدم دوست داره با چیزی برنامه بنویسه که هروقت خواست بتونه هر گسترشی رو بدون دردسر و هزینهء اضافه بهش اعمال کنه و کار اولیه مخدوش نشه. هرچند همینطور آدم دوست داره از فناوریهای بازمتن/آزاد و مستقل از پلتفرم استفاده کنه، و بنابراین ما یک تعادل و نسبی بودن رو در تصمیمگیری ها شاهد هستیم. من شخصا ممکنه برنامه های موردی و کوچک یا حتی متوسط رو یا اونایی رو که میدونم ذاتا از امکانات خاصی که در کیوت نیست استفاده نخواهند کرد، با کیوت درست کنم. بخصوص که یک پروژهء بازمتن باشه. البته حتی اگر بازمتن هم نباشه بازم این مزیت که میتونه روی لینوکس هم براحتی منتقل و اجرا بشه بالاخره خاصیت مطلوبی هست.

    اما اگر برنامهء من در حال یا آینده بخواد ترکیبی از کیوت و یک فریمورک یا کتابخانهء دیگه باشه، در مزایای فریمورک تاحدی اختلال ایجاد میکنه (میزانش بستگی به حجم و نوع بخشهای متفاوت داره)، و مسئلهء دیگه اینه که اگر اون بخشهای دیگه بازمتن نباشن دیگه برنامهء من بازمتن نیست و اگر مستقل از پلتفرم نباشن دیگه برنامهء من مستقل از پلتفرم نیست (یعنی در عمل دو مزیت اصلی Qt به اینصورت به شدت خدشه دار میشن)، و بازهم مسئلهء دیگر همون نیاز به یادگیری کتابخانه ها و احتمالا فریمورک های دیگر هست که یک هزینهء اضافه برای برنامه نویسه و از طرف دیگر نوشتن برنامه بصورت همزمان با چند فریمورک و کتابخانه و استاندارد، خودش انرژی بیشتری برای تمرکز و مدیریت مصرف میکنه و خطاهای انسانی رو افزایش میده.

    البته تمام اینا که گفتم به معنای کم شدن ارزش و کاربرد Qt نیست. من خودم به دلایلی که قبلا گفتم دنبال کیوت و چند زبان دیگر بازمتن و مستقل از پلتفرم رفتم و استفادش رو هم برده و میبرم و احتمالا خواهم برد. اما اگر دیدگاه صرفا بازاری و جهت شغل و درآمد و انجام پروژه های بومی ویندوز باشه، بنظر من یک چیزی مثل سی شارپ و دات نت گزینهء تقریبا بی رقیبی هست یا در آینده خواهد بود (در حال حاضر سی++ با کتابخانه های بومی خود ویندوز مثل MFC هم کاملا کاراست).
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : چهارشنبه 16 تیر 1389 در 15:33 عصر

  24. #24

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    نخیر نمی تونید ، ربطی به فروم نداره.
    دقیقا توهین هست به خوانندگان مطالب شما.
    شما معنی کلماتی چون "رقم نجومی" و "پروژۀ بزرگ" رو نمی دونی چون پروژۀ بزرگ ندیدی؛ البته این به معنای کوچک کردن ارزش کار این دوستان نیست ، ولی مفهومی مثل "بزرگی" یا زیاد بودن رقم یا ارزش مالی پروژه ، نسبی هست. مثلا کار دوستان در مقایسه با یک برنامۀ حسابداری ساده ، پروژه ای بزرگ و گران قیمت هست ، ولی در مقایسه با خیلی از پروژه های بزرگ انجام شده در ایران (یا پروژه های بسیاری که الان در حال توسعه هستن و بنده در جریانشون هستم) کار خیلی کوچکیه (البته من از مقدار دقیق قرارداد! دوستان اطلاع ندارم ولی اون هم قابل تخمین هست)
    من با مثالی که زدی مشکلی ندارم ، با طرز روایتت مشکل دارم {به هر حال این تاپیک جای بحث این موارد نیست. فقط خواستم تذکری داده باشم }
    موفق باشی
    تذکری که دادید کاملا بی ربطه ! به چند دلیل :
    1-این جور که به نظر میاد از جزئیات کامل پروژه اطلاع کامل ندارید !

    2-پروژه های بزرگی انجام شده و انجام میشه و خواهد شد ! اینم یکی از اوناست ! من نگفتم بزرگتیرین پروژه در حال اجرا در تاریخ ایران !! فقط گفتم پروژه بزرگی .
    اگه به مزاج شما خوش نیومده پای دیگران رو وسط نکشین !

    3-اینجا (این وبسایت) فروم تخصصی ! قبول . ولی این بخش گفتگوی آزاد و از تالارهایی که بحث تخصصی دارن در مورد یک موضوع خاص سواست . پس شما بهتره که به این ستاره هایی که روی پیشونیتون بستین ننازین و اگه دوست ندارین توی این بخش شرکت نکنین .
    (تخصص زدگی هم یک مد جدید که به تازگی ظهور کرده و بعضی ها با این کلمه به خودشون اجازه میدن هر چی که خواست بگن !!!!)

    باید یک تجدید نظر در مورد دادن اختیارات به افراد صورت بگیره (داشتن تخصص تنها ملاک مدیر شدن نیست !!!) یکی از مشخصه های بارز یک مدیر ریز ادب و درایت !

  25. #25

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    مسئلهء دیگه اینه که اگر اون بخشهای دیگه بازمتن نباشن دیگه برنامهء من بازمتن نیست
    کیوت لایسنس LGPL هم داره. یک برنامه که proprietary هست می تونه از Qt استفاده کنه بدون این که مجبور باشه سورس کد خودش رو هم عرضه کنه.
    http://qt.nokia.com/products/licensing/
    This version of Qt is appropriate for the development of Qt applications (proprietary or open source) provided you can comply with the terms and conditions contained in the GNU LGPL version 2.1.
    http://en.wikipedia.org/wiki/GNU_Les...Public_License
    The main difference between the GPL and the LGPL is that the latter can be linked to (in the case of a library, 'used by') a non-(L)GPLed program, regardless of whether it is free software or proprietary software.[1] This non-(L)GPLed program can then be distributed under any chosen terms if it is not a derivative work. If it is a derivative work, then the terms must allow "modification for the customer's own use and reverse engineering for debugging such modifications." Whether a work that uses an LGPL program is a derivative work or not is a legal issue. A standalone executable that dynamically links to a library is generally accepted as not being a derivative work (in LGPL). It would be considered a "work that uses the library" and paragraph 5 of the LGPL applies.

    A program that contains no derivative of any portion of the Library, but is designed to work with the Library by being compiled or linked with it, is called a "work that uses the Library". Such a work, in isolation, is not a derivative work of the Library, and therefore falls outside the scope of this License.
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  26. #26

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    اما اگر برنامهء من در حال یا آینده بخواد ترکیبی از کیوت و یک فریمورک یا کتابخانهء دیگه باشه، در مزایای فریمورک تاحدی اختلال ایجاد میکنه (میزانش بستگی به حجم و نوع بخشهای متفاوت داره)، و مسئلهء دیگه اینه که اگر اون بخشهای دیگه بازمتن نباشن دیگه برنامهء من بازمتن نیست و اگر مستقل از پلتفرم نباشن دیگه برنامهء من مستقل از پلتفرم نیست (یعنی در عمل دو مزیت اصلی Qt به اینصورت به شدت خدشه دار میشن)، و بازهم مسئلهء دیگر همون نیاز به یادگیری کتابخانه ها و احتمالا فریمورک های دیگر هست که یک هزینهء اضافه برای برنامه نویسه و از طرف دیگر نوشتن برنامه بصورت همزمان با چند فریمورک و کتابخانه و استاندارد، خودش انرژی بیشتری برای تمرکز و مدیریت مصرف میکنه و خطاهای انسانی رو افزایش میده.
    دوست عزیز جناب eshpilen
    شما بهتر از من میدنید که هنوزه که هنوزه بهترین زبان برای توسعه نرم افزار نه تنها برای windows بلکه برای linux , mac در اکثر جاهای که واقعا نرم افزار مینویسن C++‎ هست!
    شما داری از فریمورک QT استفاده میکنی و در کنارش زبان قدرتمند C++‎ حضور داره . من دلیل نگرانی شما رو نمیتونم بفهمم !!!

  27. #27

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi Asgari مشاهده تاپیک
    نخیر نمی تونید ، ربطی به فروم نداره.
    دقیقا توهین هست به خوانندگان مطالب شما.
    شما معنی کلماتی چون "رقم نجومی" و "پروژۀ بزرگ" رو نمی دونی چون پروژۀ بزرگ ندیدی؛ البته این به معنای کوچک کردن ارزش کار این دوستان نیست ، ولی مفهومی مثل "بزرگی" یا زیاد بودن رقم یا ارزش مالی پروژه ، نسبی هست. مثلا کار دوستان در مقایسه با یک برنامۀ حسابداری ساده ، پروژه ای بزرگ و گران قیمت هست ، ولی در مقایسه با خیلی از پروژه های بزرگ انجام شده در ایران (یا پروژه های بسیاری که الان در حال توسعه هستن و بنده در جریانشون هستم) کار خیلی کوچکیه (البته من از مقدار دقیق قرارداد! دوستان اطلاع ندارم ولی اون هم قابل تخمین هست)
    من با مثالی که زدی مشکلی ندارم ، با طرز روایتت مشکل دارم {به هر حال این تاپیک جای بحث این موارد نیست. فقط خواستم تذکری داده باشم }
    موفق باشی
    حقیقتا همینطوره...

    به کار بردن کلماتی چون "پروژه بزرگ" -"رقم نجومی" بدون اینکه ذره ای مباحث علمی و فنی به همراه داشته باشه و صرفا نقل قول باشه .... به معنای واقعی کلمه ,شخصیت خواننده رو زیر سوال میبره...

    چون این مطلب بدون توجه به مخاطب و اینکه در چه سطحی باشه ,داره بزرگ بودن پروژه رو به اون تحمیل و بدنبال اون تحقیر مخاطب میشه.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    بازمتن --> متن‌باز

    البته تمام اینا که گفتم به معنای کم شدن ارزش و کاربرد Qt نیست. من خودم به دلایلی که قبلا گفتم دنبال کیوت و چند زبان دیگر بازمتن و مستقل از پلتفرم رفتم و استفادش رو هم برده و میبرم و احتمالا خواهم برد. اما اگر دیدگاه صرفا بازاری و جهت شغل و درآمد و انجام پروژه های بومی ویندوز باشه، بنظر من یک چیزی مثل سی شارپ و دات نت گزینهء تقریبا بی رقیبی هست یا در آینده خواهد بود (در حال حاضر سی++ با کتابخانه های بومی خود ویندوز مثل MFC هم کاملا کاراست).
    البته برای من عجیب است که چطور بعد از عدم موفقیت در استفاده از Qt نتیجه گرفتید که زبان سی‌شارپ بعلاوه کتابخانهٔ NET. به استفاده از ++C ارجحیت دارد؟ من زمانیکه می‌خواستم بین Qt و Gtk یکی را انتخاب کنم (برای برنامه‌نویسی در ++C)، از انتخاب Qt صرف‌نظر کردم چونکه Qt با استاندارد تعریف‌شده در ++C ناسازگار است (هم در syntax هم در کتابخانهٔ مورد استفاده‌اش هم در نحوهٔ کامپایل در واقع نباید تعجب کرد که چرا بعضی‌ها فکر می‌کنند Qt یک زبان برنامه‌نویسی است!).

    در رابطه با مشکلی که در استفاده از کتابخانه ++cypro با Qt داشتید بعید نیست که همین ناسازگاری با استاندارد ++C دلیل ایجاد این مشکل در ترکیب‌شدن Qt با سایر کتابخانه‌ها (و فریم‌ورک‌ها) بوده باشد، البته اگر واقعا مشکلی وجود داشته است، شاید شما به روش اشتباه می‌خواستید کار مورد نظر را انجام دهید یا شاید نسخه‌های مورد استفاده بخوبی با هم match نبوده‌اند شاید و هزاران شاید دیگر تا زمانیکه دلیل اصلی این مشکل ذکر نشده است. البته نمی‌دانم از چه نسخهٔ Qt استفاده می‌کردید ولی Qt از نسخهٔ 4.5 به بعد به مراتب بهتر شده است (بر اساس گفته‌های دیگران).

    در ضمن چرا برای برنامه‌نویسی در ++C حتماً باید یک framework وجود داشته باشد؟ تا جایی که می‌دانم معمولا از گردهمایی چند کتابخانه، نیازهای برنامه‌نویسی در ++C برطرف خواهد شد. در واقع من با این نوع نتیجه‌گیری شما مخالف هستم . خوشبختانه کتابخانه‌های زیادی برای ++C وجود دارد (نه به عنوان framework) و اینطور نیست که بگویید کار یک برنامه‌نویس ++C لنگ خواهد ماند. به عنوان آخرین کلام، شما از سی‌شارپ و دات‌نت به عنوان ابزارهای بومی ویندوز یاد کرده‌اید ولی فراموش شده که زبان ++C یک زبان بومی (native) در ویندوز است (یعنی اینکه ویندوز بدون هیچ واسطه‌ای با آن کنار می‌آید). اگر به دنبال بهانه می‌گردید که از ++C به زبان دیگری کوچ کنید، این بهانهٔ خوبی نبود .

  29. #29

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi Asgari مشاهده تاپیک
    کیوت لایسنس LGPL هم داره. یک برنامه که proprietary هست می تونه از Qt استفاده کنه بدون این که مجبور باشه سورس کد خودش رو هم عرضه کنه.
    http://qt.nokia.com/products/licensing/

    http://en.wikipedia.org/wiki/GNU_Les...Public_License
    اینو که میدونم.
    هرچند ممکنه این امکان ها از نظر بعضی افراد مزیتی بنظر بیاد، اما از نظر من نه، چون من به برنامه های انحصاری علاقه ای ندارم و فقط بخاطر ماهیت نرم افزارهای بازمتن/آزاد بهشون علاقه دارم و این یکی از مزایای اصلی کیوت بوده که منو به خودش جلب کرده. اینکه بتونم باهاش برنامهء انحصاری هم بنویسم برای من اهمیت زیادی نداره، خصوصا که اون برنامه با اجزایی همراه باشه که گزینهء بازمتن رو به هیچ صورتی ندارن و کاملا انحصاری هستن. اگر میخواستم با کتابخانه ها و فریمورک های انحصاری کار کنم دیگه احتمالا دنبال کیوت نمیرفتم. میخوام چی بشه برنامه ای که نصفش انحصاری باشه و نصف دیگش بازمتن باشه؟ چنین برنامه ای به هیچ دردی نمیخوره از نظر من.
    من گفتم بازمتن بودن یه مزیته. نگفتم توانایی نوشتن نرم افزار انحصاری یه مزیته. نگفتم اینکه بتونی از اجرای انحصاری هم در برنامه هات همراه کیوت استفاده کنی یه مزیته. و ضمنا به مشکل مجوز هم اشاره نکردم.
    آیا تمام این مجوزها واقعیت رو تغییر میدن؟
    واقعیت اینه که برنامهء شما دیگه بازمتن و آزاد نیست، و این رو شما انتخاب نکردید، بلکه مجبور شدید. وقتی من مجبور باشم از اجزای انحصاری در برنامم استفاده بکنم دیگه برای چی باید بازمتن بودن رو بعنوان یک معیار و مزیت درنظر بگیرم؟ برنامه ای که فقط نصفش بازمتن باشه به درد اونایی که به فلسفهء نرم افزار آزاد اعتقاد دارن نمیخوره و تقریبا انگار نه انگار که یه بخشی از اون بازمتنه. بازمتن بودن یه چیزی هست که باید کامل و خالص باشه تا مفهوم و ارزش حقیقی داشته باشه.

    نقل قول نوشته شده توسط saleh.hi.62 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز جناب eshpilen
    شما بهتر از من میدنید که هنوزه که هنوزه بهترین زبان برای توسعه نرم افزار نه تنها برای windows بلکه برای linux , mac در اکثر جاهای که واقعا نرم افزار مینویسن C++‎‎ هست!
    شما داری از فریمورک QT استفاده میکنی و در کنارش زبان قدرتمند C++‎‎ حضور داره . من دلیل نگرانی شما رو نمیتونم بفهمم !!!
    دوست عزیز توضیح کافی که دادم.
    اصلا بحث سی++ یا سی شارپ نیست.
    من میتونم با کتابخانه ها و ابزارهای انحصاری خود مایکروسافت هم روی ویندوز برنامه بنویسم. اگر مسئله فقط سی++ بودن باشه چرا کیوت رو انتخاب کنم؟ خب میرم از کتابخانه و فریمورک بومی میکروسافت تحت سی++ استفاده میکنم و دیگه خیالم راحته که همهء امکانات مورد نیاز روی ویندوز رو داره و لازم نیست چند کتابخانه و فریمورک رو یاد بگیرم و با هم ترکیب کنم.
    کیوت چه مزیتی داره بر انتخاب فریمورک بومی ویندوز؟
    آیا اون بازمتن بودن و مستقل از پلتفرم بودن نیست؟
    خب منم همش دارم همینو میگم که روی ویندوز کیوت بقدر کافی کامل نیست که آدم رو در هر موردی از کتابخانه های انحصاری و وابسته به پلتفرم بی نیاز بکنه. هرچند شاید بگردم و برای هر نیازی یک کتابخانهء بازمتن و مستقل از پلتفرم پیدا کنم، که میتونه کار سخت و حتی غیرممکنی باشه، اما بعدش برنامهء کیوت من از ساختار فریمورک کیوت خارج میشه و یادگیری و پیوند اینهمه اجزاء باهم هزینه بر هست از نظر وقت و انرژی برنامه نویس.
    هرچند من اگر بهم یک مجموعه راهکار بازمتن و مستقل از پلتفرم کامل ارائه بشه احتمالا تاحد زیادی راضی میشم. اما الان از کجا بدونم آیا برای هر نیازی میتونم روی کیوت و وجود کتابخانه های بازمتن و مستقل از پلتفرم دیگه اتکا بکنم یا نه؟ یک برنامه نویس سی شارپ یا سی++ بدون هیچکدوم از این دغدغه ها و دردسرها و هزینه ها هرکاری میخواد روی ویندوز انجام میده، اما کار من اینقدر سخت و پیچیده میشه. مثلا الان من دنبال یک کتابخانهء بازمتن و مستقل از پلتفرم میگردم که روی ویندوز بتونم باهاش با وبکم کار کنم و توی برنامه های کیوت ازش استفاده کنم (یعنی عملا بشه با widget های کیوت ترکیبش کرد). شما سراغ دارید؟
    بعدشم این داستان احتمالا همیشه ادامه داره. چون میکروسافت روی سی شارپ و دات نت سرمایه گذاری کرده و مدام امکانات به اینا اضافه میکنه و من باید مدام دنبال معادل بازمتن و مستقل از پلتفرم اونا بگردم که بروز هم باشه (که اکثرا بقدر کافی نیستن).

  30. #30

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    بازمتن --> متن‌باز
    چه فرقی میکنه حالا؟
    تازه بازمتن که بهتره!
    مثلا ما میگیم «سرخ رنگ»، نه «رنگ سرخ».

    البته برای من عجیب است که چطور بعد از عدم موفقیت در استفاده از Qt نتیجه گرفتید که زبان سی‌شارپ بعلاوه کتابخانهٔ NET. به استفاده از ++C ارجحیت دارد؟
    نه من نمیگم لزوما سی شارپ و دات نت. میتونیم از سی++ و MFC استفاده کنیم.
    من دارم میگم برای برنامه نویسی روی ویندوز، اونم با درنظر گرفتن بازار کار، Qt بقدر کافی کامل نیست و بنابراین چرا باید ازش استفاده بکنیم؟ آیا امکاناتی که Qt ارائه میده برابر با کل امکاناتی که کتابخانه های بومی خود ویندوز ارائه میدن هست؟

    من زمانیکه می‌خواستم بین Qt و Gtk یکی را انتخاب کنم (برای برنامه‌نویسی در ++C)، از انتخاب Qt صرف‌نظر کردم چونکه Qt با استاندارد تعریف‌شده در ++C ناسازگار است (هم در syntax هم در کتابخانهٔ مورد استفاده‌اش هم در نحوهٔ کامپایل در واقع نباید تعجب کرد که چرا بعضی‌ها فکر می‌کنند Qt یک زبان برنامه‌نویسی است!).
    منکه فکر میکنم اشتباه کردید. اصلا GTK قابل مقایسه با کیوت نیست. من یک بار بصورت رقابتی با برنامه نویسان GTK، کدهای کیوت و GTK رو برای چند مثال عملی مقایسه کردم که Qt کدهاش حداقل نصف GTK بود و ساختار و خوانایی بهتری هم داشت.
    Qt فقط از یکسری ابزارهای اختصاصی خودش استفاده میکنه که اونا هم بازمتن هستن و با روش غیرعادی ای که در اختیار میذاره کلی مزیت و راحتی به برنامه نویس داده. اینا کجاش بده؟
    در رابطه با مشکلی که در استفاده از کتابخانه ++cypro با Qt داشتید بعید نیست که همین ناسازگاری با استاندارد ++C دلیل ایجاد این مشکل در ترکیب‌شدن Qt با سایر کتابخانه‌ها (و فریم‌ورک‌ها) بوده باشد، البته اگر واقعا مشکلی وجود داشته است، شاید شما به روش اشتباه می‌خواستید کار مورد نظر را انجام دهید یا شاید نسخه‌های مورد استفاده بخوبی با هم match نبوده‌اند شاید و هزاران شاید دیگر تا زمانیکه دلیل اصلی این مشکل ذکر نشده است. البته نمی‌دانم از چه نسخهٔ Qt استفاده می‌کردید ولی Qt از نسخهٔ 4.5 به بعد به مراتب بهتر شده است (بر اساس گفته‌های دیگران).
    من از نسخه های اخیر Qt استفاده کردم.
    ضمنا با ++cypro هم مشکلی نداشتم. اما کامپایل و ترکیبش با کیوت کار راحتی هم نبود و تقریبا شانسی موفق شدم. مشکل کیوت در اینجا اینه که خودش یک کتابخانهء رمزنگاری رسمی، یعنی بصورت پیشفرض نصب و کامپایل شده باشه، نداره (حداقل تا اون زمان که نداشت). مشکل دیگه اینه که نسخه ای از کیوت که با MSVC کامپایل شده باشه بصورت آماده برای دانلود وجود نداره. چون ما برای استفاده از بیشتر کتابخانه های تحت ویندوز نیاز به کیوت کامپایل شده با MSVC داریم. شاید همهء اینا قابل حل باشه و مثلا کامپایلش راحت باشه، اما به تجربهء من مشکلات عملی زیاد هست و برنامه نویس رو درگیر مسائلی میکنه که یک برنامه نویس اپلیکیشن انتظار نداره و ممکنه دانش و مهارت فنی لازم رو هم نداشته باشه.

    در ضمن چرا برای برنامه‌نویسی در ++C حتماً باید یک framework وجود داشته باشد؟ تا جایی که می‌دانم معمولا از گردهمایی چند کتابخانه، نیازهای برنامه‌نویسی در ++C برطرف خواهد شد. در واقع من با این نوع نتیجه‌گیری شما مخالف هستم .
    موضوع اینه که وقتی خود میکروسافت چنین فریمورکی رو داره که کامله (کامله یا تقریبا کامله بهرحال کاملتر از روشهای وصله و پینه ای دیگس) چرا باید از محصولات غیرمیکروسافتی استفاده کنیم؟
    بعدهم این کتابخانه هایی که میگید باید دو خصیصهء بازمتن بودن و مستقل از پلتفرم بودن رو هم داشته باشن تا واقعا با کیوت بصورت کامل مچ بشن. وگرنه برنامهء ما دیگه این دو مزیت مهم رو که کیوت رو بخاطر اونا انتخاب کردیم از دست میده.

    خوشبختانه کتابخانه‌های زیادی برای ++C وجود دارد (نه به عنوان framework) و اینطور نیست که بگویید کار یک برنامه‌نویس ++C لنگ خواهد ماند. به عنوان آخرین کلام، شما از سی‌شارپ و دات‌نت به عنوان ابزارهای بومی ویندوز یاد کرده‌اید ولی فراموش شده که زبان ++C یک زبان بومی (native) در ویندوز است (یعنی اینکه ویندوز بدون هیچ واسطه‌ای با آن کنار می‌آید). اگر به دنبال بهانه می‌گردید که از ++C به زبان دیگری کوچ کنید، این بهانهٔ خوبی نبود .
    همونطور که گفتم واسه من فرقی نمیکنه. روی زبان خاصی اصرار ندارم. میتونه سی++ هم باشه و کتابخانه هایی مثل Win32 API یا MFC. اما شخصا فکر میکنم آیندهء اپلیکیشن نویسی روی ویندوز عملا برتری کیفی و کمی سی شارپ و دات نت رو شاهد خواهد بود (احتمالا بخشی از این بخاطر سیاستهای میکروسافت هم خواهد بود). بهرحال همونطور که گفتم فعلا این قضیه هنوز مطمئن و وقوع یافته نیست. اما منم روی زبان و فریمورک و فناوری خاصی اصرار ندارم. بحث مقایسهء کیوت و سی شارپ نبود، بحث مقایسهء کیوت و کتابخانه ها و فناوریهای بومی میکروسافت برای برنامه نویسی روی ویندوز بود.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    درسته Gtk در مقابل امکانات Qt عددی نیست ولی:
    ۱) برای طراحی رابط گرافیکی کاربر کافی است. برای سایر نیازها از کتابخانه‌های دیگر استفاده می‌شود.
    ۲) بر خلاف عقیدهٔ خیلی‌ها، ایجاد ویدجت‌های جدید در آن نیازی به صبر ایوب ندارد (Custom Widgets فقط نیاز به آگاهی و یادگیری نحوه کار Gtk و Gobject دارد).
    ۳) با استانداردها سازگار است و برای زبان C است. پس استفادهٔ گسترده‌تری می‌توان از آن کرد.

    منکه فکر میکنم اشتباه کردید. اصلا GTK قابل مقایسه با کیوت نیست. من یک بار بصورت رقابتی با برنامه نویسان GTK، کدهای کیوت و GTK رو برای چند مثال عملی مقایسه کردم که Qt کدهاش حداقل نصف GTK بود و ساختار و خوانایی بهتری هم داشت.
    اگر حوصله تایپ ندارید از Glade برای طراحی (بصورت XML ذخیره می‌شود) استفاده کنید (خیلی وقت است که Glade بطور مستقیم از کلاس GtkBuilder برای ساخت اشیاء استفاده می‌کند و نیازی به libglade نیست).

    در کل منظورم این بود که اگر Qt برای شما مزاحمت ایجاد کرده، به این معنا نیست که کتابخانه‌های croos platform بد هستند! کتابخانه‌های دیگری هم هستند که ارزش امتحان کردن را دارند و برنامه‌نویسی مستقل از سکوی GUI فقط به Qt محدود نشده و Qt به معنای مطلق، از بقیهٔ ابزارهای cross platform برتر نیست.

    موضوع اینه که وقتی خود میکروسافت چنین فریمورکی رو داره که کامله (کامله یا تقریبا کامله بهرحال کاملتر از روشهای وصله و پینه ای دیگس) چرا باید از محصولات غیرمیکروسافتی استفاده کنیم؟
    با این حرف شما موافقم اگر «می‌خواهید تنها در محدودهٔ مایکروسافت برنامه بنویسید» و اگر احساس می‌کنید تنها نیاز شما را NET Framework. برطرف خواهد کرد.

    در رابطه با همین ابزار webcamای که کتابخانهٔ کار با آن را نیاز دارید. این کتابخانه را برای C ببینید:
    http://opencv.willowgarage.com/wiki/Welcome
    اگر به فرض این کتابخانه نیازهای شما را برآورده نکرد، چه ایرادی دارد که بطور مستقیم از توابع سیستم‌عامل استفاده کنید؟ یعنی در گنو/لینوکس از Video4Linux و در ویندوز از DirectShow استفاده کنید. یعنی خودتان یک کتابخانهٔ برای کار با webcam بنویسید. سختی آن در حد همان win32 و ... است. در این حالت شما نهایت کنترل را خواهید داشت چیزی بیشتر از آنکه یک کتابخانهٔ آماده به شما بدهد.

    همونطور که گفتم واسه من فرقی نمیکنه. روی زبان خاصی اصرار ندارم. میتونه سی++ هم باشه و کتابخانه هایی مثل Win32 API یا MFC. اما شخصا فکر میکنم آیندهء اپلیکیشن نویسی روی ویندوز عملا برتری کیفی و کمی سی شارپ و دات نت رو شاهد خواهد بود (احتمالا بخشی از این بخاطر سیاستهای میکروسافت هم خواهد بود). بهرحال همونطور که گفتم فعلا این قضیه هنوز مطمئن و وقوع یافته نیست. اما منم روی زبان و فریمورک و فناوری خاصی اصرار ندارم. بحث مقایسهء کیوت و سی شارپ نبود، بحث مقایسهء کیوت و کتابخانه ها و فناوریهای بومی میکروسافت برای برنامه نویسی روی ویندوز بود.
    من فکر می‌کردم که به cross platform بودن معتقدید ولی شما در اینجا همه‌اش دربارهٔ ویندوز صحبت می‌کنید بنابراین همان MFC یا NET Framework. عالی است.

    به یاد زمانی افتادم که اکثر طراحان وب، سایت‌ها را فقط برای IE طراحی می‌کردند و برایشان استانداردها بی‌معنی بود، تا زمانیکه هم‌اکنون هستند وب‌سایت‌هایی که تنها با IE کار می‌کنند در حالیکه ۳۰٪ کاربران از فایرفاکس استفاده می‌کنند. موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله PC2st : چهارشنبه 16 تیر 1389 در 18:08 عصر

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    سی پلاس پلاس

  33. #33

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    من فکر می‌کردم که به cross platform بودن معتقدید ولی شما در اینجا همه‌اش دربارهٔ ویندوز صحبت می‌کنید بنابراین همان MFC یا NET Framework. عالی است.
    من به cross platform بودن بعنوان یک مزیت نگاه میکنم. اما مسلما پارامترهای دیگری هم وجود دارن.
    همه چیز در این دنیا نسبی هست و قاعدهء مطلقی وجود نداره.
    بسته به شرایط و برنامه و هدفی که داریم تفاوت میکنه که هر پارامتر چقدر اهمیت داشته باشه.
    دقیقا مثل همین واقعیت که هر زبانی کاربرد خودش رو داره. آیا قاعدهء مطلقی در بکارگیری همیشگی یک زبان خاص حتی در کاربردهایی که تخصص اون زبان هست وجود داره؟ آیا ممکن نیست شرایط خارجی روی تصمیم ما اثر بذارن؟

    وقتی میخوام یه برنامه برای کاربر ویندوز بنویسم که ذاتا با ویندوز و کارها و فرمتهایی که روی ویندوز معنا داره سروکار داره ضرورت چندانی نداره روی cross platform بودن برنامه اصرار داشته باشم. وقتی میخوام دنبال شغل و درآمد باشم مسلما مجبورم سی شارپ و دات نت رو یاد بگیرم. وقتی میخوام برای یک شرکت که از ویندوز برای کارهای آفیس خودشون استفاده میکنن یه برنامهء اختصاصی بنویسم، چرا باید بر مستقل از پلتفرم بودن اصرار داشته باشم و خودم رو بخاطرش به دردسر بندازم؟ درحالیکه میدونم عملا تقریبا هیچوقت هیچ کس دیگری نمیخواد از اون برنامه روی سیستم عامل دیگری استفاده کنه.
    اما کیوت رو هم دارم برای پروژه های خودم، برای پروژه های بازمتن، برای موارد کاری خاص یا اونایی که دستم بازه و در آینده مشکلی برام ایجاد نمیکنه، برای فرصتهای کاری و سفارشهایی که خارج از کشور داره و غیره.
    مهمتر از cross platform بودن بنظرم بازمتن بودن هست. اما من مجبوریم توی محیط کارم با ویندوز کار کنم، توی خونه اینقدر مجبور نیستم به خودی خود، اما بعضی وقتا نیاز میشه و ضمنا بخاطر هماهنگی با محیط کارم بعضی وقتا مجبورم. برای بازار کار هم که مجبورم بتونم روی ویندوز برنامه بنویسم. وگرنه فلسفهء نرم افزار آزاد میگه اصولا از نرم افزارهای انحصاری استفاده نکنید! اما وحی منزل که نیست؛ آدم وقتی براش خیلی سخته دیگه خودش رو شکنجه نمیده و به خطر نمی اندازه. منی که اینقدر استعداد و علاقه و پشتکار دارم حقم هست که یخورده راحتی و درآمد هم داشته باشم.

    به یاد زمانی افتادم که اکثر طراحان وب، سایت‌ها را فقط برای IE طراحی می‌کردند و برایشان استانداردها بی‌معنی بود، تا زمانیکه هم‌اکنون هستند وب‌سایت‌هایی که تنها با IE کار می‌کنند در حالیکه ۳۰٪ کاربران از فایرفاکس استفاده می‌کنند. موفق باشید.
    بله اینکار صددرصد اشتباهه و اینو بعنوان یک طراح و برنامه نویس وب هم میگم.
    چون با اینکار اون کاربرانی رو که از لینوکس یا حتی مرورگرهای دیگری روی ویندوز استفاده میکنن نادیده گرفتن. و البته تعداد این کاربران هم قابل توجه هست. اصولا وب و وبسایت باید تاحد امکان مستقل از سیستم عامل و مرورگر خاصی باشه.
    درمورد برنامه نویسان وب این یک وظیفه هست که سایت رو فقط برای IE طراحی نکنن.
    اما بحث نوشتن اپلیکیشن بیشتر فرق میکنه چون شرایط و تعریفش تفاوت هایی داره.
    مثلا طراحی یک سایت بصورت مستقل از پلتفرم و مرورگر، از طراحی یک اپلیکیشن به همین صورت خیلی راحتتر و رویهء استاندارد هست. معمولا هیچ ضرورتی نداره ما سایتی رو وابسته به یک مرورگر خاص و سیستم عامل خاص طراحی کنیم. و سختی آنچنانی هم نداره که ما سایت رو بصورت مستقل از سیستم عامل و مرورگر طراحی کنیم (البته به شرط یادگیری اصولی و کامل و کمی تجربه و تنبل نبودن طراح و برنامه نویس). ضمنا تعداد کاربران مرورگرهای دیگر و سیستم عاملهای دیگر قابل مقایسه با کاربران لینوکسی که بخوان از یک اپلیکیشن سفارشی که برای یک شرکت اونم ایرانی (!) طراحی شده استفاده کنن قابل مقایسه نیست.
    هرچند بطور کلی ایدهء بازمتن بودن و مستقل از پلتفرم بودن خوب هست و باید تا حد امکان دنبال بشه. اما نه به هر قیمتی (بخصوص درمورد مستقل از پلتفرم بودن). و همونطور که گفتم میزان این ضرورت با توجه به نوع برنامه و شرایط فنی و غیرفنی تفاوت میکنه. احتمالا من اگر یک برنامهء خیلی جالب مثل torrent رو برای اولین بار ایده پردازی بکنم باید به فکر این باشم که اون رو آزاد و مستقل از پلتفرم طراحی کنم. هرچند برنامه نویسان پلتفرمهای دیگه معمولا این زحمت رو میکشن (ولی آیا کس دیگری میتونه بعنوان یک کپی از سایت یک سازمان یا شرکت یا حتی سایت شخصی عمل کنه؟).

  34. #34

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    در رابطه با همین ابزار webcamای که کتابخانهٔ کار با آن را نیاز دارید. این کتابخانه را برای C ببینید:
    http://opencv.willowgarage.com/wiki/Welcome
    شما خودتون با این کتابخانه چنین کاربردهایی رو برآورده کردید؟ اصلا باهاش کار کردید؟
    این ظاهرا یک کتابخانه برای کارهای پیچیده تر و علمی تری هست تا یک نیاز ساده و عمومی استفاده از وبکم در اپلیکیشن. من میخوام یه چیزی باشه راحت و خلاصه فقط فیلم و عکس رو از وبکم بگیرم و بتونم ذخیره یا ارسال کنم. بنظر شما چنین کتابخانه ای که باید بشینم کل رفرنسش رو بخونم تا بفهمم چیه و بهش مسلط بشم به فرض اینکه بتونم ازش چنین استفاده ای هم بکنم، آیا با راحتی چندتا کلاس و اینترفیس سرراست که در چهارچوب فریمورک اپلیکیشن نویسی مهیا شده قابل مقایسه هست؟
    هرچند من هنوز امکانات ویندوز رو در این زمینه بررسی نکردم و استفاده نکردم تا مقایسهء آگاهانه و منصفانه ای داشته باشم. اما منطق میگه به احتمال زیاد گزینهء خیلی راحتتر و مطمئن تری خواهد بود.

    اگر به فرض این کتابخانه نیازهای شما را برآورده نکرد، چه ایرادی دارد که بطور مستقیم از توابع سیستم‌عامل استفاده کنید؟ یعنی در گنو/لینوکس از Video4Linux و در ویندوز از DirectShow استفاده کنید. یعنی خودتان یک کتابخانهٔ برای کار با webcam بنویسید. سختی آن در حد همان win32 و ... است. در این حالت شما نهایت کنترل را خواهید داشت چیزی بیشتر از آنکه یک کتابخانهٔ آماده به شما بدهد.
    مطمئنید زیاد سخت نیست؟
    نمیدونم ولی نیاز به بررسی و یادگیری داره.
    فکر نمیکنید اینجا از حیطهء تخصص و وظایف یک برنامه نویس اپلیکیشن ممکنه کمی خارج شده باشیم؟ برنامه نویسان اپلیکیشن اینطور کتابخانه ها رو معمولا حاضر و آماده استفاده میکنن، نه اینکه خودشون بنویسن!
    نهایت کنترل در اینطور کاربردها زیاد مهم نیست. بطور مثال من از Qt استفاده میکنم و بنظرم در کاربرد اپلیکیشن نهایت کنترلی را که نیاز دارم میدهد. آیا مثلا بنده میروم یک دکمه را خودم از ابتدا با استفاده از توابع ترسیمی پایه ای سیستم عامل طراحی کنم؟ چه نیازی به اینکار هست؟ اصلا کار راحتی هم نیست.

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    مسلماً با کتابخانهٔ OpenCV کار نکرده‌ام. همانند Qt که علارقم وجود امکانات زیاد، استفاده از آن ساده است. کتابخانهٔ OpenCV هم به خاطر امکاناتی که ارائه می‌دهد نباید آن را به سخت بودن متهم کنیم.

    http://qt-apps.org/content/show.php/...?content=89995
    در لینک بالا، فایل سورس برنامه‌ای که برای نمایش تصاویر از webcam از OpenCV در Qt استفاده کرده است را می‌توانید دانلود و مرور کنید.

    مطمئنید زیاد سخت نیست؟
    نمیدونم ولی نیاز به بررسی و یادگیری داره.
    فکر نمیکنید اینجا از حیطهء تخصص و وظایف یک برنامه نویس اپلیکیشن ممکنه کمی خارج شده باشیم؟ برنامه نویسان اپلیکیشن اینطور کتابخانه ها رو معمولا حاضر و آماده استفاده میکنن، نه اینکه خودشون بنویسن!
    نهایت کنترل در اینطور کاربردها زیاد مهم نیست. بطور مثال من از Qt استفاده میکنم و بنظرم در کاربرد اپلیکیشن نهایت کنترلی را که نیاز دارم میدهد. آیا مثلا بنده میروم یک دکمه را خودم از ابتدا با استفاده از توابع ترسیمی پایه ای سیستم عامل طراحی کنم؟ چه نیازی به اینکار هست؟ اصلا کار راحتی هم نیست.
    بستگی به تعریف ما از سختی دارد، اگر منظور از سختی، نوشتن کدهای بیشتر است، بله سخت است.
    اما اگر منظور از سختی، عدم توانایی در انجام آن کار است، خیر فکر نمی‌کنم انجام اینکار سخت باشد.

  36. #36

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    باشه این Qt Opencv webcam viewer رو بعدا که نیاز شد بررسی میکنم. خیلی ممنون از لینک شما. هرچند برنامش برای لینوکس هست اما احتمالا روی ویندوز هم کار بکنه.
    ولی جدا اگر اینقدر راحت هست چرا توی Qt نمیذارنش؟
    این امکان خیلی جذاب و بدردبخوری هست.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    این که شد کل کل،دوستان سوال من رو انگار بی خیال شدن رفتن وارد جزییات شده،پس سوالم رو دوباره مطرح می کنم و جوابم هم خیلی کوتاه می تونه داده بشه (با دلیل)(البته از دوستانی که نظر دادن ممنونم)

    سی شارپ برای یادگیری و مهاجرت از Vb بهتره یا ++C?

    (در ضمن من رشته ام برنامه نویسی نیست که بخوام از بازار کارش بترسم فقط از روی علاقه کار می کنم پس بحث بازار داخل مطرح نیست...)

    با تشکر

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: C#‎ یا ++C؟

    در ضمن من رشته ام برنامه نویسی نیست
    پس C++‎ چون C#‎ یه زبون تجاریه.

  39. #39

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    نقل قول نوشته شده توسط PC2st مشاهده تاپیک
    اما اگر منظور از سختی، عدم توانایی در انجام آن کار است، خیر فکر نمی‌کنم انجام اینکار سخت باشد.
    سختی در اینجا بنظرم یعنی نیاز به یادگیری و سر و کله زدن با یکسری چیزهای جدید که بدرد اپلیکیشن نویسی روزمره هم نمیخوره.
    اینا برنامه نویسیهای سطح پایین تر از اپلیکیشن نویسی محسوب میشن. درست نیست که نقص کتابخانه رو با ادعای شدنی بودن ایجاد فلان widget و غیره توجیه کنیم.
    البته فکر نکن من نمیتونم یا میترسم از این کارا؛ اتفاقا برعکس چون زیاد با این چیزا سر و کله زدم و مفاهیم و بینش پایه ای رو که میخواستم بدست آوردم دیگه حال و حوصله ندارم کارای تکراری ملالت بار انجام بدم و وقت و انرژی ارزشمندم رو تلف بکنم. اگر یکی پول خوب بده واسه این کارا یه حرفی!! ولی من فکر میکنم راحتترین کار روتین استاندارد برای پول درآوردن همون اپلیکیشن نویسی باشه.

  40. #40

    نقل قول: C#‎‎ یا ++C؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    پس C++‎‎ چون C#‎‎ یه زبون تجاریه.
    یعنی چی اونوقت؟
    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    بعدش یعنی هرچیزی تجاری بود بدرد ایشون نمیخوره؟
    ببخشید کل ویندوز هم یه سیستم عامل تجاریه ها.

    طرف از VB به سی شارپ که راحتتر سویچ میکنه چون راحتتره و امن تره از سی++.
    ضمنا در دات نت میتونه عملا با VB و C#‎ همزمان کار کنه و کتابخانه ها و کدهاشون رو ترکیب کنه.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •