نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چرا برای export کردن DataGridView به Excel باید Regional Options تنظیم شود؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار ms_arani
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کاشان - آران و بیدگل
    سن
    36
    پست
    21

    چرا برای export کردن DataGridView به Excel باید Regional Options تنظیم شود؟

    با سلام خدمت دوستان؛ برای export کردن DataGridView به Excel اگر در Regional And Language Options در سربرگ اول گزینه English-United State انتخاب نشود، Exception رخ می‌دهد. کسی از دوستان علت و راه حل با کدنویسی رو میدونه؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار ms_arani
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کاشان - آران و بیدگل
    سن
    36
    پست
    21

    چرا برای export کردن DataGridView به Excel باید Regional Options تنظیم شود؟

    سلام دوستان، اقلاً کسی راه حل رو میدونه؟ یعنی چطور میشه با کد #C کاری کرد که در قسمت Regional Options زبان مربوطه به English-United State تنظیم شود. از طریق Registry هم رفتم ولی نشد... پیشاپیش ممنون از جواب شما

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: چرا برای export کردن DataGridView به Excel باید Regional Options تنظیم شود؟

    سلام ...
    دوست عزيز شما اول درابتداي برنامه براي درست كامپايل شدن برنامه هاي آفيس زبان كامپيوتربايدانگليسي شود

    در :VB.net


    Dim oldCI As System.Globalization.CultureInfo
    Private Sub Change_Language_To_English()
    oldCI = System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = _
    New System.Globalization.CultureInfo("en-US")
    End Sub



    ودر ‍C#‎‎‎





    System.Globalization.CultureInfo oldCI;
    private void Change_Language_To_English()
    {
    oldCI = System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re;
    System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = new System.Globalization.CultureInfo("en-US");
    }



    موفق باشيد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •