نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نحوه انتخاب یک ایتم از یک DropDownList

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415

    نحوه انتخاب یک ایتم از یک DropDownList

    سلام

    من یک DropDownList دارم که می خواهم در زمان load شدن روی یکی از ایتمهای ان Select باشم. البته من index آن ایتم را ندارم و فقط مقدار متنی آن را دارم . چطوری می توانم این کار را بکنم

  2. #2
    YourDropDownList.SelectedValue = "YourValue";

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    این سوال را من قبلا پرسیدم ولی کسی جواب نداد دوباره می پرسم شاید کسی بدونه
    جوابی که دوستمان mkh1365 داده اند درست نمی باشد

  4. #4
    DropDownList دارای متدی به نام FindByValue می باشد که بر اساس مقدار در DropDown جستجو کرده و در صورت پیدا شدن مقدار مورد نظر، اندیس آن را بر می گرداند.
    اندیس برگشت داده شده را بعد از چک کردن آن (در صورتی که 1- نباشد) برابر با مقدار خاصیت SelectedIndex کنترل DropDown قرار دهید.
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    سلام

    خیلی ممنون از جوابتان ولی من هرچی گشتم نتونستم این متد را پیدا کنم
    اگر نمونه کدی دارید ممنون میشم که برام بفرستید

    با تشکر

  6. #6

    string strSearch = "ali";
    ListItem item;
    item = DropDownList1.Items.FindByValue(strSearch);
    if (item!=null)
    item.Selected = true;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Farhad-Csharp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    119
    مر30 آقا بهروز. این عینک دودیت منو کشته.
    آخرین ویرایش به وسیله Farhad-Csharp : دوشنبه 10 مرداد 1384 در 10:54 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    آقای راد ممنون ، خیلی از راهنماییتون متشکرم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    من همین کارو کردم ولی متاسفانه موفق نشدم.چیز دیگه ای رو نباید ست کنیم؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    لطفا فایل ضمیمه را تست کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    با سلام

    ممنون از توجهتون
    من این کد رو به #Cنوشتم.اما متاسفانه اون رشته ای رو که من برای جستجو میخوام پیدا نمیکنه.البته اون رشته در لیست نمایش داده میشه.اما پیداش نمیکنه و به خاطر همین مقدار Selectedindexهمیشه -1 میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. #12
    احتمالا شما نیز نکته بسیار مهمی رو که در اینجا توضیح دادم فراموش کردید:
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=28779
    لطفا با دقت مطالعه بفرمایید.
    موفق باشید.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    میشه کدتون را اینجا بگذارید ؟

تاپیک های مشابه

  1. مقدار اولیه dropdownlist
    نوشته شده توسط ch2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 خرداد 1389, 07:15 صبح
  2. انتخاب ایتم های dropdownlist دوم بر اساس dropdownlist اول
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 22:06 عصر
  3. یک مشکل عجیب با DropDownList
    نوشته شده توسط سار در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 14:31 عصر
  4. انتخاب آیتم از DropDownList
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1385, 15:52 عصر
  5. ویرایش و انتخاب خودکار آیتم اول dropdownlist
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 14:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •