نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد محدودیت برای آپلود عکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    365

    Unhappy ایجاد محدودیت برای آپلود عکس

    با سلام
    یک پروژه ایجاد کردهام که کاربران میتوانند عکس های خود را آپلود نمایند.
    حال میخوام قبل از اینکه عکس آپلود بشه سایز و حجم عکس چک بشه و اگر در آن سایز و حجمی که برایش مشخص کرده ام نبود پیغام بده .
    چطوری میتونم این کار رو انجام بدم ؟
    ممنون میشم از اساتید من را در این امر کمک نمایند.

    با تشکر
    سی شارپ

  2. #2

    نقل قول: ایجاد محدودیت برای آپلود عکس

    برای محدود کردن حجم فایل ارسالی به این صورت عمل کنید :
    بطور مثال اجازه آپلود فایل با حجم کمتر از 50 کیلوبایت داده میشود.
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (FileUpload1.HasFile)
    {
    if (FileUpload1.PostedFile.ContentLength < 51200) // اندازه فایل به بایت میباشد
    {
    FileUpload1.SaveAs(Request.PhysicalApplicationPath + FileUpload1.FileName);
    }
    else
    {
    Response.Write("Error");
    }
    }
    }

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    365

    نقل قول: ایجاد محدودیت برای آپلود عکس

    نقل قول نوشته شده توسط Peyman.Gh مشاهده تاپیک
    برای محدود کردن حجم فایل ارسالی به این صورت عمل کنید :
    بطور مثال اجازه آپلود فایل با حجم کمتر از 50 کیلوبایت داده میشود.
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (FileUpload1.HasFile)
    {
    if (FileUpload1.PostedFile.ContentLength < 51200) // اندازه فایل به بایت میباشد
    {
    FileUpload1.SaveAs(Request.PhysicalApplicationPath + FileUpload1.FileName);
    }
    else
    {
    Response.Write("Error");
    }
    }
    }

    موفق باشید.

    با تشکر . خوب اگه بخوام حجم 100 کیلوبایت باشه چه عددی را باید تایپ کنم ؟
    یا بصورت کلی الگوریتم حساب کردن یک حجم خواص به چه صورت است.
    ممنون دوست گرامی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: ایجاد محدودیت برای آپلود عکس

    خوب کافیه عددتون رو در 1024 ضرب کنید .....

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    365

    نقل قول: ایجاد محدودیت برای آپلود عکس

    با تشکر فراوان مشکلم حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •