نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساخت نمودار loading به صورت درصدی به همراه progress bar

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    Question ساخت نمودار loading به صورت درصدی به همراه progress bar

    اگر ممکن است، نحوه ساخت نمودار loading (درصدی همراه با progress bar) را توضیح دهید.

    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: ساخت نمودار loading به صورت درصدی به همراه progress bar

    لطفا بيشتر توضيح بدهيد
    خوب كار با progress bar كه را حته اما منظورتون از نمودار loading چيه

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: ساخت نمودار loading به صورت درصدی به همراه progress bar

    نقل قول نوشته شده توسط javadaghaiy مشاهده تاپیک
    لطفا بيشتر توضيح بدهيد
    خوب كار با progress bar كه را حته اما منظورتون از نمودار loading چيه
    منظورم از نمودار در واقع یک نمایش دهنده درصدی همراه Progress bar هستش. البته منظورم از Progress bar هم چیزی شبیه این کنترل هست، مثل لودر های Flash (البته من میخوام با JS باشه)

    متشکرم

  4. #4

    نقل قول: ساخت نمودار loading به صورت درصدی به همراه progress bar

    سلام.
    ببینید این خوبه؟ (Demo اش پایین صفحه هستش). jQuery UI هم بسیاری از این Element های Visual رو در اختیارتون قرار میده که یکیش Progress bar هستش (البته برای اضافه کردن درصد باید توی کدش دست ببرید).

    موفق باشید.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: ساخت نمودار loading به صورت درصدی به همراه progress bar

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    سلام.
    ببینید این خوبه؟ (Demo اش پایین صفحه هستش). jQuery UI هم بسیاری از این Element های Visual رو در اختیارتون قرار میده که یکیش Progress bar هستش (البته برای اضافه کردن درصد باید توی کدش دست ببرید).

    موفق باشید.
    عالیه فقط یه سوال، من باید کمی این کد رو دستکاری کنم... برای شروع عملیات از کجا فراخوانی اش کنم؟ کجا پایانش دهم؟ میخوام تمام object ها مخصوصا image ها کاملا بارگذاری شده باشند. (در مورد تصاویر یه مشکلی که همیشه مخصوصا با AJAX دارم اینه که تمام صفحه لود شده به حساب میاد ولی در واقع فقط عناصر HTML رو بارگذاری کرده و پس از محو شدن تصویر loading تصاویر به تدریج بارگذاری می شوند، آیا راهی هست که لود شدن کامل تصاویر رو تشخیص بدهیم؟)

    متشکرم

  6. #6

    نقل قول: ساخت نمودار loading به صورت درصدی به همراه progress bar

    نقل قول نوشته شده توسط LORD AELX مشاهده تاپیک
    عالیه فقط یه سوال، من باید کمی این کد رو دستکاری کنم... برای شروع عملیات از کجا فراخوانی اش کنم؟ کجا پایانش دهم؟ میخوام تمام object ها مخصوصا image ها کاملا بارگذاری شده باشند. (در مورد تصاویر یه مشکلی که همیشه مخصوصا با AJAX دارم اینه که تمام صفحه لود شده به حساب میاد ولی در واقع فقط عناصر HTML رو بارگذاری کرده و پس از محو شدن تصویر loading تصاویر به تدریج بارگذاری می شوند، آیا راهی هست که لود شدن کامل تصاویر رو تشخیص بدهیم؟)

    متشکرم
    سلام.
    load event برای تصاویر وقتی Fire میشه که تصویر مورد نظر load شده باشه (همینطور برای Frame ها و بقیه المنت ها). به بیان دیگه، توی این کد


    $('img.test').load(function(){
    alert('image is loaded');
    });


    alert وقتی فراخوانی میشه که img تگی که class اش test هست، کامل load شده باشه. یعنی اگر توی HTML همچین چیزی داشته باشیم:

    <img class="test" src="whatever.jpg" />


    با کد فوق تا وقتی whatever.jpg لود نشده، alert هم فراخوانی نمیشه...

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •