نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

  1. #1
    کاربر جدید آواتار Mohammad_1ta
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    21

    Smile اتصال دیتابیس به C#‎‎‎ (تصویری و آسان)

    سلام دوستان،
    توسط اين آموزش، خيلي راحت ميتونين برنامتون رو به ديتابيس وصل کنين و اطلاعاتي که وارد ميکنين رو درون آن ذخيره کنيد.

    1- برنامه Microsoft Access رو باز کنين، و يک ديتابيس به نام Database1.mdb بسازين (مثل عکس زير پيش برين)



    2- وارد برنامه Microsoft Visual Studio C#‎‎‎.Net بشين و فرمي همانند عکس زير درست کنين:



    3- حال به قسمت کد نويسي برنامتون بريد و همانند عکس زير، کدها رو قرار بديد:



    3.1- اولين کد مربوط به خواندن کدهاي اتصال به ديتابيس هست که بايد در ابتداي برنامه فراخواني بشه:

    using System.Data.OleDb;


    3.2- کد زير هم به همين صورت که در عکس آمده بايد قرار بگيره:

    private OleDbConnection con;


    3.3- کد زير براي آدرس فايل ديتابيس مي باشد که اين هم درون کد فرم بايد قرار بدين:

    con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;  Data Source=C:/Database1.mdb;Persist Security Info=False");



    4- به خود فرمتون برگردين و روي دکمه ي ثبت 2 بار کليک کنيد تا برنامه ي مربوط به ذخيره شدن اطلاعات در ديتابيس رو درون کد آن بنويسيد:



    کليه کد:

     
    con.Open();

    string query = "insert into Yekta (name, family, age, website) VALUES ('" + textBox1.Text + "', '" + textBox2.Text + "', '" + textBox3.Text + "', '" + textBox4.Text + "')";

    OleDbCommand myCommand = new OleDbCommand();
    myCommand.CommandText = query;
    myCommand.Connection = con;
    myCommand.ExecuteNonQuery();

    con.Close();


    4.1- در اين قسمت نام Item هايي که در فايل ديتابيس ساختين قرار ميگيره.
    4.2- در اين قسمت مقدار TextBox هايي که ساختين قرار ميگيره.
    يعني به طوري مثال آيتم Name با Textbox1 در ارتباط هست و آيتم Family با Textbox2 (به ترتيب نوشتن بستگي داره)
    4.3- نام جدولي که در فايل ديتابيس نوشتين هست.

    5- برنامه آمادست و ميتونين اجرا و تست کنين:



    موفق باشید.

    منبع: خودم

    مشکلی بود، در خدمتم.
    آخرین ویرایش به وسیله Mohammad_1ta : یک شنبه 20 تیر 1389 در 17:06 عصر

  2. #2

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    عالی بود.بسیار ممنون

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار javad2395
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    67

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    سلام
    مرسی خیلی عالی بود .دوست عزیز همین کار رو اگه با sql بخواهیم انجام بدیم همین کار رو باید انجام بدیم اگه میشه یه توضیح بدین ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    سلام.من سی شارپ رو تازه شروع کردم.اگه امکان داره آموزش اتصال به اس کیوال رو بزارین ممنون.تو اتصال به اکسس هم یه مشکلی دارم که وقتی تو قسمت کد نویسی فرم 1 کد ارتباط با اکسس و تو فرم 2 کد ذخیره رو مینویسم اررو میده ولی اگه کد ذخیره رو تو همون فرم 1 بنویسم مشکلی پیش نمیاد چطوری این مشکل رو برطرف کنم؟؟؟؟ممنون

  5. #5

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    برای اتصال به sql هم به همین صورت فقط چندتا تغییر کوچیک باید انجام د اد.
    قسمت 3.1 :
    using System.Data.sqlclient;
    3.2:
    private sqlconnection con;
    3.3:
    con = new sqlconnection("Data Source=.;Initial Catalog=myDataBase;Integrated Security=true;");

    و در قسمت 4 :
    اونجا که نوشته oledbcommand cmd=new oledbcommand();
    باید بنویسید
    sqlcommand cmd=new sqlcommand();

  6. #6

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    خوب اگه رو فایل بخواهیم پسورد بذاریم که کسی با کپی نتونه ازش فیض ببره چی؟

  7. #7

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    سلام دوست عزیز.اگه میشه درمورد اتصال اکسس به دلفی 2005 نیز توضیح بدید.من اتصال را انجام دادم اما نمیدونم چرا در زمان اجرای دلفی داده اشتباه هستند و با داده های وارد شده در اکسس همخوانی ندارن؟؟؟؟؟؟یعنی اگه مثلا 2.5 در اکسس وارد شده 25 در دلفی نشان داده میشه.اگه میشه جوابو به ایمیلم به آدرس motahareh.nakhaei@yahoo.com ارسال نمایید.باتشکر فراوان

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار aagghh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    42

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    لطفا پاک کردن از دیتابیس access رو هم بزارین

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار aagghh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    42

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    کسی پاک کردن از دیتابیس access رو بلد نیست؟؟

  10. #10

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    سلام
    به پست زير سري بزنيد بد نيست
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A-%D9%86%D8%AA

  11. #11

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    سلام ممنونم از توضیحاتتون آموزش بسیار بدرد بخوری بود موفق و پیروز باشید.

  12. #12

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    برای حذف نیز به این صورت عمل می کنیم :

     OleDbConnection con = new OleDbConnection();
    string query = "Delete from Yekta where ID="+id.ToString();
    OleDbCommand myCommand = new OleDbCommand();
    myCommand.CommandText = query;
    myCommand.Connection = con;
    con.Open();
    myCommand.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

  13. #13

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    نقل قول نوشته شده توسط javad2395 مشاهده تاپیک
    سلام
    مرسی خیلی عالی بود .دوست عزیز همین کار رو اگه با sql بخواهیم انجام بدیم همین کار رو باید انجام بدیم اگه میشه یه توضیح بدین ممنون میشم
    برای SQL هم به اینصورته فقط کافیه اسم Provider به SQL تغییر پیدا کنه.

    مثلا به جای
    OleDbConnection con = new OleDbConnection();

    باید از
    SqlConnection con = new SqlConnection();

    استفاده کنیم.

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار aagghh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    42

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎‎ (تصویری و آسان)

    con.Open();

    ارور میده
    باید چیکارش کنم؟

  15. #15

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    آقا عکس های صفحه اول لود نمیشه میشه دوباره آپلود کنید

  16. #16

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)


    ببخشید میشه یه مثال یا آموزشی و کار با دیتابیس از طریق linq هم بزارید؟

  17. #17

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎ (تصویری و آسان)

    کسی نیست پیگیری کنه ؟

  18. #18

    نقل قول: اتصال دیتابیس به C#‎‎‎ (تصویری و آسان)

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_1ta مشاهده تاپیک
    سلام دوستان،
    توسط اين آموزش، خيلي راحت ميتونين برنامتون رو به ديتابيس وصل کنين و اطلاعاتي که وارد ميکنين رو درون آن ذخيره کنيد.

    1- برنامه Microsoft Access رو باز کنين، و يک ديتابيس به نام Database1.mdb بسازين (مثل عکس زير پيش برين)



    2- وارد برنامه Microsoft Visual Studio C#‎‎‎‎.Net بشين و فرمي همانند عکس زير درست کنين:



    3- حال به قسمت کد نويسي برنامتون بريد و همانند عکس زير، کدها رو قرار بديد:



    3.1- اولين کد مربوط به خواندن کدهاي اتصال به ديتابيس هست که بايد در ابتداي برنامه فراخواني بشه:

    using System.Data.OleDb;


    3.2- کد زير هم به همين صورت که در عکس آمده بايد قرار بگيره:

    private OleDbConnection con;


    3.3- کد زير براي آدرس فايل ديتابيس مي باشد که اين هم درون کد فرم بايد قرار بدين:

    con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;  Data Source=C:/Database1.mdb;Persist Security Info=False");



    4- به خود فرمتون برگردين و روي دکمه ي ثبت 2 بار کليک کنيد تا برنامه ي مربوط به ذخيره شدن اطلاعات در ديتابيس رو درون کد آن بنويسيد:



    کليه کد:

     
    con.Open();

    string query = "insert into Yekta (name, family, age, website) VALUES ('" + textBox1.Text + "', '" + textBox2.Text + "', '" + textBox3.Text + "', '" + textBox4.Text + "')";

    OleDbCommand myCommand = new OleDbCommand();
    myCommand.CommandText = query;
    myCommand.Connection = con;
    myCommand.ExecuteNonQuery();

    con.Close();


    4.1- در اين قسمت نام Item هايي که در فايل ديتابيس ساختين قرار ميگيره.
    4.2- در اين قسمت مقدار TextBox هايي که ساختين قرار ميگيره.
    يعني به طوري مثال آيتم Name با Textbox1 در ارتباط هست و آيتم Family با Textbox2 (به ترتيب نوشتن بستگي داره)
    4.3- نام جدولي که در فايل ديتابيس نوشتين هست.

    5- برنامه آمادست و ميتونين اجرا و تست کنين:



    موفق باشید.

    منبع: خودم

    مشکلی بود، در خدمتم.
    سلام من عکسا رو نمی تونم ببینم با اینکه عضو سایتم

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •