نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با ایجاد یک linkbutton در زمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389

    مشکل با ایجاد یک linkbutton در زمان اجرا

    با سلام
    من توی برنامه ام یه قسمت جهت جستجوی اخبار در بانک اطلاعاتی قرار دادم...بدین ترتیب که کاربر باید متن یا کلمه موردنظر خود برای جستجو را مشخص نماید
    برنامه با جستجو در بانک اطلاعاتی(SQL) باید لینکی از اون خبرها را بسازه و روی فرم در اختیار کاربر قرار بده تا بتونه با کلیک بر روی آنها به خبر موردنظر برسد
    برای پیاده سازی اومدم در زمان اجرا یک LinkButton ایجاد کردم و اونو addhandler کردم به یک PlaceHolder دوتا مشکل دارم
    1- با انجام هر postback همه اونها (linkbutton) پاک میشن
    2- داخل متد Click اونها نیز یک تابعی رو اضافه کردم که با کلیک بر روی هر linkbutton فراخوانی بشه ولی اتفاق نمی افته
    ممنون میشم اگه زود بهم نتیجه رو اعلام کنین...اگه راه ساده تری وجود داره نیز ممنون میشم راهنماییم کنین
    باتشکر...

  2. #2
    چرا انقدر کارت رو سخت کردی؟!
    نتایج جستجو رو بریز توی یک DataTable بعد یک Repeater بزار توی فرمت و Bind کن و توی ItemTemplate اون این کد رو بزار :

    <a href="view_news.aspx?id=<%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "NewsIDFieldName")%>"><%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "NewsNameFielName")%></a>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    از راهنماییتون خیلی ممنونم.

تاپیک های مشابه

  1. linkbutton
    نوشته شده توسط merychobi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 18:44 عصر
  2. قرار دادن عکس برای LinkButton
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 00:25 صبح
  3. چطوری می تونبم با linkbutton پرش به مکان دلخواه صفحه داشته باشم
    نوشته شده توسط newdba در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 16:31 عصر
  4. خطا در استفاده از LinkButton
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 22:31 عصر
  5. خذف خط زیر LinkButton ؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 18:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •