نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل فرم Login

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    مشکل فرم Login

    سلام دوستان

    قصد دارم واسه فرم لاگین کاربر یوزر و پسوورد را وارد کنه .
    کد زیر را نمیدونم چه طور باید تنظیم کنم .
    وقتی فقط یوزر باشه یا فقط پسوورد باشه مشکلی نیست اما وقتی هر دو هست چکار باید کرد؟

           private void btnLogin_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(strcon);
    OleDbCommand cmd = con.CreateCommand();
    con.Open();
    cmd.CommandText = "SELECT * FROM tblLogin";
    if (cmd.ExecuteScalar().ToString() == txtUser.Text && cmd.ExecuteScalar().ToString() == txtPass.Text)
    {
    MainForm frmMainForm = new MainForm();
    frmMainForm.ShowDialog();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("کاربر گرامی نام کاربری یا رمز عبور وارد شده فاقد اعتبار می باشد ","خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    con.Close();
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل فرم Login

    با سلام

    دوست عزیز در چنین مواقعی ابتدا جستجو بر اساس جدول صورت میگیره مثل کد زیر



    select * from [نام جدول] ;


    و سپس با کدهای زیر عملیاتی مثل عملیات شما انجام میشه


    OleDbDataReader re = cmd.ExecuteReader();
    if(re.Read())
    {

    if (textBox1.Text == re.GetValue(0).ToString() && textBox1.Text == re.GetValues(1).ToString())
    MessageBox.Show("خوش امدید");
    else
    MessageBox.Show("نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است");
    }


    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: مشکل فرم Login

    توی دستوری sql که دوستمون داد شرط رو هم بذار که یوزر و پسوردت چیه اگه reader پیدا کرد که login کن اگه نه که نبوده.البته این برای موقعی هست که پسورد رو هش نکرده باشی

  4. #4

    Cool نقل قول: مشکل فرم Login

    مهدی جان می تونی این کد رو امتحان کنی :

    public void DoLogOn(String userName, String userPass)
    {
    SqlConnection sqlConn = null;
    SqlCommand cmd = null;
    SqlDataReader dr = null;
    StringBuilder query = new StringBuilder("Select * From Users Where UserName = @UserName And UserPass = @UserPass");

    try
    {


    sqlConn = new SqlConnection(ConnectionString);
    cmd = new SqlCommand(query.ToString(), sqlConn);

    cmd.Parameters.Add("@UserName", System.Data.SqlDbType.VarChar, 16);
    cmd.Parameters["@UserName"].Value = userName;

    cmd.Parameters.Add("@UserPass", System.Data.SqlDbType.VarChar, 16);
    cmd.Parameters["@UserPass"].Value = userPass;

    sqlConn.Open();

    dr = cmd.ExecuteReader(System.Data.CommandBehavior.Sing leRow);

    if (dr.Read())
    {
    // کاربر معتبر بوده و رمز عبور صحیح می باشد و می توانید کنترل های دیگر از جمله کاربر امکان دسترسی به برنامه را داشته یا نه را چک کنید
    }
    else
    {
    throw new Exception("شناسه و / یا رمز عبور معتبر نمی باشد");
    }

    dr.Close();
    }
    finally
    {
    if (dr != null)
    {
    dr.Close();
    dr.Dispose();
    }

    if (cmd != null)
    cmd.Dispose();

    if (sqlConn != null)
    {
    if (sqlConn.State == System.Data.ConnectionState.Open)
    sqlConn.Close();

    sqlConn.Dispose();
    }

    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: مشکل فرم Login

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست عزیز در چنین مواقعی ابتدا جستجو بر اساس جدول صورت میگیره مثل کد زیر


    select * from [نام جدول] ;



    و سپس با کدهای زیر عملیاتی مثل عملیات شما انجام میشه


    OleDbDataReader re = cmd.ExecuteReader();
    if(re.Read())
    {

    if (textBox1.Text == re.GetValue(0).ToString() && textBox1.Text == re.GetValues(1).ToString())
    MessageBox.Show("خوش امدید");
    else
    MessageBox.Show("نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است");
    }

    سلام

    نحوه تغییر نام کاربری و رمز عبور به چه صورتی هست .

    هر کدی نوشتم جواب نداد

  6. #6

    نقل قول: مشکل فرم Login

    دوست عزیز برای تغییر نام کاربری و رمز عبور اگر از دیتابیس استفاده میکنی باید دستور Update رو استفاده بکنی.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: مشکل فرم Login

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز برای تغییر نام کاربری و رمز عبور اگر از دیتابیس استفاده میکنی باید دستور Update رو استفاده بکنی.
    سلام
    هر کاری می کنم جواب نمیده .
    این کد را نوشتم اما جواب نمیده .

            private void btnEnter_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OleDbConnection Con = new OleDbConnection(strCon);
    OleDbCommand Cmd = Con.CreateCommand();
    Con.Open();
    Cmd.CommandText = "SELECT * FROM tblPassword";
    if(Cmd.ExecuteScalar().ToString() == txtOlduser.Text && Cmd.ExecuteScalar().ToString() == txtOldpass.Text)
    {
    Cmd.CommandText = "UPDATE tblPassword SET User1='" + txtNewuser.Text.Trim() + "', Pass1= '" + txtNewpass.Text.Trim() + "'";
    Cmd.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("عملیات تغییر رمز عبور با موفقیت انجام گرفت", "انجام عملیات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    Con.Close();
    }
    MessageBox.Show("عملی انجام نشد","خطا");
    Con.Close();
    }

    با استفاده از کد شما هم نوشتم جواب نداد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •