نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ایجاد ایمیل info

  1. #1

    ایجاد ایمیل info

    سلام
    ممکنه نحوه درست کردن ایمیل به صورت info@mywebsite.com را آموزش دهید.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ایجاد ایمیل info

    کنترل پنل سایتت چیه ؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: ایجاد ایمیل info

    نقل قول نوشته شده توسط Spring_64 مشاهده تاپیک
    سلام
    ممکنه نحوه درست کردن ایمیل به صورت info@mywebsite.com را آموزش دهید.
    ممنون
    میتونم بپرسم این سوالتون چه ربطی به PHP داشت؟!!

    ویرایش: آها، منظورتون اینه که میخواید با PHP اکانت ایمیل بسازید؟!! ... اگر کنترل پنل سایتتون Cpanel هست میتونید از اسکریپتی که برای دانلود گذاشتم استفاده کنید.

    اینم یک سورس کد دیگه:


    <?php
    // Domain Logon Details
    $username = "cpanellogin";
    $password = "cpanelpassword";

    // Domain details
    $domain = "domainname.com";
    $theme = "xpevolution";
    $quota = 10;

    /**** DO NOT EDIT BELOW ****/
    /**** DO NOT EDIT BELOW ****/
    /**** DO NOT EDIT BELOW ****/

    if (isset($_POST['email'])) {
    $postfields = 'email=' . $_POST['email'] . '&domain=' . $domain . '&password=' . $_POST['password1'] . '&quota=' . $quota;
    $popPost = curl_init();
    $url = 'http://' . $username . ':' . $password . '@' . $domain . ':2082/frontend/' . $theme . '/mail/doaddpop.html?' . $postfields;
    curl_setopt($popPost, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt($popPost, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($popPost, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($popPost, CURLOPT_TIMEOUT, 15);
    $popPost_result = curl_exec ($popPost);
    curl_close ($popPost);

    $start = strpos($popPost_result, '<b>Account');
    $end = strpos($popPost_result, 'created.');
    $subset = substr($popPost_result, $start, $end+8-$start);
    $subset = str_replace('login ', "login<br>", $subset);
    if (preg_match ('/Sorry/i', "$subset")) {
    print "<br><b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;Sorry that account already exists.</b><br><br><br><br><br><br><br>";
    } elseif(preg_match ('/You must specify/i', "$subset")) {
    print "<br><b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;You must specify a password.</b><br><br><br><br><br><br><br>";
    } else {
    print ($subset);
    print "<br><br>You may now use <b>mail.$domain</b> as your POP3 setting in your mail client or access <b>WebMail</b> by selecting <a href=http://$domain/webmail>Here</a>.
    <center>
    <br><a href=javascript:history.go(-1)>Go Back</a>
    </center>";
    }
    } else {
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function valForm() {
    var form = document.emailform;

    if (form.password1.value != form.password2.value) {
    alert('Passwords do not match. Please try again');
    return false;
    }

    if ((!form.email.value) || (form.email.value[0] == ' ') ||
    (!form.password1.value) || (form.password1.value[0] == ' ') ||
    (!form.password2.value) || (form.password2.value[0] == ' ')) {
    alert('Please fill in all information');
    return false;
    }

    return true;
    }
    </script>
    </head>

    <body>
    <form name="emailform" method="post" action="" onsubmit="return valForm();">
    <table width="448" border="0" align=center cellpadding="0" cellspacing="1">
    <tr>
    <td width="151">Prefered Email Address:</td>
    <td colspan="2"><input name="email" type="text">@<?= $domain ?></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>Password:</td>
    <td colspan="2"><input name="password1" type="password"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>Retype Password:</td>
    <td colspan="2"><input name="password2" type="password"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="3">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan="3" align="center"><input name="signupbtn" type="submit" value="Signup"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    </body>
    </html>
    <?php
    }
    ?>
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله LORD AELX : چهارشنبه 23 تیر 1389 در 13:18 عصر

  4. #4

    نقل قول: ایجاد ایمیل info

    نقل قول نوشته شده توسط LORD AELX مشاهده تاپیک
    میتونم بپرسم این سوالتون چه ربطی به PHP داشت؟!!
    ببخشید, فکر کردم برنامه نویسی خاصی داره...
    حالا اگه ربط نداره شما عفو بفرمایید.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    نقل قول: ایجاد ایمیل info

    نقل قول نوشته شده توسط Spring_64 مشاهده تاپیک
    ببخشید, فکر کردم برنامه نویسی خاصی داره...
    حالا اگه ربط نداره شما عفو بفرمایید.
    نه، نه، ربط داره... حواسم نبود چیکار میخواید بکنید... پست قبل ویرایش شد!

  6. #6

    نقل قول: ایجاد ایمیل info

    آقای LORD AELX ، اگه کنترل پنل cpanel نبود چی؟! مثلا parallels بود.

  7. #7

    نقل قول: ایجاد ایمیل info

    نقل قول نوشته شده توسط milworm مشاهده تاپیک
    آقای LORD AELX ، اگه کنترل پنل cpanel نبود چی؟! مثلا parallels بود.
    اگه با cURL آشنا باشید خودتان می توانید برای هر کنترل پانلی خواستید بنویسید برای آشنایی با این کتابخانه ی قدرتمند به تاپیک زیر امضای بنده مراجعه کنید.

  8. #8

    نقل قول: ایجاد ایمیل info

    اگر نخوايم از PHP استفاده كنيم چطور بايد ايميل با Info را ساخت ؟؟؟؟؟؟؟؟/

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    Smile نقل قول: ایجاد ایمیل info

    باید دستی درست کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •