صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 100

نام تاپیک: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    North
    سن
    36
    پست
    44

    Thumbs up سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    سلام
    قبل اینکه این تاپیک رو ایجاد کنم چندین بار دنبال مطلبی که میخواستم بدونم گشتم اما یا پیدا نکردم یا به ذهنم نرسید.
    این تاپیک رو با این موضوع ایجاد کرد برنامه نویس های آماتور مثل منسوالات کوچیک - پیش پا افتاده و آماتوری خودشون رو اینجا مطرح کنند و بیخودی با زدن تاپیک فروم رو شلوغ نکنند.



  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    North
    سن
    36
    پست
    44

    Question نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    سوال اولم اینه،

    قصد دارم برنامه ای بنویسم که لازمه چند تا فرم داشته باشه، مثلاً فرم اول اطلاعات رو از کاربر بگیره و وقتی ذخیره کرد بره به فرمی که اون اطلاعات رو نشون میده. نوشتن جداگانه هر دو فرم آسونه اما اینکه چطور از این فرم برم به اون فرم رو میخوام بدونم حرفه ای ها چه کاری میکنند

    خودم چند روش پیدا کردم اما دنبال روش اصولی اون هستم
    روش اول اینکه یه فرم رو show و hide کنم
    روش دوم اینکه فقط یک فرم داشته باشم و داخل فرم از پنل استفاده کنم (که همینکارو کردم اما برام مشکل ایجاد شده تو تکستباکس)

    نمیخوام با زدن دکمه ذخیره، صفحه غیب بشه و یکی دیگه ظاهر بشه. (روش اولی که گفتم)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehdiLiver
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    109

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط hamidreza66 مشاهده تاپیک
    سوال اولم اینه،

    قصد دارم برنامه ای بنویسم که لازمه چند تا فرم داشته باشه، مثلاً فرم اول اطلاعات رو از کاربر بگیره و وقتی ذخیره کرد بره به فرمی که اون اطلاعات رو نشون میده. نوشتن جداگانه هر دو فرم آسونه اما اینکه چطور از این فرم برم به اون فرم رو میخوام بدونم حرفه ای ها چه کاری میکنند

    خودم چند روش پیدا کردم اما دنبال روش اصولی اون هستم
    روش اول اینکه یه فرم رو show و hide کنم
    روش دوم اینکه فقط یک فرم داشته باشم و داخل فرم از پنل استفاده کنم (که همینکارو کردم اما برام مشکل ایجاد شده تو تکستباکس)

    نمیخوام با زدن دکمه ذخیره، صفحه غیب بشه و یکی دیگه ظاهر بشه. (روش اولی که گفتم)
    منظور از ذخیره اطلاعات به چه صورت ؟
    مجازی؟
    دیتا بیس؟
    رجیستری؟
    نوت ؟
    .....

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    North
    سن
    36
    پست
    44

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط MehdiLiver مشاهده تاپیک
    منظور از ذخیره اطلاعات به چه صورت ؟
    مجازی؟
    دیتا بیس؟
    رجیستری؟
    نوت ؟
    .....
    نوع ذخیره مهم نیست، البته من دارم با sqlserver کار میکنم
    چطور بین فرم ها حرکت کنم؟ یا اصلاً چند تا فرم لازمه؟ من فعلاً بحای چند تا فرم دارم از چند تا پنل استفاده میکنم ولی به مشکل بر خوردم

  5. #5

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    می تونی با استفاده از متغیرهای public که درون ماژول ها تعریف می شن اطلاعات رو رد و بدل کنی

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    North
    سن
    36
    پست
    44

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط 09111111111 مشاهده تاپیک
    می تونی با استفاده از متغیرهای public که درون ماژول ها تعریف می شن اطلاعات رو رد و بدل کنی
    میشه کمی بیشتر راهنمایی کنی؟ یه کد نمونه مثلاً

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    سلام،
    توی solution explorer روی پروژه راست کلیک کن. add>module.
    برای تعریف متغییر عمومی باید به این صورت بنویسی:
    Public var As type
    var-> نام متغییر
    type-> نوع متغییر
    حالا این متغییر توی همه فرم ها قابل دسترسیه.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    North
    سن
    36
    پست
    44

    Question نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    گاهی دارم برنامه های اماتوری مینویسم به حرف Me. بر میخورم
    مثلاً

    Me.richTextBox1.Text

    این کلمه چه تاثیری داره؟ من یه بار حذفش کردم ولی تغییری تو عملکرد ندیدم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    849

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    کلمه Me رو که بنویسی تمام کنترلهای روی فرم و Option های موجود را برای راحتی کار برای برنامه نویس میاره!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    تو vb6 می شد به جای Me از اسم فرم استفاده کرد ولی توی VB.Net حتما باید داخل خود متغیر با Me اونو فراخوانی کنی. Me به شیئ که کد نویسی داخل اون انجام میشه اشاره می کنه. مثلا داخل کلاس ها به کلاس و داخل فرم به فرم اشاره می کنه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط hamidreza66 مشاهده تاپیک
    گاهی دارم برنامه های اماتوری مینویسم به حرف Me. بر میخورم
    مثلاً

    Me.richTextBox1.Text
    این کلمه چه تاثیری داره؟ من یه بار حذفش کردم ولی تغییری تو عملکرد ندیدم
    شما برای دسترسی به کنترل های form2 به این صورت عمل می کنید
    form2.text1.text="sssddddsdds
    پس اسم فرم رو قبل نام کنترل آوردین و البته نمی خوام حالا شی گرایی رو توضیح بدم ولی بدون که برای فرمی که درون اون قرار داری نمی تونی از نام فرم استفاده کنی و باید از Me استفاده کنی که مقدار پیش فرض است و اگه شما اون رو نزارین همان فرم در نظر گرفته می شه......

    البته این کلمه کلیدی واسه سرکار گذاشتن ما نیست بلکه کاربرد هایی هم داره که فکر می کنم نیازی به توضیح اون ها نباشه.....

    موفق باشید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط hamidreza66 مشاهده تاپیک
    سوال اولم اینه،

    قصد دارم برنامه ای بنویسم که لازمه چند تا فرم داشته باشه، مثلاً فرم اول اطلاعات رو از کاربر بگیره و وقتی ذخیره کرد بره به فرمی که اون اطلاعات رو نشون میده. نوشتن جداگانه هر دو فرم آسونه اما اینکه چطور از این فرم برم به اون فرم رو میخوام بدونم حرفه ای ها چه کاری میکنند

    خودم چند روش پیدا کردم اما دنبال روش اصولی اون هستم
    روش اول اینکه یه فرم رو show و hide کنم
    روش دوم اینکه فقط یک فرم داشته باشم و داخل فرم از پنل استفاده کنم (که همینکارو کردم اما برام مشکل ایجاد شده تو تکستباکس)

    نمیخوام با زدن دکمه ذخیره، صفحه غیب بشه و یکی دیگه ظاهر بشه. (روش اولی که گفتم)
    شما برای استفاده از چند فرم باید از تکنیک فرم مادر و فرم های دختر استفاده کنید. که یک سری مزایایی داره مثل اینکه اگر فرم مادر بسته یا کوچک نمایی بشه فرم های دختر هم همین کار رو می کنند و یا فرم های دختر فقط در محیط فرم مادر اجرا می شوند از اون خارج نمی شوند و .....

    موفق باشید

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    North
    سن
    36
    پست
    44

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    از همگی تشکر میکنم واقعاً جوابها عالی بودن، خیلی گشتم ولی جایی اینطوری جواب پیدا نکردم.

    3تا سوال دارم
    1- دارم با پایگاه داده Access کار میکنم، و همچین کوئری نوشتم که ایراد میگیره:
    select * from myTB where id = '" + id.ToString()
    در حالی که اگه کوئری به صورت زیر باشه مشکلی نداره
    select * from myTB where id = '3' 
    id از نوع integer هست
    روش هایی هست که مشکلمو حل کنم اما من سریعترین و ساده ترین راه رو میخوام یاد بگیرم، مثلاً کد زیر جواب داده:
    Dim comand As New SqlCommand("select * from myTB where id = @id", connection)
    comand.Parameters.Add("@id", SqlDbType.Int).Value = id
    2- چرا جلو بعضی تابع ها () داریم ولی جلو بعضی ها نه، چه تاثیری در جواب داره؟
    3- برای صدا کردن تابع ها فرقی میکنه از Call استفاده کنیم یا نه؟ در هر صورت ویژال بیسیک خطا نمیگیره!
    آخرین ویرایش به وسیله hamidreza66 : جمعه 08 مرداد 1389 در 12:45 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    1.
    کدی که ایراد داره یدونه ' کم داره.
    ولی کدی که گفتید سخته روش درسته.کد اول رو میشه تو ۲ دقیقه هک کرد.
    2.برای اینه که بین property ها و method ها وقتی اسم یکسان دارن تفاوت ایجاد بشه.(امکان اتفاق افتادنش خیلی کمه.شما فکر کن زیر صفر)
    یه علت دیگه که فکر میکنم مهمتره اینه که کدهای vb6 یتونن با تغییرات کمتر تبدیل به .net بشن.
    ۳.call هم دقیقاً همین کار رو میکنه.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    select * from myTB where id = '" + id.ToString() + "'

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    849

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    شما هم یه " کم گذاشید
    صحیح ترش اینه
    "select * from myTB where id = '" &  id.ToString  & "'"

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط ali_najari مشاهده تاپیک
    شما هم یه " کم گذاشید
    صحیح ترش اینه
    "select * from myTB where id = '" &  id.ToString  & "'"
    اولا یکی نه و 2 تا.
    دوما وقتی می گه
    select * from myTB where id = '3'

    درست کار می کنه، یعنی عقلش می رسه که اول و آخرش دو تا " اضافه کنه

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    North
    سن
    36
    پست
    44

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    راستش کد اصلی من این بود
    select * from myTB where id = '" + id.ToString() + "' ORDER BY id DESC
    حواسم نبود که ای دی منحصر به فرده واسه همین تو این پیج 4کلمه اخر رو خذف کردم که یه ' اضافه موند یا کم

    فقط کوئری رو درنظر گرفتم بدون " اول و اخرش

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    North
    سن
    36
    پست
    44

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    من برنامه تحت وب نمینویسم، اهمیت امنیتی برنامه مهمه؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط hamidreza66 مشاهده تاپیک
    من برنامه تحت وب نمینویسم، اهمیت امنیتی برنامه مهمه؟
    مگه هک فقط برای وبه؟
    ۳ سوت دیتابیست رو خالی میکنم.یه جوری که شش ماه دوباره وارد کردن اطلاعات طول بکشه.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط hamidreza66 مشاهده تاپیک
    از همگی تشکر میکنم واقعاً جوابها عالی بودن، خیلی گشتم ولی جایی اینطوری جواب پیدا نکردم.

    3تا سوال دارم
    1- دارم با پایگاه داده Access کار میکنم، و همچین کوئری نوشتم که ایراد میگیره:
    select * from myTB where id = '" + id.ToString()
    در حالی که اگه کوئری به صورت زیر باشه مشکلی نداره
    select * from myTB where id = '3' 
    id از نوع integer هست
    روش هایی هست که مشکلمو حل کنم اما من سریعترین و ساده ترین راه رو میخوام یاد بگیرم، مثلاً کد زیر جواب داده:
    Dim comand As New SqlCommand("select * from myTB where id = @id", connection)
    comand.Parameters.Add("@id", SqlDbType.Int).Value = id
    2- چرا جلو بعضی تابع ها () داریم ولی جلو بعضی ها نه، چه تاثیری در جواب داره؟
    3- برای صدا کردن تابع ها فرقی میکنه از Call استفاده کنیم یا نه؟ در هر صورت ویژال بیسیک خطا نمیگیره!
    سوال اول رو که دوستان پاسخ دادن اما در مورد سوال دوم و سوم........

    سوال دوم......بعضی از توابع یا آرگومان ندارند و یا آرگومان های اونا اختیاری هستش . بنابراین نیازی به گذاشتن پرانتز نیست......

    سوال سوم.....همانطور که می دانید بیشتر کاربران VB.Net قبلاً با VB6 و نسخه های قدیمی تر شروع کرده و کار کرده اند و با ورود نسخه های بالاتر به شروع به کار با آنها نموده اند و این هم رو می دونید که یه سری از دستورات به صورت منطقی از دات نت حذف شده اند و دیگر کاربرد ندارند که یکی از اونها همین کلمه کلیدی Call هستش . ولی چون کاربران قدیمی در استفاده از این دستورات عادت کرده اند . پس دات نت هم اونها رو به صورت فیزیکی حذف نکرده تا کاربران قدیمی به مشکل برنخورند...آخه ظاهراً ترک عادت موجب مرضه !

    موفق و بهاری باشید

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    مگه هک فقط برای وبه؟
    ۳ سوت دیتابیست رو خالی میکنم.یه جوری که شش ماه دوباره وارد کردن اطلاعات طول بکشه.
    می خوام بدونم که چطوری تو 3 سوت دیتا بیس رو خالی می کنید. اگه ممکنه روش کار رو توضیح بدید. البته فرض کنید که برنامه نویس اونقدر بدونه که باید رشته های ورودی توسط کاربر رو از لحاظ اجرایی بودن و موارد دیگه چک کنه.
    اگه میشه روش هک کردن رو توضیح بدید.

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    North
    سن
    36
    پست
    44

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    از همگی تشکر میکنم که تو بحث ها وجوابها شرکت کردند.

    خدا رو شکر برنامه ای که دارم مینویسم برنامه خاصی نیست و جوریه که تو هر کامپیوتر یکی قرار میگیره. یعنی اگه هکر کنه، خودشو هک کرده.
    ولی در کل از حالا ترجیه میدم از روش دومی که حودم گفتم استفاده کنم.
    ولی یه سوال منو کسی جواب نداد، هرچند که دیگه از اون روش استفاده نمیکنم بد نیست بدونم مشکل کجا بود.

    راستش کد اصلی من این بود
    select * from myTB where id = '" + id.ToString() + "' ORDER BY id  DESC
    حواسم نبود که ای دی منحصر به فرده واسه همین تو این پیج 4کلمه اخر رو خذف کردم که یه ' اضافه موند یا کم

    فقط کوئری رو درنظر گرفتم بدون " اول و اخرش
    حالا مشکل این کد کجاست؟ اینه که جواب نمیده

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط Shahram_Shobeiri مشاهده تاپیک
    می خوام بدونم که چطوری تو 3 سوت دیتا بیس رو خالی می کنید. اگه ممکنه روش کار رو توضیح بدید. البته فرض کنید که برنامه نویس اونقدر بدونه که باید رشته های ورودی توسط کاربر رو از لحاظ اجرایی بودن و موارد دیگه چک کنه.
    اگه میشه روش هک کردن رو توضیح بدید.
    اینها رو توی گوگل جست و جو کن:
    How to drop all constraints in T-SQL
    how to disable all constraints in T-SQL
    how to run a query against all tables in T-SQL
    این بالایی روش یک بود.
    روش دو که یه مقدار قابل ریکاوریه اینه:
    DROP DATABASE نام دیتابیس.
    به همین راحتی.
    البته فقط در حالت single user جواب میده برای حلش این رو جست و جو کن.
    how to set Database in single user mode in T-SQL

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    بنده گفتم
    فرض کنید که برنامه نویس اونقدر بدونه که باید رشته های ورودی توسط کاربر رو از لحاظ اجرایی بودن و موارد دیگه چک کنه.
    برنامه نویس چک می کنه که هیچ کلمه قابل اجرایی مثل کلمات (DELETE, DROP, INSERT, UPDATE, ...) تو رشته ارسالی نباشه و اگه باشه اونها رو بی اثر می کنه. حالا با این وجود می خوام بدونم که این روش همچنان نا امنه؟چرا؟
    در ضمن لازمه که بگم من از این روش برای تعامل با db استفاده نمی کنم و از همون روش بر مبنای پارامتر استفاده می کنم. اما سئوالم (فکر می کنم) که باعث بازتر شدن بحث بشه. و در ضمن این مورد (روش های پارامتری) در همه زبان های دیگه وجود نداره اما با مواردی مثل mysql_real_escape_string() در php مشکل امنیتی ایجاد نمیشه.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط Shahram_Shobeiri مشاهده تاپیک
    بنده گفتم
    برنامه نویس چک می کنه که هیچ کلمه قابل اجرایی مثل کلمات (DELETE, DROP, INSERT, UPDATE, ...) تو رشته ارسالی نباشه و اگه باشه اونها رو بی اثر می کنه. حالا با این وجود می خوام بدونم که این روش همچنان نا امنه؟چرا؟
    در ضمن لازمه که بگم من از این روش برای تعامل با db استفاده نمی کنم و از همون روش بر مبنای پارامتر استفاده می کنم. اما سئوالم (فکر می کنم) که باعث بازتر شدن بحث بشه. و در ضمن این مورد (روش های پارامتری) در همه زبان های دیگه وجود نداره اما با مواردی مثل mysql_real_escape_string() در php مشکل امنیتی ایجاد نمیشه.
    مگه همین ۳ تا دستوره؟
    فکر کن از sp_exec و "DE" +"LE" + "TE" استفاده کنم.
    به تعداد افراد روی کره زمین راه هست.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    به سه نقطه آخر اون سه چهارتا دستور توجه نفرمودید. درسته که سه دستور نیست ولی تعداد اونها محدوده و درسته که به تعداد برنامه نویسان روی کره زمین راه هست ولی این راه ها باید بوسیله همین کلمات کلیدی محدود پیاده بشوند. این روش تخریبی که می فرمایید (ارسال کد اجرایی به جای دیتا) کاملاً قابل کنترله. اگه راه دیگه ای به نظرتون میرسه بفرمایید.

  28. #28
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    North
    سن
    36
    پست
    44

    Thumbs up نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    کسی جواب منو با در رابطه با این که چرا کد پایینی مشکل داره نداد.
    "select * from myTB where id = '" + id.ToString() + "' ORDER BY id  DESC"

    اما بعد کلی ور رفتن فهمیدم مشکلش کجاست
    "select * from myTB where id = " + id.ToString() + " ORDER BY id  DESC"

    تک کوتیشن های دو طرفشو حذف کردم. حالا سوام اینه مگه ربطی داره؟ البته من الان دارم با اکسس کار میکنم هااااا

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    خوب دوست عزيز فيلد Id شما از نوع عدد بوده ولي شما متن مي فرستادين واسه همين جواب نمي داده

  30. #30
    کاربر تازه وارد آواتار damas90
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    32

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    با عرض سلام وخسته نباشيد خدمت شما

    من يك بانك اطلاعاتي با اكس درست كردم در خصوص اطلاعات كارمندها كه شامل نام وفاميل و... است.
    حالا مخوام برنامه اي تو وبي براش بنويسم در خصوص حذف واضافه كردن يك كارمند.

    حالا چه كدي بايد براي اين كار بنويسم ميشه كمكم كنيد ممنون ميشم

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    خب اینکه معلومه برای اضافه باید از Insert و برای حذف از Delete استفاده کنی!

    بیشتر توضیح بده که دقیقاً مشکلت کجای برنامه هستش ....آخه سوالت خیلی کلیه...

    موفق باشی.....

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار damas90
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    32

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط nasim bahari مشاهده تاپیک
    خب اینکه معلومه برای اضافه باید از Insert و برای حذف از Delete استفاده کنی!

    بیشتر توضیح بده که دقیقاً مشکلت کجای برنامه هستش ....آخه سوالت خیلی کلیه...

    موفق باشی.....
    اگر بانك ما شامل تو فيلد id , name , family باشد
    حالا تو فرممون 3تا textbox براي هركدوم گذاشته باشيم چه كدي براي اضافه كردن به بانك لازمه ؟؟
    همين كد كاملش رو ميخوام كه وقتي روي button كليك شد به بانك اضافه بشه همين

    ممنون ميشم كمكم كنيد

  33. #33

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط damas90 مشاهده تاپیک
    اگر بانك ما شامل تو فيلد id , name , family باشد
    حالا تو فرممون 3تا textbox براي هركدوم گذاشته باشيم چه كدي براي اضافه كردن به بانك لازمه ؟؟
    همين كد كاملش رو ميخوام كه وقتي روي button كليك شد به بانك اضافه بشه همين

    ممنون ميشم كمكم كنيد
    روش های زیادی برای این کار هست، این یک روش فوری برای تعداد فیلد کم.

     Dim Co As New SqlClient.SqlConnection("Data Source=PC-4;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=[Data Base Name]")
    Dim Comand As New SqlClient.SqlCommand("insert into [Table Name] (ID,Name,Family) Values(" & TextBoxID.Text & ",'" & TextBoxName.Text & "','" & TextBoxFamily.Text & "')", Co)
    Co.Open()
    Comand.ExecuteNonQuery()
    Co.Close()


    در قسمت Connection String رشته مناسب را بگذار؛
    در Table Name نام جدولی که در دیتابیس داری و به جای نام TextBox ها هم نام TextBox ها را.
    آخرین ویرایش به وسیله salehbagheri : پنج شنبه 14 مرداد 1389 در 22:24 عصر دلیل: مشکل در کد
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار damas90
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    32

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    روش های زیادی برای این کار هست، این یک روش فوری برای تعداد فیلد کم.

     Dim Co As New SqlClient.SqlConnection("Data Source=PC-4;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=[Data Base Name]")
    Dim Comand As New SqlClient.SqlCommand("insert into [Table Name] (ID,Name,Family) Values(" & TextBoxID.Text & ",'" & TextBoxName.Text & "','" & TextBoxFamily.Text & "')", Co)
    Co.Open()
    Comand.[size=2][/size]
    [size=2]ExecuteNonQuery[/size]()
    Co.Close()


    در قسمت Connection String رشته مناسب را بگذار؛
    در Table Name نام جدولی که در دیتابیس داری و به جای نام TextBox ها هم نام TextBox ها را.
    ممنون از كمكتون
    size كاربردش چيه؟؟
    ارور ميده همش

  35. #35
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    size كاربردش چيه؟؟
    ارور ميده همش
    مشکلی در کد بود که رفع شد...
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  36. #36
    کاربر تازه وارد آواتار damas90
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    32

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    يك سوال داشتم ميخواستم بدونم Microsoft Visual Studio 2008 با Microsoft Visual basic 6 چه فرقي ميكنه وآيا در دستورات باهم فرق دارن يا خير؟؟

    اگر يكي كمكم كنه ممنون ميشم

  37. #37
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    چه فرقي ميكنه
    دوست عزیز، زبان 11 سال پیش رو با الان مقایسه میکنید؟

    بیشتر از 100 اختلاف فاحش میشه برای این دوعنوان کرد. اما به نظر من این مقایسه ها کار چندان جالبی نیست.

    سعی کنید خودتون رو با تکنولوژی جدید وفق بدید و به ماقبل از اون فکری نکنید.
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  38. #38
    کاربر تازه وارد آواتار damas90
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    32

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، زبان 11 سال پیش رو با الان مقایسه میکنید؟

    بیشتر از 100 اختلاف فاحش میشه برای این دوعنوان کرد. اما به نظر من این مقایسه ها کار چندان جالبی نیست.

    سعی کنید خودتون رو با تکنولوژی جدید وفق بدید و به ماقبل از اون فکری نکنید.
    ميشه بگين الان كدام زبان بيشترين استفاده رو داره؟؟چون من از امروز شروع كردم به برنامه نويسي الان موندم تو سايت يكجانوشته vb6 يكجا نوشته vb.net خودم visual stdio دارم موندم كدومشو بالاخره ادامه بدم وكدوم بهتره وچه فرقهايي باهم دارنكاش يكي پيدا ميشد كامل برام توضيح ميداد كه من از صبح تو اين سايتم هرجاشو كه ميخونم بازم متوجه نشدمتو رو خدا يكي بياد منو چيز فهم كنه

  39. #39
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    ببینید شما اول باید مشخص کنید که در چه حوزه ای میخواهید فعالیت کنید.

    زبان های C#‎‎‎ و VB هم در ویندوز و هم در Web کاربرد دارند و معمولا بیشترین طرفدار را نیز دارند.

    زبان ++C زبانی پیشرفته و کمی سطح پایین تر از دو زبان قبلی هست و حوزه فعالیت گسترده ای دارد و به همان مقدار نیز پیچیده تر و گسترده تر از دو زبان قبلی هست و استفاده از آن نیازمند آشنایی با بعضی چیزهای مهم سیستم می باشد.

    زبان Delphi هم وجود داره که من زیاد باهاش آشنایی ندارم ولی به نظر من یه زبانی مابین C#‎‎‎ و ++C هست. (نه از لحاظ Syntax بلکه از لحاظ کاربرد)

    زبان #F هم یه زبان تابعی هست و در مکانهای مناسب خود کاربرد دارد.

    زبان VB6 هم یک نسخه قدیمی از VB می باشد که تحت دات نت نیست. بنابراین از بسیاری از امکانات دات نت محروم هست. این زبان دیگه نفس های اخرش رو داره میکشه!
    ...

    با تشکر
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  40. #40
    کاربر تازه وارد آواتار damas90
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    32

    Thumbs up نقل قول: سوال های آماتوری برنامه نویسی در VB.NET

    سلام
    يك سوال داشتم
    براي صدا زدن يك فرم ديگر از چه كدي استفاده ميشود؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •