نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فیلتر کردن داده های ورودی در فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    Thumbs down فیلتر کردن داده های ورودی در فرم

    با سلام و خسته نباشید

    من میخوام داده های ارسالی برای فرم تعیین اعتبار که دارای دو فیلد یوزو و پس است را فیلتر کنم و مانع ارسال داده های غیر مجاز بشم!
    اما مشکلم اینجاست که نمیدونم باید دقیقا از چه کدی||تابعی استفاده کنم!
    برای فیلد یوزر چه کاراکترهایی رو و برای فیلد پسورد چه کاراکترهایی رو فیلتر کرد؟
    در گوگل بسیار جستجو کردم و به کدهای مختلفی بر خوردم.

    	function qry($query) {
    $this->dbconnect();
    $args = func_get_args();
    $query = array_shift($args);
    $query = str_replace("?", "%s", $query);
    $args = array_map('mysql_real_escape_string', $args);
    array_unshift($args,$query);
    $query = call_user_func_array('sprintf',$args);
    $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    if($result){
    return $result;
    }else{
    $error = "Error";
    return $result;
    }
    }

    (دقیقا این تابع چه کار میکند؟ من متوجه نشدم!)

    $Username = preg_replace("([^a-z0-9_]*)", '', $Username);

    mysql_real_escape_string
    htmlspecialchars



    ممنون میشم شما بگید باید از ترکیب چه توابعی استفاده کنم؟
    خود دوستان از چه کدی استفاده میکنند؟


    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: فیلتر کردن داده های ورودی در فرم

    سلام
    روشها مختلف است این روشی که شما فرمودید عبارات منظم نام دارد که برای شروع یادگیری آن می توانید به تاپیک زیر مراجعه کنید(همین تابع preg_match اونجا با مثال هست):

    اما یکسری الگوها از پیش تعریف شده که توسط filter ها در php میتوان از آنها استفاده کرد برای آموزش فیلترها به آدرس زیر مراجعه کنید:
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: فیلتر کردن داده های ورودی در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط صابر طهماسبی مشاهده تاپیک
    سلام
    روشها مختلف است این روشی که شما فرمودید عبارات منظم نام دارد که برای شروع یادگیری آن می توانید به تاپیک زیر مراجعه کنید(همین تابع preg_match اونجا با مثال هست):

    اما یکسری الگوها از پیش تعریف شده که توسط filter ها در php میتوان از آنها استفاده کرد برای آموزش فیلترها به آدرس زیر مراجعه کنید:
    موفق باشید.
    سلام
    ممنون از توجه شما.
    اطلاعات زیادی درباره کاراکترهایی که مشکل امنیتی در فرم ها درست میکنند ندارم.
    من دنبال یه تابع هستم که تمام کاراکترهای غیر مجاز (در پایگاه داده) را فیلتر کند و تابع جامعی باشد.
    ممنون میشم شما تابعی که خودتون برای فیلتر کاراکترهای غیرمجاز در فرمهاتون استفاده میکنید را اینجا قرار دهید.

    ممنون

  4. #4

    نقل قول: فیلتر کردن داده های ورودی در فرم

    function Safe_SQL($Str_Input)
    {

    if(get_magic_quotes_gpc()): function_exists('mysql_real_escape_string') ? stripslashes(mysql_real_escape_string(&$Str_Input) ) : stripslashes(mysql_escape_string(&$Str_Input));
    else: function_exists('mysql_real_escape_string') ? addslashes(mysql_real_escape_string(&$Str_Input)) : addslashes(mysql_escape_string(&$Str_Input));
    endif;

    return($Str_Input);
    }
    منبع : http://forum.iranphp.org

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!
    سن
    92
    پست
    354

    نقل قول: فیلتر کردن داده های ورودی در فرم

    من دنبال یه تابع هستم که تمام کاراکترهای غیر مجاز (در پایگاه داده) را فیلتر کند و تابع جامعی باشد.
    هیچ تابع آماده ای نیست که این کار رو کامل انجام بده
    اگر هم باشه اطمینان کامل نیست
    بهتر خودت یه بستگی به نوع امنیتی که میخوای برقرار کنی تابع رو بنویسی
    ممنون میشم شما تابعی که خودتون برای فیلتر کاراکترهای غیرمجاز در فرمهاتون استفاده میکنید را اینجا قرار دهید.
    من خودم برای هر قسمت از فرم ها از لوگین گرفته تا جستحو و .... چندین نوع فیلتر دارم که متفاوت هست
    در کل باید توابع رو با preg_match و چنتا تابع دستی دیگه داشته باشی که مشکلت رو حل کنی

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •