نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اشكال در ارسال پارامتر گريد ويو

  1. #1

    اشكال در ارسال پارامتر گريد ويو

    با سلام
    من مشكلي در رابطه با گريد ويو داشتم و كد نوشته شده با وي بي هست و اشكال را در اين جا:
    https://barnamenevis.org/showth...47#post1044247
    بيان كردم. در صورتي كه دوستان نياز داشته باشند كد سي شارپ اون را هم ميگذارم

  2. #2

    نقل قول: اشكال در ارسال پارامتر گريد ويو

    اینجا مسائل مربوط به #c مورد برسی قرار می گیره و مطمعن هستم اینجا به جوابی نمی رسی چون کمتر کسی vb کار کرده

  3. #3

    نقل قول: اشكال در ارسال پارامتر گريد ويو

    کد هم از کد سی شارپ
    Private Sub MySub(ByVal DG As DataGridView)
    Dim D As New DataGridView
    Dim k As Integer = 0
    For k = 0 To DG.ColumnCount - 1
    Dim col As New DataGridViewColumn
    ( col = DG.Columns(k
    ( D.Columns.Add(col
    Next
    DGVMain = D
    End Sub
    اینجا وقتی من گرید اصلی را به تابع میفرستم در خط مشخص شده خطا Null میده.
    لازم به ذکر است که گرید دریافتی حاوی اطلاعات و ... است.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81

    نقل قول: اشكال در ارسال پارامتر گريد ويو

    ستونی که به یک کنترل گرید تعلق داره رو نمی تونی به گرید دیگری بدی! باید یک ستون جدید ایجاد کنی و مشخصات اون رو پر کنی . مانند کد زیر :


    private void MySub(DataGridView DG)
    {
    DataGridView D = new DataGridView();

    int k = 0;
    for (k = 0; k <= DG.ColumnCount - 1; k++)
    {
    DataGridViewColumn col = new DataGridViewColumn();
    col.HeaderText = DG.Columns[k].HeaderText;
    col.Name = DG.Columns[k].Name;
    col.CellTemplate = DG.Columns[k].CellTemplate;

    //other properties ...

    D.Columns.Add(col);
    }
    DGVMain = D;
    }

  5. #5

    نقل قول: اشكال در ارسال پارامتر گريد ويو

    نقل قول نوشته شده توسط karim_medusa مشاهده تاپیک
    ستونی که به یک کنترل گرید تعلق داره رو نمی تونی به گرید دیگری بدی! باید یک ستون جدید ایجاد کنی و مشخصات اون رو پر کنی . مانند کد زیر :


    private void MySub(DataGridView DG)
    {
    DataGridView D = new DataGridView();

    int k = 0;
    for (k = 0; k <= DG.ColumnCount - 1; k++)
    {
    DataGridViewColumn col = new DataGridViewColumn();
    col.HeaderText = DG.Columns[k].HeaderText;
    col.Name = DG.Columns[k].Name;
    col.CellTemplate = DG.Columns[k].CellTemplate;

    //other properties ...

    D.Columns.Add(col);
    }
    DGVMain = D;
    }
    من میخواستم این کار را نکنم تا مجبور بشم همه پروپرتی های گرید را کپی بکنم. در حقیقت پروپرتی های زیادی را در گرید اصلی ست کرده ام و حالا چون نمیدونم کدوم پروپرتی های موجود عوض شده حالا باید همه پروپرتی های گرید ویو را نسبت بدم؟
    اطلاع دارید که گرید پروپرتی های بسیار زیادی داره.
    احتمالا راه حل ساده تری وجود داشته باشد.

  6. #6

    نقل قول: اشكال در ارسال پارامتر گريد ويو

    کسی کنترل را نمیتونه یک کپی ازش بگیره! و داخل آبجت دیگه ای قرار بده!

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81

    نقل قول: اشكال در ارسال پارامتر گريد ويو

    اینو ببین کارت راه میندازه؟


    private void MySub(DataGridView DG)
    {
    DataGridView D = new DataGridView();

    int k = 0;
    for (k = 0; k <= DG.ColumnCount - 1; k++)
    {
    DataGridViewColumn col = DG.Columns[k].Clone();
    D.Columns.Add(col);
    }
    DGVMain = D;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •