نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: یه سوال ساده درباره کار با بانک اطلاعاتی

  1. #1

    یه سوال ساده درباره کار با بانک اطلاعاتی

    سلام. من میخوام یه برنامه ساده بانک اطلاعاتی بنویسم که مثلا چندتا عمل ساده مثل اضافه کردن پاک کردن و جست و جو کردن رو انجام بده. برنامه رو نوشتم ولی یه ایراد کوچولو داره اونم اینکه وقتی برنامه رو اجرا می کنم و مثلا یه رکورد جدید به دیتا گرید ویو اضافه می کنم همون لحظه اطلاعات جدید رو نشون نمیده بلکه باید برنامه یه بار بسته شه دوباره باز شه تا اطلاعات جدید نمایش داده بشه. اینم میدونم باید در واقع یه کدی بنویسم که آپدیت کنه و اینم بگم با sql server سی شارپ کار می کنم. ممنون میشم یه نمونه کد مناسب پیشنهاد کنین

  2. #2

    نقل قول: یه سوال ساده درباره کار با بانک اطلاعاتی

    از خصوصیت fill استفاده کن .

  3. #3

    نقل قول: یه سوال ساده درباره کار با بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط mostafah110 مشاهده تاپیک
    از خصوصیت fill استفاده کن .
    میشه زحمت بکشین یه مثال کوچیک بزنین من خیلی باهاش درگیر شدم ولی نتونستم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdi5106
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    جوين
    پست
    251

    نقل قول: یه سوال ساده درباره کار با بانک اطلاعاتی

    این کد رو تغییر و پس از ثبت اطلاعات قرار بده:
    acc_cardTableAdapter.Fill(accountDataSet.acc_card)  ;
    acccardDataGrid.Refresh();

  5. #5
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: یه سوال ساده درباره کار با بانک اطلاعاتی

    با سلام

    برنامه زیر رو دانلود بکنید العا براتون نوشتم فکر کنم مشکلتون رو حل میکنه.

    توضیحات هم داخلش هست.

    البته فقط Insert == true و Update & Delete == False
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  6. #6

    Smile نقل قول: یه سوال ساده درباره کار با بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    برنامه زیر رو دانلود بکنید العا براتون نوشتم فکر کنم مشکلتون رو حل میکنه.

    توضیحات هم داخلش هست.

    البته فقط Insert == true و Update & Delete == False
    خیلی ممنون تشکر جواب داد

  7. #7

    نقل قول: یه سوال ساده درباره کار با بانک اطلاعاتی

    سلام و درود خدمت اعضای انجمن
    یه سوال داشتم دباره sql سرور
    بیشر سوالم توی عکس هست الان توی عکس اولی چرا وقتی من میگم بره از جدول مشتری و کتاب و امانات اون ستون هارو نمایش بده میره 552 سطر برام ایجاد میکنه در حالی که من انقد مقدار ندارم ....؟



    اما در عکس دومی وقتی اون دستورات رو میزنم مشکل حل میشه :
    where T.BId = B.BID and T.BID = 2 and C.CID = T.CID



    ممنون میشم بگید دوستان فقط میخام بدونم علتش چی هست ؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: یه سوال ساده درباره کار با بانک اطلاعاتی

    با سلام
    سوال شما مربوط به بخش Sql Server > TSql هست لطفاً قوانین رو رعایت کنید
    علتش این هست که شما دارید طبق اون چیزی که میبینم از 3 جدول استفاده میکنید که ساختار و اطلاعات وارد شدشون در عکس مشخص نیست و باید برای وصل شدن جداول به یکدیگر از Join استفاده کنید و راه دیگرشم استفاده از Where هست که در دومی استفاده کردید و جواب گرفتید که این از مقدمات Sql هست
    اگر مبتدی هستید به جای استفاده از New Query از View و Design Query استفاده کنید که به صورت اتوماتیک براتون Join میزنه
    https://www.w3schools.com/sql/sql_join_inner.asp
    https://www.tutorialspoint.com/sql/sql-inner-joins.htm
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •