نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فعال یا غیر فعال کردن Editor بدون refresh شدن

  1. #1

    فعال یا غیر فعال کردن Editor بدون refresh شدن

    سلام. خوشحالم که سایت مجدد راه اندازی شد.
    چندتا سوال داشتم.

    برای اینکه بتونم visibility یک (editor (free text box رو بتونم true یا false کنم بدون اینکه صفحه refresh بشه چکار کنم؟
    من از Update panel استفاده کردم نشد. یعنی وقتی یه بار کار می کنه اما بیشتر اوقات صفحه مجدد Load میشه.نمیدونم چرا.دستورات هم خیلی مشخصه اما ...
    اگر بخوایم از دستورات جاوا استفاده کنیم چه راهی پیشنهاد میدید؟

    اینم بگم که این editor ها توی user control وجود داره یا اینکه از مستر پیج استفاده می کنم.
    در ضمن خیلی از کدهای جاوا توی user control یا صفحاتی که از master page استفاده میشه کار نمی کنن. برای رفع این مشکل کسی راه حلی سراغ داره؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن Editor بدون refresh شدن

    کسی پیشنهادی ندارد؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن Editor بدون refresh شدن

    خب با JQURY یا javascript
    hide کنید
    http://www.dotnetspark.com/tutorial/...ng-jquery.aspx

  4. #4

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن Editor بدون refresh شدن

    ميتوني editor رو توي يك تگ html قرار بدي و بعد با اون تگ كار كني ...

    <div id="myeditor">
    <%--Editor here--%>
    </div>



    براي اينكه visibility اون رو false كني از اين كد جاوااسكريپت استفاده كن :

    document.getElementById('myeditor').style.display = 'none';


    و براي اينكه visibility اون رو دوباره true كني :

    document.getElementById('myeditor').style.display = 'block';

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •