نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: عدم ثبت اطلاعات در Database

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    عدم ثبت اطلاعات در Database

    با یک مشکلی چند وقتی هست درگیر هستم اونم اینکه زمانیکه میخوام اطلاعاتم رو داخل database ذخیره کنم ثبت میشه اما زمانیکه برنامه رو میبندم و باز میکنم همه چی اطلاعاتی ذخیره نشده و همه اون اطلاعات فقط در runtime ذخیره شده و بعئ که از برنامه میام بیرون همش پاک میشه.
    یک پروژه که منظورمو بیشتر برسونم ضمیمه کردم.
    نکته اینجاست که اگر connectionstring رو آدرس دیتابیس رو مستقیم بدم مشکلم حل میشه( connectionstring = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=c:\Database\db1.mdb;Persist Security Info=True") اما من آدرس مستقیم نده
    connectionstring = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|\Database\db1.mdb;Persist Security Info=True"


    متاسفانه فایل فایل داخل سایت آپلود نشد از این لینک استفاده کنید:
    http://ispa.ir/sorkhdini.zip
    آخرین ویرایش به وسیله blackcats : پنج شنبه 31 تیر 1389 در 21:01 عصر

  2. #2

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    برنامتو تست کردم
    ذخیره میکرد ، برنامه روکه می بندم و دوباره بازش میکنم ، اطلاعات ثبت شده وجود داره
    مشکل چیه ؟

  3. #3

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    من برنامتونو دانلود نکردم ولی کلا بعد از اتمام کار دیتابیس رو update می کنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    آره update میکنم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    آقا من صد بار تاحالا این کارو انجام دادم اما اطلاعات ثبت نمیشه.
    شما وقتی فایل access رو باز میکنی داخلش اطلاعات ثبت شده؟
    من این مشکل رو تو تمام برنامه هام دارم و همیشه هم مجبورم آدرس مستقیم بدم(که خیلی خیلی یده چون باید توی یک drive کار کرد) اگر کمکم کنید ممنون میشم.
    یا علی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    دوست عزيز کانکشن استرينگت رو به شکل زير تعريف کن ببين مشکلت حل ميشه




    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Strings.Left(Application.ExecutablePath, Application.ExecutablePath.LastIndexOf("\")) & "\db1.mdb;"

    آخرین ویرایش به وسیله hero4000 : شنبه 02 مرداد 1389 در 08:54 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    روش جالبی بود اما یه مشکل داره اینم این که میخواد database رو از آدرس
    C:\Users\asadi\Desktop\sorkhdini\sorkhdini\bin\Deb ugdb1.mdb
    بخونه اما اون توی آدرس
    C:\Users\asadi\Desktop\sorkhdini\sorkhdini\databas e\db1.mdb
    هست چیکارش میتونم بکنم؟
    بازم ممنون.

  8. #8

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    از این رشته استفاده کن
            Application.StartupPath & "\Debugdb1.mdb"

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    من میخوام یه فولدر قبل از bin باشه یعنی توی root اصلی.
    همون جایی که تمامی فایل هامون هست.

  10. #10

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    پس از روش دوستمون توی تاپیک 6 استفاده کن
    و به تعداد شاخه که به سمت ریشه بر میگردی از \.. استفاده کنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    دوست عزيز مطمئني که اينکاري که ميخواي بکني درسته ؟؟؟؟

    شما بعد از کامپايل برنامت مشکل پيدا ميکني

    فرض کن برنامت رو کامپايل کردي و توي يک شاخه گذاشتي

    خوب حالا بايد برنامت رو توي دو تا شاخه تو در تو بذاري و بعدش بايد ديتابيست رو توي دو تا شاخه بيرونتر بذاري

    درستش اينه که شاخه ديتابيست رو توي شاخه Debug بذاري بعد کافيه توي اون دستوري که دادم قبل از اسم ديتابيست اسم شاخه ديتابيست رو هم بنويسي

    بازم اگه سوالي بود در خدمتم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan209 مشاهده تاپیک
    از این رشته استفاده کن
            Application.StartupPath & "\Debugdb1.mdb"
    دوست من شما هم از اين دستور استفاده نکن

    آخه اگه يکي از برنامه شما Shortcut بسازي و Start In اونو هيچي ننويسه يا چيز ديگه اي بذاره ( که البته بعضي وقتها خود ويندوز هم اينکار رو ميکنه ) اونوقت بانکتون گم ميشه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    سلام.........

    1- اول اینکه فایل بانک رو توی ریشه سولوشن قرار بده.

    2- باید یکی از خاصیت های فایل بانک و دیتاست ( متاسفانه VB روی سیستمم نصب نیست) رو تغییر بدی که حالت های مختلفی داره مثل Do Not Copy و .... هر بار یکی رو انتخاب کن و بعد برنامه رو کامپایل کن و ببین در کدوم حالت کارت راه می افته....

    من هم قبلاً این مشکل رو داشتم و مشکلم حل شد..........ببخشید اگه این جوری توضیح دادم ............اخه تازه Win رو نصب کرده ام و VS نصب ندارم.......

    موفق باشی........

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    نقل قول نوشته شده توسط nasim bahari مشاهده تاپیک
    سلام.........

    1- اول اینکه فایل بانک رو توی ریشه سولوشن قرار بده.

    2- باید یکی از خاصیت های فایل بانک و دیتاست ( متاسفانه VB روی سیستمم نصب نیست) رو تغییر بدی که حالت های مختلفی داره مثل Do Not Copy و .... هر بار یکی رو انتخاب کن و بعد برنامه رو کامپایل کن و ببین در کدوم حالت کارت راه می افته....

    من هم قبلاً این مشکل رو داشتم و مشکلم حل شد..........ببخشید اگه این جوری توضیح دادم ............اخه تازه Win رو نصب کرده ام و VS نصب ندارم.......

    موفق باشی........
    دوست عزيز لطفا اول اين کاري رو که خودتون گفتيت رو عملي کنين بعد به بقيه پيشنهاد بدين

    يعني شما ميگين کانکشن استرينگ دوستمون چي بايد باشه ؟؟؟؟

    اون قسمت Do Not Copy هم مال اينه که خود برنامه بياد اون فايلي که شما جاي ديگه گذاشتين رو خودش توي شاخه Debug کپي کنه و اين چه ربطي به مشکل دوستمون داره نميدونم

    لطفا خودتون يک چک بکنين بعد دوستمون رو راهنمائي کنين

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    از راهنمایی همه تشکر دارم
    الان من database ام رو کجا ذخیره کنم و چه آدرسی برای connectionstring استفاده کنم که اگر فولدر برنامه هر جا ریخته شد آدرس Database ثابت بمونه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    دوست عزيز کانکشن استرينگ رو که توي پست 6 بهتون گفتم

    ديتابيس رو هم توي شاخه Debug برنامه بايد بذاري

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار f.nabavi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    طهرون جدید
    پست
    255

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    سلام
    دوست عزیز به احتمال قوی برنامه شما و کانکشن شما هیچ مشکلی نداره ولی شما داری برنامه رو در حالت debug اجرا میکنی. حالت debug مخصوص تست هست. به خاطر همین ویژوال استدیو اصل بانک اطلاعات شما رو دست نخورده نگه میداره و هر بار که برنامه رو اجرا میکنی اون رو به عنوان دیتابیس برنامه در نظر میگیره. برای جلوگیری از این مشکل برنامه رو در حالت release اجرا کن. کانکشن رو هم همون مسیر exe برنامه بذار که در هر آدرسی برنامه ات اجرا بشه
    من همه کانکشن ها برنامه شما رو برابر
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=Database\db1.mdb;Persist Security Info=True
    گذاشتم. (هم در کد form) هم در Db1TableAdapter از فرم test
    برنامه به خوبی اجرا شد و در اجرای دوم اطلاعات رو برگردوند

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    نه در حالت دیباگ نیست
    استفاده از روش Strings.Left(Application.ExecutablePath, Application.ExecutablePath.LastIndexOf(("\"))) باعت میشهاگر از exe برنامه کپی گرفته بشه روی desktop یا هر جای دیگه آدرس database گم بشهو فقط باید shortcut برنامه کپی بشه.
    آیا استفاده از این روش که دوست خوبمون معرفی کرد آیا تنها روش و بهترین روش هست.

    راستی استفاده از Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=Database\db1.mdb;Persist Security Info=True بعد از خروج از برنامه هیچ اطلاعاتی ثبت نشده فقط در runtime و داخل dataset اطلاعات ذخیره شده.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    دوستان کسی نظری نداره

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    دوست عزيز شما داري دنبال چي ميگردي

    منظورت چيه که کسي بياد فايل اجرائي برنامه رو جاي ديگه کپي کنه

    اين کار که اشتباه محضه پس شما فکر اين رو هم بکن که يکي بياد شاخه ديتابيست رو يک جايه ديگه کپي کنه

    پس Shortcut رو واسه چي ساختن

    جواب شما خيلي وقته داده شده پس بي زحمت دنبال خرابکاريهاي کاربر نگرديد وگرنه بايد چند سال بشينين و انواع خرابکاريهاي کاربر رو پيش بيني و اگه تونستين راه خنثي کردنش رو هم پيدا کنين

    مثلا شايد کاربر فايل اجرائي برنامه شما رو پاک کرد ... واي واي حالا چيکار کنين

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار m_azari16
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    47

    نقل قول: عدم ثبت اطلاعات در Database

    سلام ببین دوست عزیز می تونی برای بار اول که برنامه باز میشه آدرس محل نصب برنامه رو از کارببر بپرسی بعد اون رو تو یه کلید رجیستری بنویسی و هر بار که برنامه باز شد اون آدرس رو بخونی
    البته این یه روش سرخ پوستی هست ولی شاید مشکل رو حل کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •