نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتقال یک متن از دیتا بیسsql server2008 به یک lable در یک وب فرم ASP.NET

  1. #1

    انتقال یک متن از دیتا بیسsql server2008 به یک lable در یک وب فرم ASP.NET

    کدی که استفاده کردم:
    mysqlcon = newSqlConnection(myconstr);
    myconstr = "select MTxt from tblText where Title=usText ";
    mysqlcmd.CommandText = myconstr;
    mysqlcmd.Connection = mysqlcon;
    mysqlcon.Open();
    dr = mysqlcmd.ExecuteReader();
    lblAboutUsText.Text = dr["MTxt"].ToString();
    mysqlcon.Close();
    ولی در lable هیچ چیزی نشون داده نمیشه.
    dr دیتا ریدر است.
    لطفا من رو راهنمایی کنید که از چه کدی استفاده کنم.به جز دیتا ریدر از چه چیز دیگه ای میشه استفاده کرد؟
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614

    نقل قول: انتقال یک متن از دیتا بیسsql server2008 به یک lable در یک وب فرم ASP.NET

    DR.READ رو بزار بعد از dr = mysqlcmd.ExecuteReader();

  3. #3

    نقل قول: انتقال یک متن از دیتا بیسsql server2008 به یک lable در یک وب فرم ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط khz-web1 مشاهده تاپیک
    DR.READ رو بزار بعد از dr = mysqlcmd.ExecuteReader();
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    اگر در متن از enter استفاده کرده باشیم،جملات بعد از enter را در lable نشان نمیدهد.برای این منظور چه باید کرد؟
    ممنون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •