نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه استفاده از ادیتور...!

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mohammad1155
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    DotNet
    پست
    14

    نحوه استفاده از ادیتور...!

    سلام به همه ی دوستان... !
    من یه وب سایت با سی شارپ طراحی کردم و توی اون از ادیتور FCKeditor v2 استفاده کردم
    اطلاعات رو میتونم از ادیتور به database (اس کیو ال 2003) بفرستم ولی میخواستم بدونم چطوری اطلاعات یه صفحه از سایتم رو به ادیتور بفرستم و اونارو ویرایش کنم بعدم دوباره به صفحه اصلی برگردونم...!
    دوباره ممنون...

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از ادیتور...!

    سلام
    این لینک رو مطالعه کنی ببین مشکلت حل میشه؟؟!!

    http://www.volghan.net/Downloads_Vie...eplay_form=yes
    http://forum.how2learnasp.net/ShowTopic.aspx?code=110
    http://forums.asp.net/t/1310781.aspx

    اگه از لینک ها جواب نگرفتی بگو برات اینجا کامل توضیح بدم

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mohammad1155
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    DotNet
    پست
    14

    نقل قول: نحوه استفاده از ادیتور...!

    دوست عزیز ممنون برای لینک ها ولی من میخوام اطلاعات صفحه رو از database به FCKeditor انتقال بدم و دوباره بعد از ویرایش بریزم رو صفحه .، دقیقا مثل ارسال مطالب در بخش مدیریت وبلاگ های آماده ...، اگه امکانش هست با Code توضیح بدید.
    دوباره ممنون... !

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از ادیتور...!

    سلام دوست من
    وقتی تمام کار ها را انجام دادی (تنظیمات کنترل FCKEditor)
    باید از دستورات زیر استفاده کنی

    برای نوشتن تو بانک:
    Str=FCKEditor1.Value.tostring()
    برای خواندم هم که روشنه :
    FCKEditro1.Value=ds.Tables(0).Rows(0)(0).tostring(  )
    اگه بازم مشکل داشتی بگو این دفعه برات یه مثال بزارم
    موفق باشی

  5. #5
    کاربر جدید آواتار mohammad1155
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    DotNet
    پست
    14

    نقل قول: نحوه استفاده از ادیتور...!

    دوباره سلام... !
    ممنون به خاطر کدهای مفیدتون..
    اگه من بخوام به اطلاعات صفحه خاصی از سایتم دسترسی پیدا کنم چکار باید کنم ؟
    مثلا اگه صفحه ادیتورم جدا از صفحه های دیگه باشه و وقتی میرم بخش مدیریت سایتم چه تور اطلاعات صفحه رو به ادیتورم انتقال بدم منظورم در کل اینه چه طوری میتونیم به صفحه خاصی دسترسی داشته باشیم... !
    ممنون..............

  6. #6

    نقل قول: نحوه استفاده از ادیتور...!

    سلام mohammad1155
    راستش متوجه نشدم چی میخوای؟

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    21

    نقل قول: نحوه استفاده از ادیتور...!

    می تونی برای خوندن صفحات وب از
    HttpWebRequest
    و
    HttpWebResponse
    استفاده کنی

  8. #8
    کاربر جدید آواتار mohammad1155
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    DotNet
    پست
    14

    نقل قول: نحوه استفاده از ادیتور...!

    سلام yoyoyo ممنون به خاطر کمک هاتون
    مشکلم حل شد دوباره ممنون...

  9. #9

    نقل قول: نحوه استفاده از ادیتور...!

    خواهش , انجام وظیفه بود mohammad1155

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •