نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Specified cast is not valid

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    Specified cast is not valid

    در راستای رعایت قوانین...
    if exists (select * from dbo.sysobjects where id = object_id(N'[dbo].[tblPrimary]  ') and OBJECTPROPERTY(id, N'IsUserTable') = 1)
    drop table [dbo].[tblPrimary]
    GO

    CREATE TABLE [dbo].[tblPrimary] (
    [id] [int] NOT NULL ,
    [un] [nvarchar] (50) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NOT NULL ,
    [uf] [nvarchar] (50) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NOT NULL ,
    [password] [nchar] (50) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL ,
    [email] [char] (50) COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    تا اینجا ایرادی ندارد. بقیه اش چی بود؟ لطفا کوئری خود را هم بنویسید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    private void DataGrid1_UpdateCommand(object source, System.Web.UI.WebControls.DataGridCommandEventArgs e)
    {
    string id = ((TextBox)e.Item.Cells[1].Cont rols[0]).Text;
    string un = ((TextBox)e.Item.Cells[2].Cont rols[0]).Text;
    string uf = ((TextBox)e.Item.Cells[3].Cont rols[0]).Text;
    string password = ((TextBox)e.Item.Cells[4].Cont rols[0]).Text;
    string email = ((TextBox)e.Item.Cells[5].Cont rols[0]).Text;

    SqlConnection conn =
    new SqlConnection("server=(local);uid=sa;p wd=yaali;database=MDB;");

    // Prepare the command text
    String strCmd = "UPDATE tblPrimary SET password='"+
    password+ "'" + "email='" + email+ "'"+
    " WHERE id=" + id;


    SqlCommand cmd = new SqlCommand(strCmd, conn);

    conn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();

    // Reset the edit mode for the current item
    DataGrid1.EditItemIndex = -1;

    // create data source again.........
    bindToDatGrid("id");
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما به این کوئری دقت کنید:

    String strCmd = "UPDATE tblPrimary SET password='"+ 
    password+ "'" + "email='" + email+ "'"+
    " WHERE id=" + id;


    آیا ویرگولی چیزی جا نیانداخته اید؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    String strCmd = "UPDATE tblPrimary SET un='"+
    un+ "'," + "uf='" + uf+ "'"+
    " WHERE id='" + id+"'";

    Specified cast is not valid. 
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.InvalidCastException: Specified cast is not valid.

    Source Error:


    Line 82: private void DataGrid1_UpdateCommand(object source, System.Web.UI.WebControls.DataGridCommandEventArgs e)
    Line 83: {
    Line 84: string id = ((TextBox)e.Item.Cells[1].Cont rols[0]).Text;
    Line 85: string un = ((TextBox)e.Item.Cells[2].Cont rols[0]).Text;
    Line 86: string uf = ((TextBox)e.Item.Cells[3].Cont rols[0]).Text;



  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    آیا باز هم مشکلی هست،چرا همان پیغام را می دهد؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما از try و catch‌ استفاده کن . سپس در قسمت catch‌ یک لیبل را که برای دیباگ روی صفحه گذاشته ای و خواهی گذاشت را با مقادیر uf و غیره پر کن و نمایش بده. اون وقت معلوم میشه که آیا اصلا چیزی را بر می گرداند یا خیر.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    ظاهرا مشکل از جای دیگری است!!!!
    کلا من همه آنچه داخل آپدیت بود را غیر فعال کردم و باز هم همان پیغام :oops:
    Specified cast is not valid. 
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.InvalidCastException: Specified cast is not valid.

    Source Error:


    Line 130:
    Line 131: private void DataGrid1_DeleteCommand(object source, System.Web.UI.WebControls.DataGridCommandEventArgs e)
    Line 132: {
    Line 133: Label2.Text="It is Funny!";
    Line 134: /*



تاپیک های مشابه

  1. Specified cast is not valid
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 مهر 1386, 12:47 عصر
  2. تفاوت بین Hard Cast و AS Cast در دلفی
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 خرداد 1386, 15:54 عصر
  3. error: unable to cast com object
    نوشته شده توسط آینار در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 19:37 عصر
  4. Specified cast is not valid
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 دی 1383, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •