نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    Question کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    برای این سوالم چند دقیقه است دارم تو فروم سرچ میکنم. ولی یا کد سی شارپ رو گیر نیاوردم و یا به هر نحو با کد ارائه شده مشکل داشتم. میشه سوالات زیر رو برام جواب بدید؟
    1- چطور میتونم مقدار ریالی در تکست باکسم بپذیرم؟ یعنی همزمان با وارد شدن مقدار ، سه تا سه تا از هم جداش کنه ولی بعد که تو بانک ریخته میشه این جداکننده ها رو تو بانک نریزه. چون مقدار فیلد بانکم عددیه
    2- چطور میتونم تعریف کنم تکس باکسم فقط عدد بگیره؟
    3- چطور تعریف کنم تکست باک فقط حروف بگیره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    خب اگه میخای 3 تا 3 تا جداشون کنی یه حلقه بزار:

    for (int i = 0; i <=(textBox1.Text.Length)-3; i=i+3)
    {
    listBox1.Items.Add(textBox1.Text.Substring(i,3));
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Editali
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    72

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    از یه MaskTextBox استفاده کن

    برای خاصیت Maskش هم میتونی از رشته هایی مثل این استفاده کنی:

    ###,###,###
    یا
    000,000,000

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط Editali مشاهده تاپیک
    از یه MaskTextBox استفاده کن

    برای خاصیت Maskش هم میتونی از رشته هایی مثل این استفاده کنی:

    ###,###,###
    یا
    000,000,000
    ممنون. اخه نیمخوام از ماسک تکست باکس استفاده کنم. میخوام همون تکست باکس ساده باشه و وقتی کاربر اضافه میکنه خود به خود سه تا سه تا رو جدا کنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    خب اگه میخای 3 تا 3 تا جداشون کنی یه حلقه بزار:

    for (int i = 0; i <=(textBox1.Text.Length)-3; i=i+3)
    {
    listBox1.Items.Add(textBox1.Text.Substring(i,3));
    }
    چرا از لیست باکس استفاه کردین؟ ببینین من میخوام همون لحظه که در حال تایپ هستم هر سه تایی که کاربر اضافه میکنه یه ، بهش اضافه کنه ولی بعد که میریزه تو بانک این علامت لحاظ نشه. چون فیلد بانکم از نوع int هستش

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط صباح فتحی مشاهده تاپیک
    خب اگه میخای 3 تا 3 تا جداشون کنی یه حلقه بزار:

    for (int i = 0; i <=(textBox1.Text.Length)-3; i=i+3)
    {
    listBox1.Items.Add(textBox1.Text.Substring(i,3));
    }
    چرا از لیست باکس استفاه کردین؟ ببینین من میخوام همون لحظه که در حال تایپ هستم هر سه تایی که کاربر اضافه میکنه یه ، بهش اضافه کنه ولی بعد که میریزه تو بانک این علامت لحاظ نشه. چون فیلد بانکم از نوع int هستش

  7. #7
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    با سلام

    یه همچین کدی بنویس امتحانش نکردم تا حالا ولی گفتم شاید به دردت بخوره



    int a = textBox1.Text.Length;

    if (a == 3 || a == 7 || a == 11)
    {
    SendKeys.Send("{/}");
    }


    البته تو رویداد TextChanged باید بنویسیش

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    یه همچین کدی بنویس امتحانش نکردم تا حالا ولی گفتم شاید به دردت بخوره


    int a = textBox1.Text.Length;

    if (a == 3 || a == 7 || a == 11)
    {
    SendKeys.Send("{/}");
    }


    البته تو رویداد TextChanged باید بنویسیش
    کد درسته ولی یه مشکل داره : از چپ ، سه تا سه تا جدامیکنه.باید از راست جدا شه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط samaram مشاهده تاپیک
    چرا از لیست باکس استفاه کردین؟ ببینین من میخوام همون لحظه که در حال تایپ هستم هر سه تایی که کاربر اضافه میکنه یه ، بهش اضافه کنه ولی بعد که میریزه تو بانک این علامت لحاظ نشه. چون فیلد بانکم از نوع int هستش
    عزیزم من همینجوری گذاشتم تا نتیجه معلوم باشه..وگرنه لیست باکس مناسب کارشما نیست

  10. #10
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    مگه عدد وارد تکست نمیکنید؟؟!!

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    مگه عدد وارد تکست نمیکنید؟؟!!
    چرا. ولی اخه اعداد مربوط به واحد پول هستند. کلا هر چی باشه دیگه. عدد رو باید سه رقم سه رقم از راست جدا کرد نه چپ

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس


  13. #13

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس


    privatevoid txtREQFrom_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    // if (char.IsNumber(e.KeyChar)) e.Handled = true;// Text box accpet only letters
    if (char.IsLetter(e.KeyChar)) e.Handled = true; // Text box accpet only numbers
    }


    privatevoid txtEach_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    string s = txtEach.Text;
    s = s.Replace(",", "");
    txtEach.Text = s;
    txtEach.SelectionStart = 0;
    txtEach.SelectionLength = txtEach.Text.Length;
    }
    privatevoid txtEach_Leave(object sender, EventArgs e)
    {

    if (((TextBox)sender).Text == "") ((TextBox)sender).Text = "0";
    if (decimal.Parse(((TextBox)sender).Text) < 0) ((TextBox)sender).Text = "0";
    ((TextBox)sender).Text = decimal.Parse(((TextBox)sender).Text).ToString("#,#.00");
    if (txtEach.Text != "0" || txtEach.Text != "") LineItem_Has_Data_bol = true;
    }

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار airsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مسافر تهران
    پست
    100

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    ببین اگه از mask textbox استفاده کنین به ساده گی همه مشکلاتت حل میشه اگه دلیل خاصی ندارین ازش استفاده کنین من تجربه خوبی ازش دارم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    عزيز من يه كد دارم كه نميذاره عدد وارد تكس باكس بشه من خودم از اين كد استفاده مي كنم اين كد اجازه وارد كردن اينتر و بك اسپيس رو ميده



    private void textbox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)

    {

    if (e.KeyChar == 8 || e.KeyChar == 46)//backspace&.

    { return; }

    if (!(e.KeyChar >= '0' && e.KeyChar <= '9'))

    e.Handled = true;

    }

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار unique1984
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Newjef Land
    سن
    39
    پست
    221

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    سلام
    برای سه رقم سه رقم جدا کردن.
    using System.Globalization;

    private void Txt_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    NumberFormatInfo nfi = new NumberFormatInfo();
    nfi.NumberDecimalDigits = 0;
    Txt.Text = Int64.Parse(Txt.Text, NumberStyles.AllowThousands).ToString("N", nfi);
    }


    برای قبول فقط عدد . (حتی با عمل copy وPaste ، فقط عدد قبول میکنه)
    bool TextCheck = false;
    bool KeyPressed = false;

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (!KeyPressed)
    {
    if (!TextCheck)
    {
    TextCheck = true;
    string Text = textBox1.Text;
    textBox1.Text = "";
    for (int i = 0; i < Text.Length; i++)
    if (Convert.ToInt16(Text[i]) > 47 && Convert.ToInt16(Text[i]) < 58)
    textBox1.Text += Text[i];
    textBox1.Select(textBox1.TextLength, 0);
    TextCheck = false;
    }
    KeyPressed = false;
    }
    }

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    KeyPressed = true;
    e.Handled = Char.IsDigit(e.KeyChar) == false && Char.IsControl(e.KeyChar) == false;
    if (!char.IsDigit(e.KeyChar))
    KeyPressed = false;

    }


    دوست عزیز iman_lovely666 ، در textbox شما ، میشه عدد paste کرد.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    راستش نتونستم ازش استفاده کنم. میشه یه کد مثال بزنید

    نقل قول نوشته شده توسط robat7 مشاهده تاپیک

    privatevoid txtREQFrom_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    // if (char.IsNumber(e.KeyChar)) e.Handled = true;// Text box accpet only letters
    if (char.IsLetter(e.KeyChar)) e.Handled = true; // Text box accpet only numbers
    }


    privatevoid txtEach_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    string s = txtEach.Text;
    s = s.Replace(",", "");
    txtEach.Text = s;
    txtEach.SelectionStart = 0;
    txtEach.SelectionLength = txtEach.Text.Length;
    }
    privatevoid txtEach_Leave(object sender, EventArgs e)
    {

    if (((TextBox)sender).Text == "") ((TextBox)sender).Text = "0";
    if (decimal.Parse(((TextBox)sender).Text) < 0) ((TextBox)sender).Text = "0";
    ((TextBox)sender).Text = decimal.Parse(((TextBox)sender).Text).ToString("#,#.00");
    if (txtEach.Text != "0" || txtEach.Text != "") LineItem_Has_Data_bol = true;
    }
    ممنون. به چندتا مشکل برخوردم. اولا جلوی هر عدد دو تا صفر میذاره و بعد از این دو صفر سه تا سه تا جدا میکنه. مثلا 1242 رو به 1,242,00 تبدیل میکنه. ثانیا نفهمیدم اون LineItem_Has_Data_bol = true به چه کار میاد و چی باید جاش بذارم.
    نقل قول نوشته شده توسط airsoft مشاهده تاپیک
    ببین اگه از mask textbox استفاده کنین به ساده گی همه مشکلاتت حل میشه اگه دلیل خاصی ندارین ازش استفاده کنین من تجربه خوبی ازش دارم.
    آخه تکست باکس متن منو در حال تایپ سه رقم سه رقم جدا نمیکنه
    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    عزيز من يه كد دارم كه نميذاره عدد وارد تكس باكس بشه من خودم از اين كد استفاده مي كنم اين كد اجازه وارد كردن اينتر و بك اسپيس رو ميده



    private void textbox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)


    {


    if (e.KeyChar == 8 || e.KeyChar == 46)//backspace&.


    { return; }


    if (!(e.KeyChar >= '0' && e.KeyChar <= '9'))


    e.Handled = true;


    }

    ممنون. جواب سوال سوم رو گرفتم. اگه میشه برای سوال اول کمکم کنید
    نقل قول نوشته شده توسط unique1984 مشاهده تاپیک
    سلام
    برای سه رقم سه رقم جدا کردن.
    using System.Globalization;

    private void Txt_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    NumberFormatInfo nfi = new NumberFormatInfo();
    nfi.NumberDecimalDigits = 0;
    Txt.Text = Int64.Parse(Txt.Text, NumberStyles.AllowThousands).ToString("N", nfi);
    }


    برای قبول فقط عدد . (حتی با عمل copy وPaste ، فقط عدد قبول میکنه)
    bool TextCheck = false;
    bool KeyPressed = false;

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (!KeyPressed)
    {
    if (!TextCheck)
    {
    TextCheck = true;
    string Text = textBox1.Text;
    textBox1.Text = "";
    for (int i = 0; i < Text.Length; i++)
    if (Convert.ToInt16(Text[i]) > 47 && Convert.ToInt16(Text[i]) < 58)
    textBox1.Text += Text[i];
    textBox1.Select(textBox1.TextLength, 0);
    TextCheck = false;
    }
    KeyPressed = false;
    }
    }

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    KeyPressed = true;
    e.Handled = Char.IsDigit(e.KeyChar) == false && Char.IsControl(e.KeyChar) == false;
    if (!char.IsDigit(e.KeyChar))
    KeyPressed = false;

    }


    دوست عزیز iman_lovely666 ، در textbox شما ، میشه عدد paste کرد.
    ببینید من با استفاده از کد شما اینجوری نوشتم:

    bool TextCheck = false;
    bool KeyPressed = false;
    privatevoid txtpool_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    NumberFormatInfo nfi = newNumberFormatInfo();
    nfi.NumberDecimalDigits = 0;
    txtpool .Text = Int64.Parse(txtpool .Text , NumberStyles.AllowThousands).ToString("N", nfi);
    //------------------------------
    if (!KeyPressed)
    {
    if (!TextCheck)
    {
    TextCheck = true;
    string Text = txtpool .Text ;
    txtpool .Text = "";
    for (int i = 0; i < Text.Length; i++)
    if (Convert.ToInt16(Text[i]) > 47 && Convert.ToInt16(Text[i]) < 58)
    txtpool .Text += Text[i];
    textBox1.Select(txtpool .TextLength , 0);
    TextCheck = false;
    }
    KeyPressed = false;
    }
    }

    ولی به محض اینکه یه رقم داخلش وارد میکنم اجرای برنامه متوقف میشه و میره سر خط زیر و این پیغام رو میده:

    txtpool .Text = Int64.Parse(txtpool .Text , NumberStyles.AllowThousands).ToString("N", nfi);

    خطا : Input string was not in a correct format.
    آخرین ویرایش به وسیله samaram : سه شنبه 12 مرداد 1389 در 15:06 عصر

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار unique1984
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Newjef Land
    سن
    39
    پست
    221

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    ولی به محض اینکه یه رقم داخلش وارد میکنم اجرای برنامه متوقف میشه و میره سر خط زیر و این پیغام رو میده:
    کد:

    txtpool .Text = Int64.Parse(txtpool .Text , NumberStyles.AllowThousands).ToString("N", nfi);
    اگه کد های مربوط به ایونت KeyPress رو هم بنویسید، مشکلی نخواهید داشت.
    موفق باشید.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط unique1984 مشاهده تاپیک
    اگه کد های مربوط به ایونت KeyPress رو هم بنویسید، مشکلی نخواهید داشت.
    موفق باشید.
    شما که برای ایونت keypress کدی نذاشتید

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    قسمت های دیگه ی سوال اولم رو حل کردم. فقط مونده این قسمت سه رقم سه رقم جدا کردن. برای سه رقم سه رقم جدا کردن از هر یک از دو کد زیر تو رویداد textchange استفاده میکنم عدد رو اشتباه سه تا سه تا جدا میکنه.
    مثلا من میخوام تایپ کنم : 2346900 اما این تایپ میکنه: 9,002,346
    یعنی انگار تا یه جایی از یه جهت جدا میکنه و از یه جا دیگه از یه جهت دیگه!!!!
    if (((TextBox)sender).Text == "") ((TextBox)sender).Text = "0";
    if (decimal.Parse(((TextBox)sender).Text) < 0) ((TextBox)sender).Text = "0";
    ((TextBox)sender).Text = decimal.Parse(((TextBox)sender).Text).ToString("#, #.00");
    if (txtEach.Text != "0" || txtEach.Text != "") LineItem_Has_Data_bol = true;

    یا
    NumberFormatInfo nfi = new NumberFormatInfo();
    nfi.NumberDecimalDigits = 0;
    Txt.Text = Int64.Parse(Txt.Text, NumberStyles.AllowThousands).ToString("N", nfi);

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار unique1984
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Newjef Land
    سن
    39
    پست
    221

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط samaram مشاهده تاپیک
    شما که برای ایونت keypress کدی نذاشتید
    چرا گذاشتم ! منتها خطوط آخر بود و باید کمی اسکرول رو جابجا می کردین.

    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    KeyPressed = true;
    e.Handled = Char.IsDigit(e.KeyChar) == false && Char.IsControl(e.KeyChar) == false;
    if (!char.IsDigit(e.KeyChar))
    KeyPressed = false;

    }

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    یه سوال دیگه. با عنوان تاپیکم یه کم فرق داره اما خواستم تاپیک جدید نزنم. چطور میتونم تعریف کنم که تو یکی از سلول های گراید ویو سه رقم سه رقم جدا شه؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    این تاپیک رو ببینید .
    موفق باشید .

  24. #24
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    در قسمت format ستون مورد نظر عبارت زیر رو وارد کنید . واسه سه رقم سه رقم جدا کردن.

    #,##0

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan3554
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    هر کجا که یکی واسه یاددادن باشه
    پست
    55

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    اقا من نمیفهمم ینی چی از راست جدا کنه مگه نمی خوای عدد وارد کنی؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan3554 مشاهده تاپیک
    اقا من نمیفهمم ینی چی از راست جدا کنه مگه نمی خوای عدد وارد کنی؟
    خب چرا. ولی از سمت راست عدد سه تا سه تا جدا میکنن دیگه.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    من خودم اومدم اینجوری مساله رو حل کردم:
    این کد برای عدم ورود حرف :

    privatevoid textBox7_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (char.IsLetter(e.KeyChar)) e.Handled = true;
    }

    این کد برای سه رقم سه رقم جدا کردن:

    private
    void textbox8_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    decimal Number;
    if (decimal.TryParse(textbox8 .Text , out Number))
    {
    textbox8.Text = string.Format("{0:N0}", Number);
    textbox8.SelectionStart = textbox8.Text.Length;
    }
    }

    این کلاس هم برای جدا کردن کاما و تبدیل به عدد:

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    namespace Ramin
    {
    classTextToNumber

    {
    publicint tonumber(String str)
    {
    if (str == "")
    return (0);
    else
    {
    string temp = "";
    for (int i = 0; i < str.Length; i++)
    if (str[i] != ',')
    temp += str[i];
    return (int.Parse(temp));
    }
    }
    }
    }

    میدونم خیلی کنترل های دیگه میشه انجام داد. اما فعلا برا من همینقدر کافیه

  28. #28

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    سلام اقا رامین ( درست گفتم )

    کد قسمت اول با paste کردن می توان حروف رو واردش کرد

    کد قسمت دوم بعد از وارد کردن 5 عدد شروع به جدا کردن می کند و اولین جدا کننده را 4 عدد در نظر می گیره

    قسمت سوم رو نگاه نکردم

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط S.Reza مشاهده تاپیک
    سلام اقا رامین ( درست گفتم )


    کد قسمت اول با paste کردن می توان حروف رو واردش کرد

    کد قسمت دوم بعد از وارد کردن 5 عدد شروع به جدا کردن می کند و اولین جدا کننده را 4 عدد در نظر می گیره

    قسمت سوم رو نگاه نکردم
    سمانه و رامین فرقی نمیکنه. دو تاشون یکی هستند! (الان تاپیک تغییر موضوع میده!)
    آره فرمایش شما در مورد قسمت اول کاملا درسته. ولی قسمت دوم نه ها. من دقیقا همین کد رو استفاده میکنم. سه رقم سه رقم در همون لحظه ی ورود به تکست باکس جدا میکنه

  30. #30

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    الان که نگاه می کنم می بینم خودم کد رو دستکاری کرده بودم ببخشید ;)

    پ.ن: حالا بگو رامین رو از کجا اوردی :-o

  31. #31
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    دوست عزیز من هم همچین مشکلی داشتم و به جای استفاده از int در database از nvarchar استفاده کردم.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: کنترل مقادیر ورودی به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط S.Reza مشاهده تاپیک
    الان که نگاه می کنم می بینم خودم کد رو دستکاری کرده بودم ببخشید ;)

    پ.ن: حالا بگو رامین رو از کجا اوردی :-o
    یعنی چی رامین رو از کجا آوردم؟!!!!! رامین یه اسمه. سمانه هم یه اسمه!
    نقل قول نوشته شده توسط Nahid Borna مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من هم همچین مشکلی داشتم و به جای استفاده از int در database از nvarchar استفاده کردم.
    خب درست. منتها مساله اونجاست که من دارم رو این فیلد محاسبات انجام میدم. حتی اگه و بانک هم nvarchar ذخیره کنم بالاخره باید دوباره تبدیل به int کنم. پس این عملیات بازم لازمه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •