نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تابع الگوريتم K_means با نرم افزار مطلب

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    39

    Question تابع الگوريتم K_means با نرم افزار مطلب

    سلام دوستان
    كسي مي تواند بگويد اين تابعي كه من براي الگورريتم K_means با نرم افزار مطلب نوشته ام كجا ش مورد دارد؟ خواهش مي كنم اگر كسي مي داند مرا راهنمايي كند.


    function [dx,ct]= h_kmeans(x,N)
    [m,n]=size(x);
    ct=zeros(m,n);
    ct=x(ceil(rand(m,1)*m),:);
    D=zeros(m,n);
    dx=0;
    while any(ct~=dx)
    ct=dx;
    for i=1:N
    q=zeros(m,1);
    for j=1:N
    q=q+(x(:,j)-ct(i,j)).^2;
    end
    D(:,j)=dx;
    end
    [z,dx]=min(D,[],2);
    for i=1:m
    idx=mean(x(dx==i,:));
    end
    end
    return
    end


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: تابع الگوريتم K_means با نرم افزار مطلب

    ميشه شما اول علتشو بفرمايد چرا از تابع kmeans خود نرم افزار matlab استفاده نمي كنيد .دليل خاصي داره.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    39

    نقل قول: تابع الگوريتم K_means با نرم افزار مطلب

    از توجه شما متشكرم ، داستاد به من اجازه نمي دهد از ابزار حاضر در نرم افزار استفاده كنم و به همين دليل بايد يا تابع مشابه ابزار موحود در نرم افزار را پياده سازي كنم يا تابع الگوريتم هاي سطح بالاتر وبهينه تر از اين الگوريتم ها را، و من براي آشنايي با نرم افزار تصميم گرفتم اول تابع ابزار موجود در نرم افزار را پياده سازي كنم. از شماو دوستان محترم خواهشمندم اگر مشكلي نيست من را درباره اشكالات اين تابع راهنمايي فرماييد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار JalaliMehr
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    صندلی جلوی کلاس
    پست
    146

    نقل قول: تابع الگوريتم K_means با نرم افزار مطلب

    استاد به من اجازه نمي دهد از ابزار حاضر در نرم افزار استفاده كنم و به همين دليل بايد يا تابع مشابه ابزار موحود در نرم افزار را پياده سازي كنم
    خود متلب يعني به ابزار گنده آماده. يعني براي انجام يك پروژه دانشجويي مي خواهيد اين همه دوباره كاري انجام دهيد.
    تابع الگوريتم هاي سطح بالاتر وبهينه تر از اين الگوريتم ها را
    متلب همه عمليات رو با ماتريس انجام مي دهد به خاطر همين به شدت كند است.من كه فكر نمي كنم شما بتوانيد بهينه تر از آنها بنويسيد.بجز اينكه يك سورس خاص در وب پيدا كنيد.
    من براي آشنايي با نرم افزار تصميم گرفتم اول تابع ابزار موجود در نرم افزار را پياده سازي كنم
    انصافاً شما داريد از آخر به اول حركت مي كنيد. اول بايستي متلب ياد بگيريد .
    من تو سايت كد متلب زيادي نميبينم.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    39

    نقل قول: تابع الگوريتم K_means با نرم افزار مطلب

    نقل قول نوشته شده توسط JalaliMehr مشاهده تاپیک
    خود متلب يعني به ابزار گنده آماده. يعني براي انجام يك پروژه دانشجويي مي خواهيد اين همه دوباره كاري انجام دهيد.
    متلب همه عمليات رو با ماتريس انجام مي دهد به خاطر همين به شدت كند است.من كه فكر نمي كنم شما بتوانيد بهينه تر از آنها بنويسيد.بجز اينكه يك سورس خاص در وب پيدا كنيد.

    انصافاً شما داريد از آخر به اول حركت مي كنيد. اول بايستي متلب ياد بگيريد .
    من تو سايت كد متلب زيادي نميبينم.
    سلام دوست عزيز
    حق با شماست ، اولاً من دانشجو هستم و رو حرف استاد نمي توانم حرف بزنم. ثالثاً من با اين نرم افزار تا حد ي آشنايي دارم و چند برنامه لبه يابي و تشخيص شي ء را با اين نرم افزار نوشتم.البته اين برنامه هايي كه من با متلب نوشتم ميشه گفت تا حدودي ابتدايي است. من الآن فقط سر الگوريتم هاي بخش بندي مشكل دارم.

  6. #6

    نقل قول: تابع الگوريتم K_means با نرم افزار مطلب

    نقل قول نوشته شده توسط مصطفی ساتکی مشاهده تاپیک
    ميشه شما اول علتشو بفرمايد چرا از تابع kmeans خود نرم افزار matlab استفاده نمي كنيد .دليل خاصي داره.
    سلام ميشه لطفاً محل و منوي مربوطه به اينكار رو در متلب معرفي كني كجاس؟من با متلب آشنايي دارم اما اينو نميدونم يا به اين ايميل بفرستي متشكر ميشم:
    mehdi.mohammadkhani@yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •