نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ست کردن src آیفریم(ifram) با استفاده از jQuery به صورت داینامیک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    ست کردن src آیفریم(ifram) با استفاده از jQuery به صورت داینامیک

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    دوستان چگونه می تونم وقتی که در صفحه خودم از ifram استفاده کنم src اونو با jQuery و به صورت داینامیک ست کنم؟؟؟
    و آیا برای src می تونم نام یک UserControl در asp.net رو بدم

    ممنون میشم اساتید محترم راهنمایی کنند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: ست کردن src آیفریم(ifram) با استفاده از jQuery به صورت داینامیک

    سلام.
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title></title>

    <script src="jquery.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript">
    $(function() {
    var testIFrame = $('#TestIFrame');
    $('#<%= TestButton.ClientID %>').click(function(e) {
    var testUrl = 'http://www.google.com';
    testIFrame.attr('src', testUrl);
    e.preventDefault();
    });


    });
    </script>

    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>
    <iframe id="TestIFrame" src ="" style="width: 100%; height:200px;"></iframe>
    </div>
    <asp:Button ID="TestButton" runat="server" Text="Button" />
    </form>
    </body>
    </html>



    User Control in IFRAME

  3. #3

    نقل قول: ست کردن src آیفریم(ifram) با استفاده از jQuery به صورت داینامیک

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز دوستان چگونه می تونم وقتی که در صفحه خودم از ifram استفاده کنم src اونو با jQuery و به صورت داینامیک ست کنم؟؟؟ و آیا برای src می تونم نام یک UserControl در ASP.NET رو بدم ممنون میشم اساتید محترم راهنمایی کنند
    سلام.
    خیر نمی تونید یک UserControl رو بطور مستقیم آدرس کنید. UserControl در Context یک Page هستش که معنا پیدا میکنه. اما در مورد Set کردن Source اون IFrame، کافیه تا بدین شکل عمل کنید.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •