نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تایمر معکوس

  1. #1

    تایمر معکوس

    با سلام
    احتیاج به کد تایمر معکوس با سی شارپ تحت وب دارم و میخوام مثلا از 30 دقیقه بشمارد و به عقب بره و هنگامی که زمانش 0 شد یک پیام بده

  2. #2

    نقل قول: تایمر معکوس

    کد HTML:
    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server">
           </asp:ScriptManager>
           <asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
               <ContentTemplate>
                   <asp:Timer ID="Timer1" runat="server" Interval="60000" ontick="Timer1_Tick">
                   </asp:Timer>
                   <br />
                   <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text="30"></asp:Label>
               </ContentTemplate>
           </asp:UpdatePanel>
        protected void Timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    int count=int.Parse(Label1.Text);
    if (count != 0)
    Label1.Text = (count - 1).ToString();
    else
    {
    //
    }
    }


    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: تایمر معکوس

    نقل قول نوشته شده توسط Peyman.Gh مشاهده تاپیک
    کد HTML:
    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server">
           </asp:ScriptManager>
           <asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
               <ContentTemplate>
                   <asp:Timer ID="Timer1" runat="server" Interval="60000" ontick="Timer1_Tick">
                   </asp:Timer>
                   <br />
                   <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text="30"></asp:Label>
               </ContentTemplate>
           </asp:UpdatePanel>
     protected void Timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    int count=int.Parse(Label1.Text);
    if (count != 0)
    Label1.Text = (count - 1).ToString();
    else
    {
    //
    }
    }


    موفق باشید.
    دوست عزیز بابت کد ممنون لطفا در مورد کد html یک توضیح بدین چون چند تا Error می ده و آیا در کدی که شما نوشتین احتیاج به کنترل timer داره چون در VS هچین کنترلی رو ندیدم که داشته باشه؟؟؟؟؟!!!
    <asp:Timer ID="Timer1" runat="server" Interval="60000" ontick="Timer1_Tick">
    </asp:Timer>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: تایمر معکوس


  5. #5

    نقل قول: تایمر معکوس

    سلام
    بعضی اوقات کنترل های Ajax گیر های عجیبی می دن
    پروژه با IE باز کن اگه گوشه سمت چپ پایین علامت اخطار داشت یعنی همون که من گفتم
    یه پروژه جدید باز کن
    من یه نمونه برات نوشتم

    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: تایمر معکوس

    سلام دوست عزیز میشه کد های خود تایمر را به من به زمان vb تحت وب به من بدهید یک تامر که با زدن کلید شروع ،شروع به شمردن کند و با زدن کلید پایان زمان سپری شده را به ما بدهد

  7. #7

    نقل قول: تایمر معکوس

    نقل قول نوشته شده توسط Peyman.Gh مشاهده تاپیک
    کد HTML:
    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server">
           </asp:ScriptManager>
           <asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
               <ContentTemplate>
                   <asp:Timer ID="Timer1" runat="server" Interval="60000" ontick="Timer1_Tick">
                   </asp:Timer>
                   <br />
                   <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text="30"></asp:Label>
               </ContentTemplate>
           </asp:UpdatePanel>
        protected void Timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    int count=int.Parse(Label1.Text);
    if (count != 0)
    Label1.Text = (count - 1).ToString();
    else
    {
    //
    }
    }


    موفق باشید.
    آقا دستت درد نکنه ولی یه مشکلی هست
    ببینید این اعدادش تکتک کم نمیشه نمیدونم چرا؟؟؟یعنی کم میشه تو متغیر ولی نمایش نمیده

  8. #8

    نقل قول: تایمر معکوس

    کسی جواب سوال بالا رو نمیدونه؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: تایمر معکوس

    نقل قول نوشته شده توسط amir-aa مشاهده تاپیک
    آقا دستت درد نکنه ولی یه مشکلی هست
    ببینید این اعدادش تکتک کم نمیشه نمیدونم چرا؟؟؟یعنی کم میشه تو متغیر ولی نمایش نمیده
    باسلام:

    خاصیت Text کنترل لیبل رو 30 ست کنید و برسی کنید که شی لیبل قابل رویت باشد و این شی در بین کدبلاک شی UpdatePanel وجود داشته باشد.

  10. #10

    نقل قول: تایمر معکوس

    نقل قول نوشته شده توسط alonemm مشاهده تاپیک
    باسلام:

    خاصیت Text کنترل لیبل رو 30 ست کنید و برسی کنید که شی لیبل قابل رویت باشد و این شی در بین کدبلاک شی UpdatePanel وجود داشته باشد.

    درست شد دستت درد نکنه
    آخرین ویرایش به وسیله amir-aa : شنبه 27 خرداد 1391 در 16:24 عصر

  11. #11

    نقل قول: تایمر معکوس

    سلام تایمر معکوس تو Win From هم همین کد و میشه گذاشت؟
    من می خوام برای نمایش معکوس زمان Progress bar یه تایمر معکوس مثلا 10 ثانیه ای قرار بدم رو یه Label نمایش بده

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    نقل قول: تایمر معکوس

    اگر از سمت کدهای سرور تایمر بزاری ، ترافیک سرورت شدیداااااا بالا میره و صفحه ای باز نمیکنه چون دایم در حال آپدیت کردن تایمر هست
    باید با جاوا این کار رو انجام بدی با setInterval جاوا

  13. #13

    نقل قول: تایمر معکوس

    خوب یه راه حل میشه بدی دوست عزیز کدی داری که اینکار رو تو Win Form انجام بده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mortezagt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    381

    نقل قول: تایمر معکوس


    setTimeout(function () {

    alert("نیم ساعت گذشت !")

    }, 18000);

    بجای 18000 باید مدت زمانی که میخوای بر اساس میلی ثانیه وارد کنی
    شما مدت زمانت رو بر اساس ثانیه مشخص کن و هرچی شد، یه 0 آخرش اذافه کن
    بجای alert هم هر کاری خواستی کن.

    آخرین ویرایش به وسیله mortezagt : دوشنبه 02 اسفند 1395 در 14:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •