نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در اجرای کد فرم تماس با ما

  1. #1

    مشکل در اجرای کد فرم تماس با ما

    برای فرم تماس با ما این کد را نوشتم و سایتم را روی هاست رایگان آپلود کردم وقتی اطلاعات فرم تماس را پر میکنم وروی ارسال کلیک میکنم این خطا را میدهد
    خطای 404 : آدرس مورد نظر شما وجود ندارد

    Error 404 : The requested URL was not found on this server

    <?php
    $to="hashemp206@yahoo.com";//Enter Your Email Address*
    $subject=$_POST['subject'];//Subject OF Mail
    $from=$_POST['mail'];//User Email Address
    $message=$_POST['message'];//Body Of Mail

    // Additional headers
    $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
    $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";
    $headers .= 'To: '.$to . "\r\n";
    $headers .= 'From: '.$from . "\r\n";
    $headers .= 'Reply-To: '.$to . "\r\n";
    // Mail it
    $sendmail=mail($to, $subject, $message, $headers);
    if ($sendmail)
    echo "پیغام شما با موفقیت ارسال شد";//Sucess Message
    else
    echo "خطا در ارسال ایمیل";//Failed Message
    ?>

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اجرای کد فرم تماس با ما

    لطفا کد تابع میل یعنی کد بالا را برایم تحلیل کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: مشکل در اجرای کد فرم تماس با ما

    وقتی بر روی دکمه ارسال کلیک میکنید و سرور پاسخ 404 میدهد احتمالا action فرمتون به یه جایی مسیر دهی شده که اون صفحه وجود نداره
    اما تابع mail
    $sendmail=mail($to, $subject, $message, $headers);

    $to : ادرس ایمیل کاربری که میخوای بهش ایمیل بزنی
    $subject : موضوع ایمیل
    $message : متن نامه
    $headers : header های نامه
    مثل نوع انکودینگ و.....

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اجرای کد فرم تماس با ما

    برای فرم تماس با ما همان کد بالا را نوشتم مرورگر این خطا را به من نشان میدهدو روی لوکال هاست امتحان کردم
    Untitled Document            Warning: mail() [function.mail]: Failed to  connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port"  setting in php.ini or use ini_set() in C:\wamp\www\4\contact us.php on  line 123
    خطا در ارسال متن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: مشکل در اجرای کد فرم تماس با ما

    برای ارسال ایمیل از localhost نیاز به mail server دارید

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اجرای کد فرم تماس با ما

    لطفا در مورد mail server توضیح دهید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    نقل قول: مشکل در اجرای کد فرم تماس با ما

    اگر از xampp استفاده میکنید باید میل سرور mercury رو فعال کنید تا بتونید فقط به یوزرهایی که روی همون میل سرور میسازید ایمیل رد و بدل کنید.

    ولی در حالت کلی وقتی این کد رو توی هاستتون آپلود کنید مشکل ارسال ایمیل حل میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •