نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تفاوت مرا به خاطر بسپار و ticketدرFormsAuthentication

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    72

    تفاوت مرا به خاطر بسپار و ticketدرFormsAuthentication

    سلام دوستان
    می خام بدونم که وقتی ticket ساخته شد و پارامتر persists راtrueست کردیم دقیقا چی می شه

    ticket که timeoutبراش درwebconfigست شده این دو دو تاcookieهستند رابطه این دو را از عمق درک نمیکنم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: تفاوت مرا به خاطر بسپار و ticketدرFormsAuthentication

    نقل قول نوشته شده توسط sarah1361 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    می خام بدونم که وقتی ticket ساخته شد و پارامتر persists راtrueست کردیم دقیقا چی می شه

    ticket که timeoutبراش درwebconfigست شده این دو دو تاcookieهستند رابطه این دو را از عمق درک نمیکنم
    در مورد اول، کوکی بعد از زمان تعیین شده در webconfig، از بین نمی ره.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    72

    نقل قول: تفاوت مرا به خاطر بسپار و ticketدرFormsAuthentication

    یعنی اینها در اصل دو تا کوکی هستند و persist=true تایم اوت بلیط رو overwriteنمی کنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: تفاوت مرا به خاطر بسپار و ticketدرFormsAuthentication

    نقل قول نوشته شده توسط sarah1361 مشاهده تاپیک
    یعنی اینها در اصل دو تا کوکی هستند و persist=true تایم اوت بلیط رو overwriteنمی کنه؟
    نه. یک کوکی ایجاد می شه. زمان expire اون وابسته می شه به ticket:


    این نمونه رو ببینید:

    DateTime expiration = new DateTime();
    expiration = DateTime.Now.AddMinutes(20);
    if (remember)
    expiration = DateTime.Now.AddDays(14);

    FormsAuthenticationTicket Ticket = new FormsAuthenticationTicket(1, ud.Name, DateTime.Now, expiration, true, userData, FormsAuthentication.FormsCookiePath);
    string encTicket = FormsAuthentication.Encrypt(Ticket);
    HttpCookie c = new HttpCookie(FormsAuthentication.FormsCookieName, encTicket);
    if (remember)

    c.Expires = Ticket.Expiration;
    Response.Cookies.Add(c);

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    72

    نقل قول: تفاوت مرا به خاطر بسپار و ticketدرFormsAuthentication

    ممنون از نمونه کد زیبای شما یک سوال برام پیش اومده این هستش که

    مثلا سایت برنامه نویس من دکمه Remember را می زنم و وارد می شم
    اما موقع دانلود بعضی فایلها از من میخاد دوباره وارد بشم
    البته میدونم این سایت با PHPاست اما خوب مسئله برام جا نمی افته و همین مثال
    من رو به شک انداخت
    -یک سئوال دیگه هم دارم این هستش که در پیاده سازی FormsAuthentication بهتر
    هست از روش COOKIEاستفاده بشه یا CookieLess(ارسال Ticket از طریق Url)?

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: تفاوت مرا به خاطر بسپار و ticketدرFormsAuthentication

    نقل قول نوشته شده توسط sarah1361 مشاهده تاپیک
    ممنون از نمونه کد زیبای شما یک سوال برام پیش اومده این هستش که

    مثلا سایت برنامه نویس من دکمه Remember را می زنم و وارد می شم
    اما موقع دانلود بعضی فایلها از من میخاد دوباره وارد بشم
    البته میدونم این سایت با PHPاست اما خوب مسئله برام جا نمی افته و همین مثال
    من رو به شک انداخت
    -یک سئوال دیگه هم دارم این هستش که در پیاده سازی FormsAuthentication بهتر
    هست از روش COOKIEاستفاده بشه یا CookieLess(ارسال Ticket از طریق Url)?
    در مورد cookie less مقاله زیر رو ببینید:

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa479315.aspx

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    72

    نقل قول: تفاوت مرا به خاطر بسپار و ticketدرFormsAuthentication

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_moghaddam مشاهده تاپیک
    در مورد cookie less مقاله زیر رو ببینید:

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa479315.aspx


    سطح امنیتی Cookie Less پایین تره درسته با توجه به اینکه در url هستش و مستقیم
    SessionId رو در دسترس می زاره برداشت من درسته؟
    من می خام بدونم از لحاظ امنیتی کدوم بهتره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •