نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: عدم update شدن گزارش در crystal report

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    64

    عدم update شدن گزارش در crystal report

    من یک گزارش ساخته ام که در کریستال ریپوت به یک جدول( یا یکstored procedure) در sql server وصل می شود.ولی همیشه همان مقادیر اولیه را نمایش می دهد.مثلا اگر سطرهای جدول تغیر کنند،گزارش همان سطرهای جدول اولیه را نمایش می دهد(updateنمی شود)؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    من هم همین مشکل رو در VB دارم . یعنی همیشه مقادیر قبلی نشون داده میشه و من مجبورم همیشه دکمه refresh را بزنم تا اطلاعات صحیح را ببینم . وقتی هم که از متدهای refresh برای viewer کریستا استفاده می کنم یه خطا صادر میشه . اگه کسی حال بده بدجور مخلصشم . :kaf:

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    حتما باید این کد را وارد کنید در غیر این صورت update نمیشه.

    Report.discardsaveddata

    این کد رو درزمان load شدن فرمی که گزارش در اون هست وارد کنید و حتما درست میشه. :)

  4. #4
    به احتمال زیاد شما در محیط طراحی کریستال ریپورت بخش Preview رو باز کردید و دیگه نبستید و این باعث شده که داده‌ها به همراه ریپورت شما ذخیره بشه. پروژه گزارش خودتون رو باز کنید و پنجره Preview رو ببندید و گزارش رو ذخیره کنید.
    از منوی فایل هم تیک گزینه Save Data with Report رو بردارید تا داده‌ها در هنگام ذخیره از بین بروند.

    :sunglass:

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    67
    meh secure عزیز سلام

    واقعا از راهنمایی شما متشکرم ، چون این مطلب چند روزی بود که وقت من را گرفته بود که با راهنمایی شما مشکلم حل شد.

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    دوستان من هم کد پیشنهادی جناب meh_secure را اجرا کردم هم کارهای جناب palizsoftware را انجام دادم ولی مشکلم کماکان پابرجاست . در ضمن من از کریستال 8.5 اتفاده می کنم !!!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    من هنوز مشکل دارم

  8. #8
    امیرحسین جان گزارشت رو به همراه بخشی از بانک اینجا قرار بده تا ببینم. قاعدتا نباید مشکلی باقی بمونه.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    دوست عزیز من هم با این مشکل برخورد کردم ولی مشکل برطرف نشد من هم برنامه را اینجا می گذارم خدا خیرتان بدهد بد جوری لنگش هستم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    در هنگام unload شدن گزارش باید بنویسید: set report=nothingموفق باشید .

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    دوست عزیز کجای برنامه باید etreport=nothing بنویسم . یعنی برنامه من مشکل نداشت من در ابتدا نوشتم ولی میگه نمی شناسم

    i := CrystalReport1.LogOnServer.Add('server');
    with CrystalReport1.LogOnServer[i] do
    begin
    DLLName := 'pdssql.dll.DLL'; {Crystal's Native Oracle Driver}
    UserID := 'invtfrosh';
    Password := 'xxx';
    DatabaseName := 'invtfrosh'; {Not usually req'd for Oracle}
    if LogOn then
    begin
    CrystalReport1.setreport:=nothing
    CrpeDS1.DataSet := ADOStoredProc1; {the field types must be in the correct order}
    CrystalReport1.ReportName := 'D:\Invt_Company_Sql\Reports\Report_AllGoods.rpt';
    CrystalReport1.WindowState := wsMaximized;
    CrystalReport1.WindowButtonBar.ActivateAll;
    // CrystalReport1.Refresh;
    // CrystalReport1.LogOnServer[i].Password := '9731';

    // CrystalReport1.DiscardSavedData;
    CrystalReport1.ParamByName('@codeanbar','').Clear;
    CrystalReport1.ParamByName('@codekala','').Clear;
    CrystalReport1.ParamByName('@codeanbar','').Prompt Value:=Edit1.Text;
    CrystalReport1.ParamByName('@codekala','').PromptV alue:=Edit2.Text;
    CrystalReport1.Show;
    دوستان برنامه نویس به من مبتدی کمک کنید

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    دوست عزیز عرض کردم در رویداد form_unload بنویس . یعنی در زمان unload شدن فرم باید شی ء report از بین برود تا در دفعه بعد دوباره ساخته شده و مقداردهی شود . موفق باشید .

  13. #13
    در مورد refresh نشدن اگر قبل از آخرین کد فراخوانی کنترل کریستال ریپورت کد زیر را true کن:

    Report.discardsaveddata

تاپیک های مشابه

  1. مشکل crystal report در update panel
    نوشته شده توسط mehrdad3214 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1389, 14:07 عصر
  2. آیا Crystal Report مزیتی نسبت به Active Report دارد؟
    نوشته شده توسط Majid1351 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 12:57 عصر
  3. امکان ایجاد یک گزارش در crystal report با استفاده از Report generator(فوری)
    نوشته شده توسط Farnoushzn در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 13:35 عصر
  4. Rave Report یا Crystal Report
    نوشته شده توسط موسوی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 05:14 صبح
  5. Update Kardane Crystal report
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 16:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •