نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال متن به Flash در زمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    134

    ارسال متن به Flash در زمان اجرا

    با سلام

    آیا راهی وجود دارد که در زمان اجرای برنامه متون دلخواه را که از بانک اطلاعاتی دریافت و به برنامه فلش ارسال و افکتهای مختلف را بر روی آن اعمال و آنرا بصورت یک فایل swf نمایش داد. :strange:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331
    ارسال کردنش رو میشه اما افکت گذاری آنچنانی نه فقط افکتهای دست ساز و ساده .
    برای اضافه کردن متن به فلش در برنامه باید از قبل در فلش یه Vriable name برای اون Textbox بذاری مثلا نام Textbox ما در اینجا Textbox1 هست >>> بعد تو برنامت که فلش رو آوردیش برای تغییر متن از این کد استفاده میکینی :

    Shockwaveflash1.setvariable(Textbox1,'This is a test');

    همین >>> ضمنا اطلاعات دیگه ای در رابطه با فلش و دلفی خواستی میتونی توی تاپیکی که قبلا من باز کردم بذاری .
    موفق باشی :sunglass:

تاپیک های مشابه

  1. نمایش flash ای که بصورت exe است
    نوشته شده توسط shahzamanian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1394, 11:29 صبح
  2. مشکل با Flash در IE
    نوشته شده توسط سارا نجفی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 07:57 صبح
  3. چه جوری به عکسها و فایلهای flash آدرس نسبی بدم
    نوشته شده توسط sm_ezadpanah در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 08:05 صبح
  4. Flash و ASP.NET
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 21:36 عصر
  5. ضعف Flash یا ؟
    نوشته شده توسط Farshad_sh در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1384, 07:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •