نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    با سلام
    برای اینکه نتایج زنده فوتبال را در سایت نمایش بدم چه کار باید انجام دهم؟

    با تحقیقی که کردم دو راه پیش رو دارم:

    1- خود به نوشتن امکانی که چنین کاری را انجام دهد اقدام کنم (دراینصورت تکنولوژی کاملا دستی است و مدام یک نفر باید نتایج را بروز کند،هر دقیقه یک بار!)
    2- اسکریپتی بنویسم که نتایج را از سایتهای دیگر درآورده نمایش دهد (به چه نحوی !)

    اگر کسی راه حلی برای این موضوع می داند دریغ نفرماید!

  2. #2

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    روش اول که نمیشه !!!
    روش دوم میشه با fopen سورس رو بگیر با preg_match از هم جدا کن تو سایتت چاپ کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    میشه یه کم بیشتر توضیح بدید
    مثلا من می خوام از یکی از این دو آدرس نتایج رو بگیرم

    http://www.btaraf1.com/LiveScore.aspx

    http://free.scorespro.com/soccer.php

  4. #4

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    این دو تا میشه ولی یکم سخته اگه سورس اصلی دستمون باشه خیلی راحتره.
    اولی که هیچی نداره .
    دومی از ajax استفاده کرده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    لطفا یکی یک نمونه کد بده !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    من با این کد تونستم اطلاعات رو بگیرم

    <?php
    $url
    = "http://www.btaraf.com/LiveScore.aspx"
    ;
    $ch = curl_init
    ();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1
    );
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url
    );
    ob_start
    ();
    $html=curl_exec($ch
    );
    ob_end_clean
    ();
    curl_close ($ch
    );
    if(
    preg_match( "/<td class='leaguelabel rowheader noborder'>(.*?)<\/table><\/div><\/div>/si" , $html , $Match
    ) )
    {
    $new = str_replace('/Images', 'http://www.btaraf.com/Images', $Match[1
    ]);
    }
    echo
    $new
    ;
    ?>


    حالا اگر بخوام یک کم منظم ترشون کنم ، یا در ترتیب نمایششون دست ببرم چی کار کنم
    در کل اطلاعات رو چطور تکه تکه کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    من فقط می خوام اطلاعاتی رو که از یه سایت دیگه خوندم تکه تکه کنم
    برای اینکه مرتبش کنم؟
    کسی براش پیش نیومده!
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad-gh : شنبه 16 مرداد 1389 در 20:28 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    آقا یکی کمک کنه؟

  9. #9

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    شما سورس سایت رو بدید من یه نمونه مثال کامل از perg_match بزنم ؟
    مشکل این سایت ها اینه که میان از ajax استفاده میکنن و تو سورس فایل اطلاعات مورد نظر ما نیست !
    در کل این خیلی کار سختی نیست فقط حوصله میخواد که کسی نداره : دی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    آقا سلام و ممنون از توجهتون

    منظور شما رو از سورس نمیدونم
    اگر سورس سایتی که می خواهیم ازش اطلاعات بگیریم رو میگید ، این ادرس است

    http://www.btaraf1.com/LiveScore.aspx

    اگر صفحه ای کهمی خوام اطلاعات اونجا بیاد رو می خواهید، این ادرس
    http://www.afc90.com/live.php

    باز هم اگر منظورتون رو درست متوجه نشدم بفرمایید
    منتظر هستم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    آقا
    mohmadd پس چی شد
    می تونم اطلاعات رو جدا کنم یانه ؟
    مثلا به همین صفحه نگاه کنید، الان اطلاعات رو آورده
    میشه اونها رو براسا س لیگهای کشورها در یه جدول جدا قرارداد
    http://www.afc90.com/live.php

  12. #12

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    پیام خصوصی رو چک کن.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    مشکل رو یه بار دیگر از اول می گم
    من اطلاعات نتایج زنده رو از لینک http://www.btaraf1.com/LiveScore.aspx با کد زیر گرفتم

    $url = "http://www.btaraf1.com/LiveScore.aspx";
    $ch = curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
    ob_start();
    $html=curl_exec($ch);
    ob_end_clean();
    curl_close ($ch);
    preg_match( "/<td class='leaguelabel rowheader noborder'>(.*?)<\/table><\/div><\/div>/" , $html , $Match );
    $new = str_replace('/Images/', 'http://www.btaraf1.com/Images/', $Match[1]);

    echo $new;

    و نتیجه شد این http://www.afc90.com/live.php
    حالا می خوام دور هر لیگ یه کادر یا چیزی که اون رو مشخص کنه بکشم؟
    اصلا با این روش گرفتن اطلاعات میشه همچین کاری کرد
    تابعی دیدم به نام preg_split با اون میشه کاری کرد یا با انداختن توی یک حلقه
    متاسفانه کارم بد گیره ؟
    هر چی هم این الگوها رو می خونم می بینم کار یکی ، دو روز نیست

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: نمایش نتایج زنده فوتبال در سایت

    شما الآن کار سخت رو که جدا کرد اطلاعات اصلی از میان انبوه کدهای html بوده انجام داده‌اید.
    اگر منطق کار را متوجه شده باشید که دیگه مشکلی باقی نمی‌مونه.

    فقط کافیه نظم حاکم بین اطلاعات را پیدا کنید و اطلاعات را وارد یک آرایه کنید و به هر شکلی که مایل باشید نمایش بدید.

    ولی اگر با منطق کار و مخصوصا regular expresion آشنا نباشید، بعید می‌دونم کسی این جا حوصله داشته باشه که کد بنویسه و شما فقط کپی پیست کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •