صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 179

نام تاپیک: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک
    بر داشت من این بود که طبق گفته خودتون جز آقای استرانگ و مجیک که شما فرمودید جز اساتید و نوابغ هستند کسی نتونه انپک کنه نرم افزار رو ... حالا این آقای کرکی به اصطلاح تازه وارد تونسته ... حالا پنج دقیقه سی دقیقه یا یک روز ... اگر حاضر واسه کل کل یک روز وقت بزاره و اسه یک نرم افزار یک تومنی حتما یک هفته هم شده وقت میزاره و نرم افزار رو کرک میکنه ...

    ولی هنوز یک قفل سخت افزاری هست که تست نشده ! و اقای کرکی بدون قفل سخت افزاری موفق به انپک شده ... و به گفته شما با این قفل امنیت نرم افزار تامین هست ولی من نمیدونم اون رو دیگه باید چه جوری تست کرد...
    اگر دقت میکردید بنده گفتم که در حالتی که از قفل استفاده نشه امنیت 100% نیست ، و در پیوست هم توضیح دادم که جنابان Magic و StrongBytes چون در زمینه مهندسی معکوس استاد هستن ازشون درخواست شده که فایل رو آنالیز نکنن ، حالا کسی آنپک کرده باشه هم نوک پیکان به سمت من نخواهد بود چون اول ماجرا گفتم که امنیت 100% نیست.
    ولی در مورد استفاده از قفل سخت افزاری گفتم ، برای کرک کردن قفل سخت افزاری هم اولین گام این هست که قفل در اختیار نفوذگر باشه ، حالا این نرم افزار یک تومنی به نظر شما میتونه برسه دست کراکر ؟! ( بیاد نرم افزار رو بخره تا کرک کنه ).
    در صورتی هم که برنامه تو سرورهای کرک و .. آپلود بشه تا کرک بشه ، به سرنوشت همین CrackMe دچار میشه ( امکان کرک کردنش وجود نخواهد داشت ).

  2. #42

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    اگر دقت میکردید بنده گفتم که در حالتی که از قفل استفاده نشه امنیت 100% نیست ، و در پیوست هم توضیح دادم که جنابان Magic و StrongBytes چون در زمینه مهندسی معکوس استاد هستن ازشون درخواست شده که فایل رو آنالیز نکنن ، حالا کسی آنپک کرده باشه هم نوک پیکان به سمت من نخواهد بود چون اول ماجرا گفتم که امنیت 100% نیست.
    ولی در مورد استفاده از قفل سخت افزاری گفتم ، برای کرک کردن قفل سخت افزاری هم اولین گام این هست که قفل در اختیار نفوذگر باشه ، حالا این نرم افزار یک تومنی به نظر شما میتونه برسه دست کراکر ؟! ( بیاد نرم افزار رو بخره تا کرک کنه ).
    قیمت دلیل بر اینکه کرکر دستش به نرم افزار نرسه نیست ... این نرم افزار های تولید داخل هم که کرک میشن همه 5000 تومنی نیستن ... ولی امکانش در نرم افزار های قیمت بالا کم هست ... از طرفی هم طمع شکستن قفل و فروختن با قیمت پایین تر هم بیشتره ...

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    ولی در مورد استفاده از قفل سخت افزاری گفتم ، برای کرک کردن قفل سخت افزاری هم اولین گام این هست که قفل در اختیار نفوذگر باشه
    طبیعتا هر کس بخره قفل رو هم داره ...

    میدونم این سوال تکراری شاید باشه ولی حالا فرض که نفوذگر قفل سخت افزاری و نرم افزار رو داره (با توجه به اینکه اقای کرکی بدون قفل موفق شدن به انپک نرم افزار) نفوذگر ما چند درصد ممکنه که قفل رو بتونه کنار بزاره؟

    شما میگید با قفل نمیشه کرک کرد... حفاظت نرم افزار 100% تامین ... ایشون میگه با قفل هم میشه کلید رو بدست اورد و قفل رو کنار گذاشت ... !

    من فکر میکنم نیاز اساتید دیگه ای هم که تا الان شرکت نکردن شرکت کنن و نظراتشون رو بگن


  3. #43
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    قیمت دلیل بر اینکه کرکر دستش به نرم افزار نرسه نیست ... این نرم افزار های تولید داخل هم که کرک میشن همه 5000 تومنی نیستن ... ولی امکانش در نرم افزار های قیمت بالا کم هست ...
    بله تا حدی درسته ولی این رو در نظر بگیرین که کرک کردن یک نرم افزار برای یک کراکر باید توجیح مالی داشته باشه که روی اون زمان بذاره و کرک کنه ، حالا اگر نرم افزاری 100 یا 200 تومان هست عمدتا" تو فروم ها آپلود میشن و بر اساس درخواست کرک اونها ، نرم افزار کرک میشه ، حفاظ دقیقا" جلوی همچین روشی رو میگیره.
    یدونم این سوال تکراری شاید باشه ولی حالا فرض که نفوذگر قفل سخت افزاری و نرم افزار رو داره (با توجه به اینکه اقای کرکی بدون قفل موفق شدن به انپک نرم افزار) نفوذگر ما چند درصد ممکنه که قفل رو بتونه کنار بزاره؟
    قفل اگر باشه ، بله میتونه سیستم رو رد کنه ( شاید ) ولی اگر این نرم افزار بر روی سیستم خودشون کرک بشه نیاز هست که روی سیستم دیگه هم کرک بشه ، چون برنامه نیازمند یک کلید دیگه هست که این برنامه بر اساس حضور قفل اون رو مرتبا" به صورت تصادفی تولید میکنه ( بر اساس همون منظق هوش مصنوعی که خدمتتون عرض کردم ) ، اگر قفل نباشه برنامه بعد از یک بار اجرا از کار می افته ، این اطلاعات هم داخل قفل نیستن که کراکر با شبیه سازی قفل بتونه قفل رو کنار بذاره بنابراین نیاز داره هر بار برنامه رو از نو کرک کنه.

    قابل توجه دوستان عزیز....
    مشکل کم بودن سرعت اجرای برنامه در نسخه جدید حل شد.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : چهارشنبه 27 مرداد 1389 در 14:15 عصر دلیل: تکمیل توضیحات

  4. #44

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    قابل توجه دوستان عزیز....
    مشکل کم بودن سرعت اجرای برنامه در نسخه جدید حل شد.
    خیلی هم خوب ...

    - مشکل حفاظ در اجرا روی سیستم های 64 بیتی هم حل شده؟ در تاپیکی خوندم که در این مورد محدود هست و امکان اجرا روی سیستم 64 بیتی رو نداره؟

    - یک ارور هم من بهش بر خوردم و عکس پیغام خطا رو اینجا گذاشتم اون هم بر طرف شد؟

  5. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    - مشکل حفاظ در اجرا روی سیستم های 64 بیتی هم حل شده؟ در تاپیکی خوندم که در این مورد محدود هست و امکان اجرا روی سیستم 64 بیتی رو نداره؟
    همچین مشکلی از اول وجود نداشته ، فقط پروتکتور قابلیت محافظت از فایلهای 64 بیتی رو نداره وگرنه فایلهای محافظت شده 32 بیتی هم در سیستم عاملهای 32 و هم 64 بیتی به راحتی اجرا میشن.
    - یک ارور هم من بهش بر خوردم و عکس پیغام خطا رو اینجا گذاشتم اون هم بر طرف شد؟
    بله ، با تستی که توسط چند از نفر از عزیزان انجام شد مشکل حل شده.

  6. #46

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    سلام نيما جان
    آقا من يه مسئله رو نفهميدم و اون هم اينه كه چه طوريه كه پروتكتور شما از قفل سخت افزاري يه شركت ديگه(منشور سيمين) به نام Tiny استفاده مي كنه.
    حالا يا شما از اعضاي اون شركت هستيد و يا ... به هر حال حفاظ خودتونو پشت Tiny قايم ميكنيد.

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نقل قول نوشته شده توسط h4sh3m مشاهده تاپیک
    سلام نيما جان
    آقا من يه مسئله رو نفهميدم و اون هم اينه كه چه طوريه كه پروتكتور شما از قفل سخت افزاري يه شركت ديگه(منشور سيمين) به نام Tiny استفاده مي كنه.
    حالا يا شما از اعضاي اون شركت هستيد و يا ... به هر حال حفاظ خودتونو پشت Tiny قايم ميكنيد.
    سلام
    در این مورد مدیر مسئول فروش با شرکت منشور سیمین به توافق رسیدن که از قفل سخت افزاری Tiny در پروتکتور حفاظ استفاده بشه ، من هم جزو شرکت منشور سیمین نیستم و در مورد قایم شدن و ... هم بهتر هست بگیم که قفل سخت افزاری Tiny پشت پروتکتور حفاظ پنهان شده چون امنیت قفل Tiny بدون استفاده از پروتکتور حفاظ صفر هست ( این رو من نمیگم ، میتونید از با تجربه های کرک بپرسید ، سرنوشت نرم افزارهایی هم که از Tiny بدون پروتکتور حفاظ استفاده کردن هم همین رو نشون میده ).

  8. #48

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    تا حالا بحث هاي زيادي در رابطه با امنيت نرم افزار شده
    به نظر من هيچ كس نميتونه ادعا كنه محصولي داره كه ميتونه امنيت را 100% تامين كنه
    نه منشور سيمين نه حفاظ و حتي شركت هاي بزرگ توليد كننده پروتكتور هاي خارجي مثل Themida و ...
    همين طور كه از اين بحث ها ميشه نتيجه گرفت استفاده از چند روش به صورت همزمان ميتونه كار رو سخت تر كنه . خود شركت منشور هم ميگه گه قفل سخت افزاري و پروتكتور مكمل هم هستند و تاكيد ميكنه كه حتما نرم افزار ها بعد از قفل گذري پروتكت بشه. آقاي Nima_NT هم قبول دارند كه اگر برنامه با قفل پروتكت نشه امنيتش پايين مياد.
    قفل سخت افزاری Tiny پشت پروتکتور حفاظ پنهان شده چون امنیت قفل Tiny بدون استفاده از پروتکتور حفاظ صفر هست
    منشور سيمين يك شركت با سابقه و قديميه و خودش پروتكتور Tiny رو داره كه نسخه هاي آخرش امنيت نسبتا خوبي داره . راجع به امنيت هم صادقانه همه چيز را ميگه .و نيازي به مخفي شدن پشت نرم افزار ديگه را نداره چون به اندازه كافي شناخته شده هست.اگر قرار باشه پروتكتور جديدي هم توليد كنه خوب تو سايت خودش ميذاره چرا مخفي كاري كنه؟ من دليلي براي اين كار نميبينم

  9. #49
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    به نظر من هيچ كس نميتونه ادعا كنه محصولي داره كه ميتونه امنيت را 100% تامين كنه
    بنده این ادعا رو جسارتا" دارم ، البته شاید بشه گفت که ادعا نیست چون دلیلش همین Crackme هست که در سایت موجوده ، باز هم میگم بدون حضور قفل سخت افزاری امکان کرک کردن برنامه محافظت شده توسط حفاظ دقیقا" صفر هستش.
    همين طور كه از اين بحث ها ميشه نتيجه گرفت استفاده از چند روش به صورت همزمان ميتونه كار رو سخت تر كنه
    سخت شاید ولی تضمین نمیکنه ، حفاظ امنیت رو بدون حضور قفل سخت افزاری تضمین میکنه.
    آقاي Nima_NT هم قبول دارند كه اگر برنامه با قفل پروتكت نشه امنيتش پايين مياد.
    امنیت برنامه بدون حضور قفل سخت افزاری پائین نیست فقط 100% نیست ، در حالت بدون استفاده از قفل هم فقط 2~3 نفر در ایران توانایی کرک کردن برنامه رو خواهند داشت.
    منشور سيمين يك شركت با سابقه و قديميه و خودش پروتكتور Tiny رو داره كه نسخه هاي آخرش امنيت نسبتا خوبي داره . راجع به امنيت هم صادقانه همه چيز را ميگه .و نيازي به مخفي شدن پشت نرم افزار ديگه را نداره چون به اندازه كافي شناخته شده هست.اگر قرار باشه پروتكتور جديدي هم توليد كنه خوب تو سايت خودش ميذاره چرا مخفي كاري كنه؟ من دليلي براي اين كار نميبينم
    جسارتا" پروتکتور خود منشور سیمین امنیت و کارایی مناسبی نداره ، به عنوان دلیل اول نسخه کرک شده همین پروتکتور ( بدون قفل سخت افزاری اجرا میشود ) وجود داره و دلیل دوم اینکه فایلهای محافظت شده تحت ویندوزهای seven و ویستا قابل اجرا نیستند و سازگاری مناسبی نداره.
    صحبت آخرتون که "اگر قرار باشه پروتكتور جديدي هم توليد كنه خوب تو سايت خودش ميذاره چرا مخفي كاري كنه؟ من دليلي براي اين كار نميبينم" رو متوجه نشدم ، پروتکتور حفاظ تولید شرکت منشور سیمین نیست و ممنون میشم منظورتون رو کمی شفاف تر بیان کنید !

  10. #50

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    پروتکتور حفاظ تولید شرکت منشور سیمین نیست و ممنون میشم منظورتون رو کمی شفاف تر بیان کنید !
    منظور من هم دقيقا همين بود. حفاظ نميتونه محصول منشور باشه اگه محصول منشور بود خوب تو سايت خودشون ميذاشتند.
    بنده این ادعا رو جسارتا" دارم
    در رابطه با اطمينيني كه نسبت به اين پروتكور داريد هم اميدوارم همين طور باشه كه شما ميگيد. من نظر خودم را بر اساس تجربه ايكه دارم گفتم. شايد ماندگاري پروتكتور شما بتونه نظر من را در آينده عوض كنه. (اميدوارم اينطور باشه)
    ولي تجربه نشون داده هيچ قفلي وجود نداره كه شكسته نشه. و قويترين پروتكتور هاي دنيا هم بعد از مدت زمان مشخصي آنپك شدند.(اميدوارم در رابطه با حفاظ هرگز اين مشكل پيش نياد . چون من يك برنامه نويس هستم و كاملا بر زحماتي كه براي توليد همچين نرم افزاري كشيده شده واقفم. )

    نسخه کرک شده همین پروتکتور بدون قفل سخت افزاری اجرا میشود
    پروتكتور منشور يك پروتكتور رايگان است و اين مشكل خاصي ايجاد نميكند . من با اين شركت در اين رابطه صحبت كرده بودم و اونا هم به نوعي حرف شما را ميزنند . اونها هم تاكيد دارند براي بالا رفتن امنيت نرم افزارها بايد با قفل پروتكت بشن. و خود برنامه پروتكتور با سطح امنيتي متوسط و بدون قفل سخت افزاري پروتكت شده . شايد دليل اينكه شماهم نرم افزار حفاظ را Public نميكنيد همين است. البته اين كار كاملا منطقي است.

  11. #51

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    بنده این ادعا رو جسارتا" دارم ، البته شاید بشه گفت که ادعا نیست چون دلیلش همین Crackme هست که در سایت موجوده ، باز هم میگم بدون حضور قفل سخت افزاری امکان کرک کردن برنامه محافظت شده توسط حفاظ دقیقا" صفر هستش.
    هر کاربری که برنامه محافظت شده با قفل حفاظ را میخره طبیعتا همراه نرم افزار قفل سخت افزاری هم هست و در نهایت اجرای برنامه محافظت شده و آنپک آن.

    در رابطه با اطمينيني كه نسبت به اين پروتكور داريد هم اميدوارم همين طور باشه كه شما ميگيد. من نظر خودم را بر اساس تجربه ايكه دارم گفتم. شايد ماندگاري پروتكتور شما بتونه نظر من را در آينده عوض كنه. (اميدوارم اينطور باشه)
    ولي تجربه نشون داده هيچ قفلي وجود نداره كه شكسته نشه. و قويترين پروتكتور هاي دنيا هم بعد از مدت زمان مشخصي آنپك شدند.(اميدوارم در رابطه با حفاظ هرگز اين مشكل پيش نياد . چون من يك برنامه نويس هستم و كاملا بر زحماتي كه براي توليد همچين نرم افزاري كشيده شده واقفم. )
    فایل پروتکت شده با پروتکتور حفاظ قبلا آنپک شده به صفحه 4 نگاه کنید.

  12. #52
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    هر کاربری که برنامه محافظت شده با قفل حفاظ را میخره طبیعتا همراه نرم افزار قفل سخت افزاری هم هست و در نهایت اجرای برنامه محافظت شده و آنپک آن.
    این صحبت شما ادعایی هستش ، چون نه خود پروتکتور رو دارید و نه نمونه قفل رو ، شد مثل جریان 5 دقیقه !
    فایل پروتکت شده با پروتکتور حفاظ قبلا آنپک شده به صفحه 4 نگاه کنید.
    بله همین طوره ، ولی من گفتم ....
    امنیت برنامه بدون حضور قفل سخت افزاری پائین نیست فقط 100% نیست ، در حالت بدون استفاده از قفل هم فقط 2~3 نفر در ایران توانایی کرک کردن برنامه رو خواهند داشت.
    این نوع پاسخ شما نشون میده که پست ها رو خوب مطالعه نمیکنید و بنا به دلیلی که تقریبا" متوجه شدم دوست دارید در مورد حفاظ بدگویی کنید ، به عنوان ختم کلام ، من شما رو شناختم هر قدر دلتون میخواد در مورد پروتکتور بدگویی کن و ....

    والسلام.

  13. #53

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    ادامه این بحث برام جالب بود. لطفا دوستان بحث رو ادامه بدید.

  14. #54
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    بحث های آخری که یه جورایی بحث نبودند و پیرامون رفتارهای مشکوک و نادرست یوزر چند شخصیتی Cracki به کل کل کشیده شد ( با پیگیری های بنده در سایت و یاری مسئولین سایت برای بنده مشخص شد این کاربر ، همون کاربر Cracki معروف نیست و یکی از کاربران همین سایت هستند که در جهت خراب کردن نام حفاظ مدتی فعالیت کردند ) ، ولی در کل کاربری که از حفاظ استفاده میکنه اگر از قفل سخت افزاری استفاده نکنه فایل نهایی که براش تولید میشه امنیت 100% نداره ولی با این حال تنها 2 نفر در ایران توانایی کرک کردن اون رو دارن و در صورتی که از قفل سخت افزاری هم استفاده بکنه امنیت به صورت 100% تامین میشه.

  15. #55

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    دوستان عزیز سلام
    در مورد این برنامه در کل پروتکتور خوبی است . یکی از دوستان من خریده برنامه رو ولی متاسفانه از لحاظ سازگاری و سرعت اجرای برنامه بسیار ضعف داشته و برای مثال این دوستم میگفت یه فایل WIN32 100 مگا بایتی در حدود 50 ثانیه با قفل سخت افزاری اجرا میکنه که این اصلا قابل قبول نیست . ضمنا میگفت برنامه اکثر فایلهای ورودی رو نمیتونه با قفل سخت افزاری محافظت کنه و فایل های خروجی غیر قابل اجرا میشن .

    البته در کل برای ساخت برنامه زحمت زیادی کشیده شده ولی هنوز تا یه برنامه نرمال و ایده آل راه بسیار زیادی هست. ما هم گفتیم که دوستان اطلاع داشته باشند

    موفق باشید

  16. #56
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    احیانا" اسم ایشون آقای .... نبوده ؟!!!
    پس محض اطلاع دوستان عرض میکنم که این دوستمون تمایل داشتن که پروتکتور رو خریداری کنند و با استفاده از این پروتکتور در شرکت خودشون اقدام به دریافت پروژه های قفل گذاری بکنند و یک جورایی قفل رو به اجاره بدهند از این رو تمایل داشتند که کلیه پیام های برنامه تغییر کرده و متن حفاظ از اونها حذف بشه که با پاسخ منفی شرکت مواجه شدند ، از این به بعد متاسفانه ایشون به هر طریقی به بدگویی در مورد شرکت میپردازند ، لذا با توجه به درخواست غیر قانونی ( طبق قانون حقوق مولفین اجاره دادن یک اثر نرم افزاری جرم بوده و پیگرد قانونی دارد ) ایشون و هم چنین رفتار ناشایست بعدی این آقا بهشون اطلاع میدم که شرکت اختیار تام در مورد شکایت علیه این آقا رو داره و در صورت اقدام شرکت برای پایان دادن به رفتار ناشایست این آقا بنده مسئولیتی نخواهم داشت ، چرا که توضیحاتی که ایشون در مورد حفاظ میدهند کاملا" دروغ هست و دوستان اگر تمایلی به مقایسه صحبت های ایشون با اصل کارکرد نرم افزار دارند میتونند با نام کاربری بنده در سایت تماس بگیرند.

    میگفت یه فایل WIN32 100 مگا بایتی در حدود 50 ثانیه با قفل سخت افزاری اجرا میکنه که این اصلا قابل قبول نیست . ضمنا میگفت برنامه اکثر فایلهای ورودی رو نمیتونه با قفل سخت افزاری محافظت کنه و فایل های خروجی غیر قابل اجرا میشن .
    برای اثبات خلاف این موضوع ، هر کدوم از دوستان که تمایل به بررسی و تست دارن میتونن فایلهای مورد نظر خودشون رو برای شرکت ارسال کنند و فایل محافظت شده رو تحویل بگیرند ( در صورت حجیم بودن فایلهای کاربران هزینه ارسال و دریافت فایلها بر عهده شرکت خواهد بود ) ، علاوه پروتکتور ضمانت 24 ساعته داره ، در صورتی که هر مشکلی برای کاربر طی 24 ساعت پیش بیاد مبلغ پرداختی کاربر عودت داده خواهد شد.

    متشکرم.
    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : دوشنبه 03 آبان 1389 در 15:49 عصر دلیل: اسم افراد حقیقی که اینجا نیستند را ذکر نکنید.

  17. یک شنبه 02 آبان 1389, 21:34 عصر

    دلیل
    فاقد محتوا

  18. #57
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    با سلام خدمت اساتید
    بنده از مشتریان شرکت حفاظ هستم من این قفل رو خریداری کردم
    با توجه به بدگویی هایی که راجع به این پروتکتور می بینم که می کنن لازم دونستم که کمی صحبت کنم
    دوستان چرا آخه می خواید یه شرکتو با ادعا خراب کنید اون هم شرکتی که ایرانیه !!
    به جای افتخار کردن به این شرکت و کمک کردن برای رفع نقص هایی که ادعا می کنید داره چرا می خواین خرابش کنین؟؟
    چرا تو ایران هیچ کس نباید جرات کنه دست به کاری بزرگ بزنه ؟؟
    تا کی باید این وضع تو ایران ادامه داشته باشه ؟
    چرا به جای کل کل این فرهنگ رو جا نندازیم که به هموطنمون کمک کنیم؟
    من به شخصه برای 2 برنامه ای در شرکتمون نوشتیم و هر کدوم حدودا هر نسخش بالای 1 تومن بود از این پروتکتور استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشتیم خدارو شکر

  19. #58

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نقل قول نوشته شده توسط reza2012 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید
    من به شخصه برای 2 برنامه ای در شرکتمون نوشتیم و هر کدوم حدودا هر نسخش بالای 1 تومن بود از این پروتکتور استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشتیم خدارو شکر
    هم باید انتقاد ها سازنده باشه هم باید برنامه نویس های ما انتقاد پذیر باشند یک طرفه نمیشه والبته صبر بالایی در باره انتقاد های نابجا داشته باشند ... برنامه نویسی به جز علم صبر عیوب هم میخواد

    تا الان شده مشتریان شما گزارشی بر عدم اجرای نرم افزار روی سیستم بدن که علت مربوط به پروتکتور باشه؟

    طبق صحبت های قبلی کرک نرم افزار باید برای کرکر بصرفه نرم افزار های یک تومنی به بالا به این راحتی دست کرکر نمی افته

  20. #59
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    112

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نقل قول نوشته شده توسط ostovarit مشاهده تاپیک

    تا الان شده مشتریان شما گزارشی بر عدم اجرای نرم افزار روی سیستم بدن که علت مربوط به پروتکتور باشه؟

    طبق صحبت های قبلی کرک نرم افزار باید برای کرکر بصرفه نرم افزار های یک تومنی به بالا به این راحتی دست کرکر نمی افته
    خیر تا حالا همچنین مشکلی نبوده
    دوست عزیز بحث من اینه که باید فرهنگ سازی کنیم نه اینکه اینطوری اگه چیزی باب میلمون نبود یا حالا به هر دلیل زحمات چند ساله ی یه گروه رو 1 شبه خراب کنیم

  21. #60

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    با سلام خدمت عزیزان
    در ابتدا لازم دیدم از دوست خوبم آقای نیکجو تشکر کنم که با سعه صدر جواب دوستان رو دادند.
    بنده زیاد در مورد امنیت نرم افزار اطلاعات ندارم و بیشتر یه مصرف کننده قفلهای نرم افزاری یا سخت افزاری یا پرتکتور ها هستم.
    یه نظری داشتم که قبلش خواستم عذر خواهی کنم و دوستان محبت کنند بیشتر برام توضیح بدهند.
    مثلا بنده برای یک برنامه که حدود 2 سال وقتم رو گرفته میخام هم قفل سخت افزاری بخرم هم پرتکتور و باید کاملا اطمینان داشته باشم به قفل و پرتکتور.
    اول اینکه آقای نیکجو چرا شما از صحبتهای آقای کرکی ناراحت میشی.(البته با در نظر گرفتن اینکه ایشون یه مقدار بد و تند صحبت میکنند.).
    ایشون با هر اسم و یوزری که در این تالار تشریف میارن واقعا جای تشکر داره.
    به عقیده من نیاز نیست شما ایشون رو مجرم یا متهم یا ... معرفی کنید.
    به نظر من شما برای بهبود امنیت برنامتون میتونید از ایشون استفاده کنید.(البته مسالمت آمیز تر)
    بنده میخام این برنامه رو بخرم : به همین خاطر از ابتدای این تاپیک رو خوندم.و میخونم.
    شما میتونید با در اختیار گزاشتن کلید یا هر چیزی که نیازه به ایشون ، امنیت نرم افزارتون رو بالا ببرید.
    به نظرم عملا امنیت یه پرتکتور اعلام بشه بهتر اینه که موضوع به جنجال و زبونی ختم بشه.
    درسته بنده همینجا از آقای نیکجو به خاطر زحمتهایی که کشیدند و اینکه یه کار بزرگ رو شروع کردند حمایت میکنم وانشا الله بعد از تموم شدن برنامه ای که در دست دارم یکی از مشتریان ایشون هستم.
    از آقای کرکی هم کمال تشکر رو دارم که وقت میزارند و پرتکتور رو تست میزنن . و یه خواهشی که هست اینه که یه مقدار مسالمت آمیز تر صحبت کنید تا به نتیجه برسیم. و این برنامه استارت بخوره و بیاد تو بازار.
    حالا اون مشکلات و کینه های شخصی بمونه برای وقتی که همدیگه رو دیدید
    بازم از دوستان ممنونم.


  22. #61
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    اول جا داره من هم از شما به عنوان یک استاد و یکی از دوستان عزیزم تشکر کنم
    اول اینکه آقای نیکجو چرا شما از صحبتهای آقای کرکی ناراحت میشی.(البته با در نظر گرفتن اینکه ایشون یه مقدار بد و تند صحبت میکنند.).
    خوب مشکلی که بنده دارم این هست که یوزرهایی از جمله Cracki و ... مدتی قبل و به واسطه یک اشتباه بنده در سایت افزایش پیدا کردند که همگی به نوعی شروع به ایجاد مشکل برای حفاظ میکردند ، نمیخوام بحث رو کش بدم چون فردی که باید مطلب رو بگیره از تمام صحبت های بنده مطلب رو خواهد گرفت و امیدوارم کار ناشایست خودش رو تکرار نکنه.
    علاوه بنده از آنپک شدن برنامه هیچ مشکلی ندارم ، قبلها StrongBytes بارها و بارها برنامه های بنده رو آنپک میکردن و درجه امنیت میدادن و به قول شما بنده کمال استفاده رو از این تست ها میبردم ولی مساله Cracki و یوزرهای قلابی فرق میکنه گاهی اوقات کاربرانی درسایت هستن ( دور از حضور شما و عزیزان ) که نمیتونن حرفشون رو رک و پوست کنده بزنن برای همین پشت این جور یوزرهای تازه تاسیس قایم میشن تا حرفشون رو بزنن و این بنده رو ناراحت کرده.
    به نظرم عملا امنیت یه پرتکتور اعلام بشه بهتر اینه که موضوع به جنجال و زبونی ختم بشه.
    مسلما" همین طوره ، قبلا" بارها و بارها اعلام شده که امنیت پروتکتور در حالتی که از قفل سخت افزاری استفاده نشه متوسط هست و کار آنپک کردن اون کار هر کسی نیست و در صورتی که از قفل سخت افزاری استفاده بشه امنیت 100% هستش ، برای گواه این موضوع میتونید به تاپیکی که جناب ostovarit ایجاد کردن هم مراجعه کنید که تا امروز کسی موفق به آنپک و کرک برنامه نشده.

    در پایان باز هم از دوستان تشکر میکنم و اگر به خاطر یک عده رفتار مناسبی نداشتم و گاها" عصبانی شدم از دوستان گرامی عذرخواهی میکنم ، باشد که این یک عده هم به اشتباه بودن کارشون پی ببرند و دست از این کارهای نادرست بکشند.

  23. #62
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    همه تاپبک را از اول تا اخر خوندم

    به نظر من پروتکتور حفاظ واقعا بی نظیر است مخصوصا برای برنامه های دات نت . واقعا لازمه که هر برنامه نویس این پروتکتور را داشته باشه

    واقعا اقای نیما یک نابغه هستند و یک افتخار برای ما

    و همه کسانی که اومدن حرف های .... زدن هدفشون فقط و فقط کم کردن ارزش این پروتکتور بود

    من این پروتکتور را در ویندوز های 32 بیتی و 64 بیتی ویندوز های 7 و ویستا و ایکس پی تست کردم . بدون هیچ مشکلی اجرا میشه . سرعت برنامه و سیستم اصلا و ابدا پایین نمی یاد

    واقعا محشره

  24. #63

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    همه تاپبک را از اول تا اخر خوندم

    به نظر من پروتکتور حفاظ واقعا بی نظیر است مخصوصا برای برنامه های دات نت . واقعا لازمه که هر برنامه نویس این پروتکتور را داشته باشه

    واقعا اقای نیما یک نابغه هستند و یک افتخار برای ما

    و همه کسانی که اومدن حرف های .... زدن هدفشون فقط و فقط کم کردن ارزش این پروتکتور بود

    من این پروتکتور را در ویندوز های 32 بیتی و 64 بیتی ویندوز های 7 و ویستا و ایکس پی تست کردم . بدون هیچ مشکلی اجرا میشه . سرعت برنامه و سیستم اصلا و ابدا پایین نمی یاد

    واقعا محشره
    در مورد اینکه پروتکتور حفاظ خوب هست من نظری نمیدم چون علمش رو ندارم ولی شما چطوری این پروتکتور رو در این ویندوز ها چک کردی و سرعت کاهش پیدا نکرد...؟! من هم این پروتکتور رو دارم برنامه قبل و بعد از پروتکت با سرعتی کاملا متفاوت اجرا میشه ... اگر با یک تک فرم چک کردید بهتون پیشنهاد میکنم یک برنامه درست حسابی رو پروتکت کنید بعد نتیجه رو اعلام بفرمایید ... من دو تا برنامه رو تست کردم حد اقل 10 - 15 ثانیه در یکی از برنامه ها و دیگری 7 ثانیه سرعت اجرا تاخیر افتاد ... ولی در مورد اجرا رو سیستم های مختلف مشکلی نداره ... حتی با یک تک فرم هم یک تیک زمانی قبل اجرا داریم ...

  25. #64
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    در نسخه به روز رسانی این مشکلات حل شده که برای شما هم ارسال کردم...

  26. #65
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نقل قول نوشته شده توسط Nima NT مشاهده تاپیک
    در نسخه به روز رسانی این مشکلات حل شده که برای شما هم ارسال کردم...
    سلام

    لطفا برای من هم ارسال کنید.

  27. #66
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    218

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    دنیای صفر و یک دنیای عجیبی است.
    این جون کشور ما اومده پکر ساخته و اون جون دیگه میاد آنپکش میکنه اینها هر دو افتخار برای ما هستند که به این اندازه دانش انجام چنین کاری را دارند
    امیدوارم هر دوی آنها موفق باشند.

    اما من به این فکر میکنم اگه برنامه با قفل سخت افزار و حفاظ پک بشه این قفل باید به مشتری داده بشه بس همون میشه
    همون آش و همون کاسه
    برنامه آنپک میشه؟

  28. #67
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    بسیار از لطف شما سپاسگذارم و ممنونم.
    برنامه ای که با قفل سخت افزاری محافظت بشه امنیت اون در این حالت 100% هست که بدون حضور قفل امکان کرک و آنپک برنامه دقیقا" صفر هستش و در صورتی که قفل حضور داشته باشه این کار کار هر کسی نیست و .... ( که در پست های قبل به اونها اشاره شده ).

    سپاسگذارم.

  29. #68
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    218

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    و در صورتی که قفل حضور داشته باشه این کار کار هر کسی نیست و .... ( که در پست های قبل به اونها اشاره شده ).
    پس امکان داره؟
    اما من یکی از آشناهامون یه برنامه گرفته بود پانصد هزار تومن داده بود قفل سخت افزاری هم داشت یه روز گفتم بده ببینم میتونم کرکش کنم که تونستم از قفلش بگزریم با اینکه زا چند نوع پکر استفاده کرده بودن اما شد.

    حالا شاید برای شما هم این موضوع پیش بیاد

    اما نیما جان ناراحت نشی این رو میگم؟

  30. #69
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نه ناراحت نمیشم ، جای ناراحتی نداره اصلا".
    ولی خوب روند کرک کردن برنامه در صورتی که از حفاظ استفاده نشده باشه بسیار مشکلتر خواهد بود ( حتی در حضور قفل امکان کرک کامل نخواهد بود ) ، نمیخوام دوباره توضیح بدم به خاطر همین میتونید از پست های قبلی علت رو مطالعه کنید.

  31. #70

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    سلام دوستان.

    این تاپیک واسه منم جالب بود و از اول تا آخرش رو خوندم !
    منم مثل آقای نیکجو تو این جور شرایطی بودم و همه می خواستند چوب لا چرخ کارم بگذارند !
    تو این شرایط خودتون رو کنترل کردن واقعا سخته ! زمانی که وقتتون رو روی یه کاری گذاشتید و بقیه....

    از اون دوستمون هم که بحث فرهنگ سازی رو پیش کشیدند کمال تشکر رو دارم.

    همچنین از آقای نیکجو تشکر میکنم چون افتخاری برای ما ایرانی ها هستند !

    بنده هم نرم افزاری رو نوشتم که برای مقابله با کرک شدن و کپی شدن اون مایل به استفاده از پروتکتور حفاظ شدم !


    جناب نیکجو لطفا جواب ایمیل بنده رو زودتر بدید چون خیلی کارم گیر هست !

    براتون ارزی موفقیت و سربلندی دارم.





  32. #71
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    سلام قربان
    متشکرم شما به بنده لطف دارید ، پاسخ پیام شما رو ارسال کردم.

    متشکرم.

  33. #72

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نيما جان سلام

    به خاطر اين كار بزرگي كه كردي واقعا تحسينت ميكنم

    يه سوالم داشتم
    من يك برنامه اي نوشتم و چند تا گزارش كه با كريستال ريپورت درست كردم هم كنارش هست

    حالا ميخوام اين گزارش ها رو هم به فايل exe جويين كنم

    آيا نرم افزار شما اين امكان رو خواهد داشت ( در ضمن من از برنامم به اين گزارشات پارامتر ارسال ميكنم)

  34. #73
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    سلام
    متشکرم ، شما لطف دارید به بنده.
    بله این امکان در حفاظ وجود داره.

  35. #74

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    سلام
    با اين اوصاف تا حالا 3 مدل قفل رو جمع كردين يك جا !!!
    قفل نرم افزاري (همون حفاظ)
    قفل سخت افزاري (همون tiny)
    و اون يكي هم يه چيزي شبيه به MoleBox و Thinstall (اون هم حفاظ)

    به نظرم چيز جالبي بايد باشه !!!


    اما يه موردي كه قبلا داشت اين كه روي ايكس پي پك 3 كلا كار نميكرد و بالا نمي اومد حالا نمي دونم اون رو هم درست كردين يا نه؟
    اگه اون مورد رفع شده يه نمونه بدين تا تست كنيم.


    موفق باشيد.

  36. #75
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    لطفا" پستها رو از ابتدا مطالعه کنید !
    قفل نرم افزاري (همون حفاظ)
    حفاظ مسلما" برای خودش تکنیک هایی داره که قبلا" بهشون پرداخته شده.
    قفل سخت افزاري (همون tiny)
    هیچ جا عنوان نشده قفل سخت افزاری مربوطه به حفاظ هستش و همیشه یادآور اسم و نشان تجاری Tiny شدیم.
    و اون يكي هم يه چيزي شبيه به MoleBox و Thinstall (اون هم حفاظ)
    استفاده از ابزارها هیچ وقت کار بدی نبوده وگرنه کل ایرانی جماعت باید دور از حضور دزد خطاب بشن چرا که نصف برنامه هایی که نوشته میشه از کامپوننتها و ... استفاده میشه ؛ مخصوصا" در زمینه سیستم های امنیتی و به عنوان مثالهای دیگه نرم افزارهای تحلیل گر داده ، پردازش تصویر ، سیستم های نظری ، سیستم های رابط و ...
    در مورد استفاده از Thinstall ، آیا مدرکی دارید که حفاظ از اون استفاده کرده ؟ میتونم قول بدم بهتون که خیر. پس خواهش میکنم بدون ارائه دلیل یا مدرک معتبر کسی رو متهم نفرمائید. ( البته صحبت شما نوعی متهم کردن نبود ولی متاسفانه جمله آخرتون که شامل اون هم حفاظ بود میتونه کمی سوء تفاهم ایجاد کنه و تا حدی دو پهلو باشه ).

    اما يه موردي كه قبلا داشت اين كه روي ايكس پي پك 3 كلا كار نميكرد و بالا نمي اومد حالا نمي دونم اون رو هم درست كردين يا نه؟
    اگه اون مورد رفع شده يه نمونه بدين تا تست كنيم.
    بله ؛ اگر اشتباه نکنم در نسخه 1.8 و 1.8.5 این مشکل وجود داشت که در نسخه 1.9 و به بعد حل شده.
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : پنج شنبه 18 فروردین 1390 در 15:44 عصر

  37. #76

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    سلام
    حاجي من 2 پهلو حرف نزدم و فقط گفتم چيزي شبيه به اون هست اون هم به خاطر جمع كردن فايل ها در يك پكيج (البته به عنوان قابليت) و اين رو هم نگفتم كه از Thinstall استفاده شده چون اين امكان وجود نداره ;)


    موفق باشيد.

  38. #77

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    سلام آقا کسی این پروتکتور نخره خیلی مسخره من 6 ماه خریدم نه درست کار میکنه نه این اقای نیکجو که درست کردش جواب میده تازه 1000000تومان پول بهش دادم.دم خارجی هاش گرم

  39. جمعه 01 مهر 1390, 07:26 صبح


  40. #78
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نقل قول نوشته شده توسط goodasiay مشاهده تاپیک
    سلام آقا کسی این پروتکتور نخره خیلی مسخره من 6 ماه خریدم نه درست کار میکنه نه این اقای نیکجو که درست کردش جواب میده تازه 1000000تومان پول بهش دادم.دم خارجی هاش گرم
    دلیل محکمه پسند همیشه بر مدعا لازم هست ، بدون دلیل یک حرف نه حکمیت داره و نه قطعیت ، پس دوست عزیز جدا از دلیل شما برای اذعان این موضوع پروتکتور حفاظ از مدتها پیش به فروش میرسه و هم اکنون هم در اختیار خیلی از شرکت های نرم افزاری هستش و اگر قرار بود مشکلی به این بزرگی وجود داشت در حال حاظر بنده و باقی همکارام بایستی در زندان می بودیم. علاوه بر اینکه این برای نسخه Win32 قیمتی معادل 200 هزارتومان ( بدون محدودیت ) و برای دات نت 150 هزارتومان تعیین شده حالا اینکه اگر شما اون رو یک میلیون تومان خریداری کردید شاید از دلالان خریداری کرده اید که در ظاهر برنامه رو به فروش نرسوندن بهتون به اصطلاح غیر مودبانه انداختن بهتون ؛ جسارتا" قبل از پرداخت یک میلیون تومان به برنامه می بایست به وب سایت تولید کننده مراجعه میکردید تا متوجه تفاوت قیمت میشدید و از سود جویانی که از اسم حفاظ استفاده میکردند با این قیمت گذاف برنامه خریداری نمیکردید ، این اشتباه متوجه خود شما هست و شرکت مسئولیتی در قبال اون نداره و نباید توقع ارائه پشتیبانی از سوی شرکت حفاظ رو داشته باشید چرا که شرکت حفاظ با توجه به اعلام رسمی قیمت فروش به هیچ عنوان قادر به فروش محصولات خود با قیمتی بالاتر از مبالغ ذکر شده در سایت نخواهد بود.
    میتونید به لیست برخی از مشتریان در وب سایت حفاظ مراجعه کنید تا به صدق صحبت بنده پی ببرید.
    اینجانب و تیم همکارم بسیار خوشحال خواهیم شد تا اطلاعات افرادی که برنامه حفاظ ( منتسب به شرکت حفاظ ) را که به قیمت یک میلیون تومان خریداری کرده اید را در اختیار ما قرار دهید تا مراحل قانونی به سرعت آغاز شود.

    پیوست : در روزهای اخیر افرادی با اسم پروتکتور حفاظ نرم افزارهای مشابهی رو در بازار عرضه کردن که از جمله اونها میشه به فروشگاه تکنو در کریمخان تهران نام برد که با این عزیزان برخورد قانونی شد و در حال حاضر پروانه فعالیت اونها لغو شده است_ لیست قیمت اصلی محصولات حفاظ ضمیمه گردید.

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Nima NT : جمعه 01 مهر 1390 در 07:44 صبح

  41. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیز .

    من این برنامه رو از جناب نیکجو خریداری کردم .

    اول از همه توی هر کاری باید آدم با اخلاق باشه .

    با فرض اینکه این حرف اصلا صحت نداره : برنامه حفاظ برنامه بدی هست اما گروه و شرکت و همچنین جناب نیکجو فردی بسیار مسلط آگاه و خوش اخلاق هستند و برای من این بسیار حائز اهمیت هست .

    دوستان من این برنامه رو تهیه کردم و در حال تست هستم . اما می تونم قول بدوم پشتیبانی بسیار قوی پشت این برنامه قرار گرفته است.

    باتشکر احسان

  42. #80
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: Unpackme : استفاده از " پروتکتور حفاظ "

    نقل قول نوشته شده توسط r0ot$harp مشاهده تاپیک
    سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیز .

    من این برنامه رو از جناب نیکجو خریداری کردم .

    اول از همه توی هر کاری باید آدم با اخلاق باشه .

    با فرض اینکه این حرف اصلا صحت نداره : برنامه حفاظ برنامه بدی هست اما گروه و شرکت و همچنین جناب نیکجو فردی بسیار مسلط آگاه و خوش اخلاق هستند و برای من این بسیار حائز اهمیت هست .

    دوستان من این برنامه رو تهیه کردم و در حال تست هستم . اما می تونم قول بدوم پشتیبانی بسیار قوی پشت این برنامه قرار گرفته است.

    باتشکر احسان
    بعد از تست متوجه میشی که چه کلاه بزرگی سرت رفته و اینجوری از روی احساسات "یکه به قاضی نمیری "!!!

    گروه ، شرکت و تیم کجا بود ! فقط و فقط یه نام کاربری تو سایت برنامه نویس هست که همه کارها رو بخوبی انجام میده !

    دو هفته دیگه که متهم شدی از روی غرض داری پشت پروتکتور ایکس بد میگی و جیره خور بعضی کاربران تو انجمن "امنیت "هستی تا پروتکتور اونا رو تبلیغ کنی ( که این کاربران اینقدر بزرگ هستن که احتیاجی به اینجور کارها نداشته باشن تا خودشون رو ثابت کنن) بعد اونجا سلامت میکنم .
    آخرین ویرایش به وسیله mahziar : چهارشنبه 13 مهر 1390 در 18:04 عصر دلیل: تکمیل افاضات قبلی

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •