نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اسکریپت نوشته شدن یک متن مانند تایپ سریع

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    اسکریپت نوشته شدن یک متن مانند تایپ سریع

    سلام
    دوستان میخواستم بدونم در بالای سایت فارس نیوز (FarsNews.com) از چه اسکریپتی استفاده شده و اگر براتون مقدور هست اون اسکریپت رو اینجا بزارید

    قسمتی که با رنگ قرمز مشخص شده


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    نقل قول: اسکریپت نوشته شدن یک متن مانند تایپ سریع

    یعنی هیچ کس نیست جواب ما رو بده

  3. #3

    نقل قول: اسکریپت نوشته شدن یک متن مانند تایپ سریع

    نقل قول نوشته شده توسط naser_feb8646 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان میخواستم بدونم در بالای سایت فارس نیوز (FarsNews.com) از چه اسکریپتی استفاده شده و اگر براتون مقدور هست اون اسکریپت رو اینجا بزارید

    قسمتی که با رنگ قرمز مشخص شده
    خوب شما خودت بشین بنویس دیگه کار سختی نیست که ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار naser_feb8646
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امیرالمومنین
    پست
    244

    نقل قول: اسکریپت نوشته شدن یک متن مانند تایپ سریع

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    خوب شما خودت بشین بنویس دیگه کار سختی نیست که ...
    سلام
    دوست عزیز من جاوااسکریپت زیاد کار نکردم و نمی دونم چطور باید کدش رو بنویسم برای همین اینجا پرسیدم ببینم کسی کد آمادش رو داره یا نه

  5. #5

    نقل قول: اسکریپت نوشته شدن یک متن مانند تایپ سریع

    نقل قول نوشته شده توسط naser_feb8646 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز من جاوااسکریپت زیاد کار نکردم و نمی دونم چطور باید کدش رو بنویسم برای همین اینجا پرسیدم ببینم کسی کد آمادش رو داره یا نه

    var index = 0;
    var lengh = 0;
    var str = "";
    function typeMe() {
    str = "Whats's upppppppp!!!";
    lengh = str.length;
    setInterval("add()", 100);
    }
    function add() {
    var char = str.substring(index, index + 1);
    if (index == 0)
    document.getElementById('content').innerHTML = "";

    document.getElementById('content').innerHTML += char;
    index++;
    if (index == lengh)
    index = 0;
    }


    <body onload="typeMe();">

  6. #6

    نقل قول: اسکریپت نوشته شدن یک متن مانند تایپ سریع

    مرسی از لطفتون اما این کدا اصلا کار نمیکنند میشه در موردشون بیشتر توضیح بدین

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: اسکریپت نوشته شدن یک متن مانند تایپ سریع

    ای کاش اول جستجو کرده بودید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?262375

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •