نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در اتصال به پایگاه داده SQL Server 2008

  1. #1

    مشکل در اتصال به پایگاه داده SQL Server 2008

    من تا همین دیروز به پایگاه داده وصل میشدم و حتی دیتابیس داشتم ولی الان نمیشه.خطایی که میده رو ضمیمه کردم
    در ضمن ویندوزم 7 هست
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده SQL Server 2008

    چند حالت داره
    1-نام Instance رو درست وارد نكرده باشيد
    2- ارتباطتون با سرور قطع شده
    3- وجود فايروالي كه پورت sql روي اون بسته است

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده SQL Server 2008

    منم دقیقا همین مشکل رو درام.
    فابر وال رو حتی از کار انداختم.بازم نشد.
    نام instanse که فرمودید نمی دونم دقیقا چیه اما نام سرور من اینه:

    MOHAMMAD-VAIO\MSSMLBIZ

    discovery report رو ضمیمه کردم.
    ویندوز7
    sql entrprise 2008

    ممنون می شم راهنماییم کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ztx4 : جمعه 02 مهر 1389 در 17:46 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده SQL Server 2008

    سلام.
    احتمالا مشکل از کانکشن استرینگ باشه. اینو تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟!
     string constr= @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\d11.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    SqlConnection con= new SqlConnection(constr);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده SQL Server 2008

    نقل قول نوشته شده توسط manij_mhm مشاهده تاپیک
    سلام.
    احتمالا مشکل از کانکشن استرینگ باشه. اینو تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟!
     string constr= @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\d11.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    SqlConnection con= new SqlConnection(constr);
    دوست گرامی
    این موضوع که شما می فرمایید مربوط به برنامه نویسی می شه.
    مشکل در عدم اتصال به پایگاه داده توسط management stdio است.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده SQL Server 2008

    بله حق باشماست.
    باwindows authentication وارد بشید و به جای سرور . بذارید ببینید می تونید کانکت بشید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده SQL Server 2008

    نقل قول نوشته شده توسط manij_mhm مشاهده تاپیک
    بله حق باشماست.
    باwindows authentication وارد بشید و به جای سرور . بذارید ببینید می تونید کانکت بشید؟
    من همین کارو می کردم.نمی شه.
    آخرین ویرایش به وسیله ztx4 : جمعه 02 مهر 1389 در 21:22 عصر

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده SQL Server 2008

    سلام؛
    دوست عزیز این موارد رو تست کن:
    1. از در حال اجرا بودن سرویس SQL Browser روی سرور اطمینان حاصل کن.
    2. در صورتی که روی سرور Firewall فعاله، باید sqlbrowser.exe و یا پورت UDP 1434 رو در لیست موارد استثنا قرار بدی.
    3.از صحت نام Server و Instance Name اطمینان حاصل کن.

    امیدوارم کمکت کنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •