نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ذخيره نكردن اعداد تكراري

  1. #1

    Question ذخيره نكردن اعداد تكراري

    دوستان عزيز با سلام
    من مي خواهم در يك فيلد در ديتا بيس sql اعداد ذخيره كنم و همچنين مي خواهم كه اعداد ذخيره شده غير از صفر تكراري نباشد و در صورت تكراري بودن پيغام بدهد
    لطفا راهنمايي كنيد

  2. #2

    نقل قول: ذخيره نكردن اعداد تكراري

    دوستان عزيز لطفا اگه ممكنه جواب بديد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: ذخيره نكردن اعداد تكراري

    دوست عزيز
    چرا از كليد استفاده نميكنيد؟
    Primery Key ,...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: ذخيره نكردن اعداد تكراري

    نقل قول نوشته شده توسط vandermond مشاهده تاپیک
    دوست عزيز
    چرا از كليد استفاده نميكنيد؟
    Primery Key ,...
    ولي Primery Key دوبار صفر رو قبول نمي كنه !
    بايد از طريق كد اينكارو بكنه !
    يعني قبل از ثبت چك كنه كه عدد تكراري هست يا نه !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: ذخيره نكردن اعداد تكراري

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    ولي Primery Key دوبار صفر رو قبول نمي كنه !
    بايد از طريق كد اينكارو بكنه !
    يعني قبل از ثبت چك كنه كه عدد تكراري هست يا نه !
    آها درسته دوست عزيز
    من سوال رو دقيق نخوندم.
    ----------------------------

    خب با كد بنويس مگه چه مشكلي داره؟ بره چك كنه و اگه تكراري نبود يا ... ... .
    اگه وقت كردم كد رو مينويسم برات.
    ولي اخيرا اين بحث شده بود و كاملتر از اين هم بود فكر ميكنم. يه جستجو هم بكنيد احتمالا نتيجه ميگيريد.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    Thumbs up نقل قول: ذخيره نكردن اعداد تكراري

    سلام.

    خب برادر هربار که میخوای عددی رو ذخیره کنی اگه 0 بود که هیچی اگه نه که یه Select از همون ستون بگیر، اگه تعداد سطرهای یافته شده 0 بود یعنی عددی مثل اون قبلا ذخیره نشده و مشکلی نداری اگه نه که یه پیغام بده!!!

  7. #7

    نقل قول: ذخيره نكردن اعداد تكراري

    دوست عزيز كدش چي مي شه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: ذخيره نكردن اعداد تكراري

    كدش رو برات ميذارم !


    if(textbox1.text!=0)
    {
    SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=localhost;Initial Catalog=database;Integrated Security=True");
    SqlCommand comm = new SqlCommand();
    comm.Connection = conn;
    conn.Open();
    comm.CommandText = "Select * From table Where fild=@fild";
    comm.Parameters.AddWithValue("@fild", textbox1.text);
    SqlDataReader dr = comm.ExecuteReader();
    if (dr.Read() == true)
    {
    در اينجا اگر از اون مقدار در داخل او فيلد از جدول بود اين دستور اجرا ميشه

    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •