نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: plugin ساختن autocomplete معرفی کنید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    plugin ساختن autocomplete معرفی کنید

    با سلام خدمت دوستان محترم

    دوستان کسی Plugin ساختن autocomplete با jQuery سراغ داره؟؟؟

    ممنون میشم اگه معرفی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: plugin ساختن autocomplete

    سلام
    امکانات کامل داره
    XML
    WEb service
    array
    و .........
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: plugin ساختن autocomplete

    نقل قول نوشته شده توسط ricky22 مشاهده تاپیک
    سلام
    امکانات کامل داره
    XML
    WEb service
    array
    و .........
    ممنون دوست عزیز
    اما حجم jQuery Ui زیاده . من دنبال یک plugin هستم که فقط برای autocomplete نوشته شده باشد اینجوری حجم اون هم حتماً کمتر است

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: plugin ساختن autocomplete

    خواهش می کنم.
    شما فقط از Script های مربوط به Auto Complete استفاده کن.
    در ضمن load فقط بار اول یکم طول میکشه و بعد Cache میشه.
    اگر از ASP.NET استفاده می کنید Ajax هم مناسبه
    http://www.asp.net/ajax/ajaxcontrolt...ocomplete.aspx
    اما من Jquery ui را ترجیح می دم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: plugin ساختن autocomplete

    نقل قول نوشته شده توسط ricky22 مشاهده تاپیک
    خواهش می کنم.
    شما فقط از Script های مربوط به Auto Complete استفاده کن.
    در ضمن load فقط بار اول یکم طول میکشه و بعد Cache میشه.
    اگر از ASP.NET استفاده می کنید Ajax هم مناسبه
    http://www.ASP.NET/ajax/ajaxcontrolt...ocomplete.aspx
    اما من Jquery ui را ترجیح می دم
    دوست عزیز من تو اینترنت گشتم یه plugin واسه خوده autocomplete پیدا کردم من اونو اینجا می زارم فقط به نظر شما این بهتره یا jQuery UI؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    لینک

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: plugin ساختن autocomplete

    به نظر من Jquery ui استاندارد تر راحت تر و زیبا تر هست.
    برای چند کیلوبایت بیشتر و کمتر سراغ پلاگین های کم قدرت تر نرید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: plugin ساختن autocomplete

    من با استفاده از این plugin یک نمونه با asp.net نوشتم اونو اینجا می زارم که بقیه دوستان هم ازش استفاده کنند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: plugin ساختن autocomplete

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 مشاهده تاپیک
    من با استفاده از این plugin یک نمونه با ASP.NET نوشتم اونو اینجا می زارم که بقیه دوستان هم ازش استفاده کنند.
    سلام
    روش جالبی بود.
    اما دفعات ارتباط با دیتابیس زیاد نبود؟
    من یک بار با یک query داده های مورد نظر را در ارایه نگه داری می کنم و در Load فرم به صورت Serialize شده پاس میدم به خاصیت سورس پلاگین autocomplete و اونجا هر کاری بخوام باهشا انجام میدم.
    خسته نباشید.
    موفق باشید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: plugin ساختن autocomplete

    نقل قول نوشته شده توسط ricky22 مشاهده تاپیک
    سلام

    من یک بار با یک query داده های مورد نظر را در ارایه نگه داری می کنم و در Load فرم به صورت Serialize شده پاس میدم به خاصیت سورس پلاگین autocomplete و اونجا هر کاری بخوام باهشا انجام میدم.
    دوست عزیز میشه در این زمینه یک نمونه کد قرار بدید؟؟؟


    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: plugin ساختن autocomplete

    بله حتما
    ابتدا یک متغیر عمومی از جنس string در برنامه تعریف کنید.
    jsarray
    فضای نام زیر را اضافه کنید.
    Namespace: System.Web.Script.Serialization
    در Load صحفه یک Object از ان بسازید
    Dim serializer As new JavaScriptSerializer
    یک ارایه تعریف کنید و با مقادیری که می خواهید در Auto Complete باشند مقدار دهی کنید.

    در load صحفه آرایه را به Json تبدیل کنید.

    jsarray=serializer.serialize(array name)
    سپس تابع خود را اینگونه بنویسید.

    <script type="text/javascript"> $(function() { $("#tags").autocomplete({ source: }); }); </script>
    سپس جلوی متغیر source

    jsarray را به صورت Inline code بتویسید.

    ببخشید یکم بد توضیح دادم در شرایط نا مناسبی تایپ می کنم/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •