مشاهده دست آورد نظرسنجی: کد های این تاپیک چگونه ارزیابی می کنید؟

رای دهنده
43. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • ضعیف

    1 2.33%
  • متوسط

    9 20.93%
  • خوب

    9 20.93%
  • عالی

    24 55.81%
نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: آموزش کد های کاربردی ASP.net

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    Talking آموزش کد های کاربردی ASP.NET (در حال تکمیل)

    سلام به همه دوستان
    با اجازه از دوستان پیشکسوت , حرفه ای و سابقه دار در این تالار می خوام با ایجاد این تاپیک و
    با گذاشتن کد هایی که از سر تجربه حاصل شده و با همکاری دوستان کمک کوچکی به خانواده ASP.NET بکنم .

    هدف:
    رفع مشکل کدی دوستان ( تاکید می کنم فقط مشکل کدی) . مطرح نکردن مشکلاتی از قبیل راهنمایی , مشورت , .... خودداری کنید.

    روند کار:
    1:اگه نیاز به کدی دارید لطفا بضورت پیام خصوصی به من اطلاع بدبد که پست شلوغ نشه
    2:سعی می کنم هر روز کدی جدید رو در این تاپیک قرار بدم

    از مشارکت دوستان دیگر استقبال می کنیم
    __________________________________________________ ______________________

    آموزش ها:



    پست شماره 2: چگونگی تغییر رنگ TextBox هنگام رخ دادن Validation
    پست شماره 3: افکت گذاری روی UpdatePanel
    پست شماره 4:
    ذخیره هر نوع فایل در بانک اطلاعاتی
    پست شماره 5:
    اسکریپت محاسبه نظرات کاربران در سایت
    پست شماره 6:
    گرفتن محتویات Input Text از طریق Behind Code
    پست شماره 7:
    نمایش محتویات ستونی از GridView که مخفی شده است ((invisbile
    پست شماره 8:
    استفاده از تاریخ یه فرمت های مختلف
    پست شماره 9: گرفتن اطلاعات از Gridview,Datalist ,.. بعد از کلیک
    پست شماره 10:کارکردن با کنترل ValidatorCallout
    پست شماره 11:پیدا کردن کنترل در DetailsView ,Gridview, Datalist و ....
    پست شماره 12:Gradient BGColor بدون استفاده از عکس
    پست شماره 13
    : (فیلم آموزشی)
    TreeView با استفاده از XML
    پست شماره 14:
    استفاده از CheckBox در کنترل های Data
    پست شماره :15
    فرستادن مقادیر از GridView و همزمان از کنترل های دیگر
    پست شماره 16:
    Download هر نوع فایل (دانلود واقعی)(باز شدن )Save Dialog
    پست شماره 17:
    تغییر Config کنترل FCKEditor]
    پست شماره 18:غیر فعال کردن Item از GridView
    پست شماره 19:استفاده از UrlRewriting
    پست شماره 20:استفاده هم زمان از تابع Confirm و RequiredFieldValidator
    پست شماره 21:اضافه کردن متن و عکس به Button
    پست شماره 22:مخفی کردن Input Text به دوروش
    پست شماره 23:مشکل قبل از Restore
    پست شماره 24:Bind کردن کنترل هایی مثل GridView و DropDownList با آرایه , لیست و ...
    پست شماره 25:پر کردن Gridview با شرط
    پست شماره 26:TreeView با قابلیت داشتن RadioButton
    پست شماره 27:تغییر محتویات کنترل های Datalist قبل از نمایش
    پست شماره 28:انداختن عکسی روی عکس دیگر
    پست شماره 30:رفع مشکل بهم ریختگی Menu در مرورگر chrome
    پست شماره 31: خطای Login failed for user 'IIS APPPOOL\ASP.NET v4.0'
    پست شماره 32: ایجاد Thumbnail از عکس ها (عکس های reisze شده)
    پست شماره 33:انتقال مقدار از صفحه دوم به صفحه اول بدون page load در صفحه اول (جدید)

    آخرین ویرایش به وسیله Ali_M.Eghbaldar : پنجشنبه 08 اسفند 1392 در 00:24 قبل از ظهر
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  2. 20 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  3. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.NET

    چگونگی تغییر رنگ TextBox هنگام رخ دادن Validation
    __________________________________________________ _______________________

    با سلام

    برای انجام این کار نمی توان از کنترل ReqireFieldValidation استفاده کرد
    اضافه کردن کد های زیر در Editor Html :
    <asp:CustomValidator ID="CustomValidator1" runat="server" ErrorMessage=""
    ControlToValidate="TextBox1" ClientValidationFunction="ValidateTextBox"
    OnServerValidate="CustomValidator1_ServerValidate"
    ValidateEmptyText="True"></asp:CustomValidator>

    <asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server"></asp:TextBox>

    <script src="jquery-1.2.6.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript">
    function ValidateTextBox(source, args)
    {
    var is_valid = $("#TextBox1").val() != "";
    $("#TextBox1").css("background-color", is_valid ? "white" : "red");
    args.IsValid = is_valid;
    }
    </script>
    اضافه کردن Behind COde :
        Protected Sub CustomValidator1_ServerValidate(ByVal source As Object, ByVal args As System.Web.UI.WebControls.ServerValidateEventArgs) Handles CustomValidator1.ServerValidate

    Dim is_valid As Boolean = TextBox1.Text <> ""
    TextBox1.BackColor = If(is_valid, Color.White, Color.Red)
    args.IsValid = is_valid

    End Sub
    ____
    منبع

    فایل برنامه هم قرار دادم
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Ali_M.Eghbaldar : جمعه 22 مرداد 1389 در 22:49 بعد از ظهر
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  4. 16 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  5. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.NET

    افکت گذاری روی UpdatePanel
    __________________________________________________ _______

    سلام
    می خوام روشی یاد بدم که موقع انجام کار در UpdatePanel کاربر تغییر فوری UpdatePanel را احساس نکنه

    این کار توسط UpdatePanelAnimation از ابزار های AjaxTooltik انجام میشه
    می تونید از اینجا دانلود کنید

    1: اضافه کردن UpdatePanelAnimation ,UpdatePanel , Scriptmanager
    2: اضافه کردن Button و Label به UpdatePanel
    3: ست کردن خاصیت
    TargetControlID="updatepanel1"
    (با این کار خود به خود UpdatePanelAnimation ناپدید می شود)
    4:اضافه کردن کد های زیر به UpdatePanelAnimation
    <Animations>
    <OnUpdating>
    <Color duration="1" startvalue="#ffffff" endvalue="#999999" property="style" propertykey="backgroundColor"
    />
    </OnUpdating>
    <OnUpdated>
    <Color duration="1" startvalue="#999999" endvalue="#ffffff" property="style" propertykey="backgroundColor"
    />
    </OnUpdated>
    </Animations>
    اضافه کردن کد زیر در button :
    Label1.Text="OK?"
    نکته : به علت زیاد بودن حجم DLL مذبور : AjaxTooltikControl خودتان بعد از دانلود آن را در پوشه Bin قرار دهید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  6. 12 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  7. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    Talking ذخیره هر نوع فایل در بانک اطلاعاتی

    ذخیره هر نوع فایل در بانک اطلاعاتی
    __________________________________________________ ______________

    با سلام
    چند وقتی بود تاپیکی با عنوان ذخبره و بازیابی فایل در خود بنکم اطلاعاتی می دیدیم
    تصمیم گرفتم در این تاپیک در این مورد صحبت کنم

    معایب این کار:
    1: اشغال شدن حجم بانک
    2:پیمایش سخت
    3:کد نویسی سخت و پیچیده

    مزایا این کار:
    1:امنیت
    2: Clean بودن فضا

    نکته: حتما روش های دیگری غیر از روش حاضر وجود خواهد داشت

    نکته:بانک این مثال SQL Server 2000 می باشد

    نکته: در این روش از ContentType های فایل استفاده می شود.فرضا ContetnType های تصویر بصورت زیر است:
     
    <% Response.ContentType = "image/GIF" %>
    <% Response.ContentType = "image/JPEG" %>
    <% Response.ContentType = "image/JPEG" %>

    مثلا برای PDF ها :
    <% Response.ContentType = "Application/pdf" %> 


    من در این مثلا فرض کردم تمام فایل آپلود شده از نوع تصویر هستند شما بر حسب نیاز خودتون می توند ConentType تغییر بدید
    نکته: برای انعطاف بیشتر می تونید فلیدی داشته باشد و نوع فایل توش قرار بدید و موقع خوندن اونو بررسی کنید و بر حسب اون فایل فراخوانی کنید

    اسکریپت جدول:

    CREATE TABLE [dbo].[tFile] (
    [ID] [int] IDENTITY (1, 1) NOT NULL ,
    [File] [image] NULL
    ) ON [PRIMARY] TEXTIMAGE_ON [PRIMARY]
    GO


    برای درج داریم:
            If FileUpload1.HasFile Then
    Using myConnection As New SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=test;Integrated Security=True")
    Const SQL As String = "insert into tFile([file]) values (@file)"
    Dim myCommand As New SqlCommand(SQL, myConnection)
    Dim imageBytes(FileUpload1.PostedFile.InputStream.Leng th) As Byte
    FileUpload1.PostedFile.InputStream.Read(imageBytes , 0, imageBytes.Length)
    myCommand.Parameters.AddWithValue("@file", imageBytes)
    myConnection.Open()
    myCommand.ExecuteNonQuery()
    myConnection.Close()
    End Using



    برای فراخوانی داریم:
            Using myConnection As New SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=test;Integrated Security=True")

    Const SQL As String = "SELECT [file] FROM [tfile] WHERE [id] = 4"
    Dim myCommand As New SqlCommand(SQL, myConnection)
    myConnection.Open()
    Dim myReader As SqlDataReader = myCommand.ExecuteReader
    If myReader.Read Then
    Response.ContentType = "image/jpg"
    Response.BinaryWrite(myReader("file"))
    End If

    myReader.Close()
    myConnection.Close()
    End Using


    فایل پروژه ضمیمه شده است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  8. 13 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  9. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    اسکریپت محاسبه نظرات کاربران در سایت
    __________________________________________________ _________________________

    سلام به همه
    با اینکه استقبال خاصی نمیشه ولی همچنان ادامه می دهیم
    حتما دوستان این مطالب بلدم - انشاالله

    خوب امروز می خوام در مورد محاسبه درصد ( حالا تو این مثال خاص Rating مطرح شده و منظور روند کاره) صحبت کنم و براتون یک StoreProcedure ساده و کاربردی از محاسبه درصد نظر خواهی افراد بزارم

    فرمولش که دیگه همه می دومنن

    (هر مقدار مشخص / تعداد کل ) × 100اسکریپ ساخت جدول:

    CREATE TABLE [dbo].[Tbl_GoodsRating] (
    [ID] [bigint] IDENTITY (1, 1) NOT NULL ,
    [Rate] [int] NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO


    نکته: در این مثال فرض بر این است که فقط یک کالا داریم و فقط در مورد آن نظر خواهی می کنیم
    شما می توانید آنرا گسترش دهید

    اسکریپت اصلی:
    declare @Count_Rate bigint
    declare @R1 bigint; declare @R2 bigint ; declare @R3 bigint ; declare @R4 bigint ; declare @R5 bigint
    SET @Count_rate = (select count(*) from tbl_goodsrating where id_goods=2)
    SET @R1 = (select count(*) from tbl_goodsrating and [RATE]=1)
    SET @R2 = (select count(*) from tbl_goodsrating and [RATE]=2)
    SET @R3 = (select count(*) from tbl_goodsrating and [RATE]=3)
    SET @R4 = (select count(*) from tbl_goodsrating and [RATE]=4)
    SET @R5 = (select count(*) from tbl_goodsrating and [RATE]=5)
    select
    Left(cast(round((@R1*1.0/@Count_Rate)*100,1) as varchar),4) as 'Rate1',
    Left(cast(round((@R2*1.0/@Count_Rate)*100,1) as varchar),4) as 'Rate2',
    Left(cast(round((@R3*1.0/@Count_Rate)*100,1) as varchar),4) as 'Rate3',
    Left(cast(round((@R4*1.0/@Count_Rate)*100,1) as varchar),4) as 'Rate4',
    Left(cast(round((@R5*1.0/@Count_Rate)*100,1) as varchar),4) as 'Rate5'
    آخرین ویرایش به وسیله Ali_M.Eghbaldar : چهارشنبه 27 مرداد 1389 در 16:47 بعد از ظهر
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  10. 16 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  11. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.NET

    گرفتن محتویات Input Text از طریق Behind Code

    به در خواست کاربر: mahdyeh
    __________________________________________________ _______________

    با سلام
    در این پست می خوام محتویات کنترل HTML Input Text از طریق کدنویسی بدست بیارم:

    HTML CODE:

    <input id="Text1" type="text" name='Text1'/>


    BEHIND CODE:
    Response.Write(Request.Form["Text1"]);


    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  12. 11 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  13. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    Talking نمایش محتویات ستونی از GridView که مخفی شده است (invisbile)

    نمایش محتویات ستونی از GridView که مخفی شده است (invisbile)
    __________________________________________________ ________

    سلام
    فرض کنیم شما یکی از ستون های Gridview مخفی کردید حالا می خوان اون Cell نشون بدبد
    چون مخفیه نمی تونید از دستور زیر استفاده کنید

    lbl.text=DG.row(index).cells(2).text

    نکته: فرض میکنیم ستون شماره 2 مخفی شده است

    1.ابتدا اون ستون را به TemplateControl تبدیل می کنید

    <asp:TemplateField HeaderText="news" SortExpression="news" Visible="False">
    <ItemTemplate>
    <asp:Label ID="lblnews" runat="server" Text='<%# Bind("news") %>'></asp:Label>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>


    2:سپس با کد زیر اونو می خونیم :
    lblShow.Text = CType(DG.Rows(e.NewSelectedIndex).FindControl("lbl  news"), Label).Text
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  14. 8 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  15. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.NET

    استفاده از تاریخ به فرمت های مختلف
    __________________________________________________ _____________

    با سلام
    می دونم ممکنه موضوع تکراری انتخاب کرده باشم ولی امیدوارم به درده کسی بخوره .
    فرمت های که این کلاس خروجی میده بصورت زیره:
    __
    من کلا قصد دارم کد های جدید و نا شناخته بزارم ولی اگه دوستان بخوان منم از این نمونه ها ناچارم بزارم براساس قانون پستم دیگه شرمنه خیلی خیلی تکراریه

    کد HTML:
    دو شنبه  26  مرداد  1388
    با کد:
    'TextBox1.Text = ShamsiDate.Miladi2Shamsi(Now, ShamsiDate.ShowType.LongDate)
    کد HTML:
    1388/5/26
    با کد:
    TextBox1.Text = ShamsiDate.Miladi2Shamsi(Now, ShamsiDate.ShowType.ShortDate)
    کد HTML:
    'جمعه
    و
    'فروردین


    ::::::: در ادامه دوستم imanasp درخواستی داشتن منوط به اینکه چیکار کنم اعداد فارسی بشه؟
    2 تا راه داره اول اینکه اعداد فارسی در بانک بریزیم و راه دوم اینکه اعداد لاتین در بانک بریزیم ولی موقع خوندن فارسیش کنیم که من راه دوم پیشنهاد می کنم !! به دلایلــــی
    برای این کار بعد از خواندن عدد تاریخ باید با استفاده از متد زیر اونو به فارسی تبدیل کنید

    private string ConvertNumLa2Fa(string num)
    {
    string result = string.Empty;
    foreach (char c in num.ToCharArray())
    {
    switch (c)
    {
    case '0' :
    result += "٠";
    break;
    case '1':
    result += "١";
    break;
    case '2':
    result += "٢";
    break;
    case '3':
    result += "٣";
    break;
    case '4':
    result += "٤";
    break;
    case '5':
    result += "٥";
    break;
    case '6':
    result += "٦";
    break;
    case '7':
    result += "٧";
    break;
    case '8':
    result += "٨";
    break;
    case '9':
    result += "٩";
    break;
    default:
    result += c;
    break;

    }
    }
    return result;
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Ali_M.Eghbaldar : جمعه 05 شهریور 1389 در 02:10 قبل از ظهر
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  16. 16 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  17. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    Talking گرفتن اطلاعات از GridView,Datalist,.. بعد از کلیک

    گرفتن اطلاعات از Gridview,Datalist ,.. بعد از کلیک
    __________________________________________________ ______________
    با سلام
    این بحث در انواع تاپیکا مطرح شد ولی من می خوام با یک مثال اونو کامل توضیح بدم
    امیدوارم بدرتون بخوره


    نکته : این روش تمام کنترل های سربرگ DATA را شامل می شود ولی من یا GridView تست می کنم

    1:ایجاد Gridview
    2:وصل کردن به بانک ( هر روشی شد فقط اگه از ابتدا با SqlDataSource برید جلو بهتره )
    3:اضافه کردن یک کنترل به Gridview حالا مثلا ImageButtom
    4:تبدیل ImageButton به Template


    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:ImageButton ID="Image_Edit" runat="server" CausesValidation="False"
    CommandArgument='<% #Eval("ID","{0}") %>'
    imageUrl="~/Content/Images/edit.gif"
    OnCommand="Edit_Goods" />
    </ItemTemplate>
    <HeaderStyle HorizontalAlign="Right" />
    <ItemStyle HorizontalAlign="Left" />
    </asp:TemplateField>
    نکات:
    برای اینکه بتوانیم اطلاعات هر رکورد را بدست بایوریم نیاز به Field کلیدی داریم که در اینجا ID این کار را برای ما انجام می دهد
    تعاریف:
    CommandArgument : پاس دهنده ی فیلد کلیدی ID هر رکورد بعد از کلیک
    OnCommand : پروسجری که در Behind Code نوشه می شود

    4:نوشتن کد در Behind Code:

    Public Sub Edit_Goods(ByVal sender As Object, ByVal e As CommandEventArgs)
    response.write(e.CommandArgument))
    End Sub
    شما با بررسی ID میتونید تغییرات لازم بدی
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  18. 6 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  19. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    کارکردن با کنترل ValidatorCallout
    (از سری کنترل های Tooltik برای validation در
    Updatepanel
    (
    به در خواست دوستم samira3

    خداشاهده اصلا وقت نیست شرمنده دیر شد
    __________________________________________________ ______________________________

    سلام
    ما از کنترل RequireFieldValidator داخل UpdatePanel نمی تونیم استفاده کنیم راهش عملیات زیره:

    0:اضافه کردن ScriptManager
    1:اضافه کردن UpdatePanel
    2:اضاقه کردن TextBox (داخل UpdatePanel)
    3:اضافه کردن کنترل RequireFieldValidator (داخل UpdatePanel)
    4:اضافه کردن ValidatorCallout (داخل UpdatePanel)

    روند کار:
    TExtbox ما طبق معمول به کنترل RequireFieldValidator وصل می شود :
    ControlToValidate="TextBox1"


    کنترل RequireFieldValidator به ValidatorCallout وصل می شود:

    TargetControlID="RequiredFieldValidator1"


    نکته:کنترل ValidatorCallout ناپدید میشه

    ست کردن خاصیت Animation کنترل ValidatorCallout:
            <OnShow>                                    
    <Sequence>
    <HideAction Visible="true" />
    <FadeIn Duration="1" MinimumOpacity="0" MaximumOpacity="1" />
    </Sequence>
    </OnShow>
    <OnHide>
    <Sequence>
    <FadeOut Duration="1" MinimumOpacity="0" MaximumOpacity="1" />
    <HideAction Visible="false" />
    </Sequence>
    </OnHide>
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  20. 5 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  21. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    Talking پیدا کردن کنترل در DetailsView ,Gridview, Datalist و ....

    از دوستان خواهش کردم که لطفا پست خراب نکنند !!
    __________________________________________________ ___________________
    پیدا کردن کنترل در DetailsView ,Gridview, Datalist و ....
    __________________________________________________ ___________________

    با سلام

    طرز کار»

    1:Bind کردن هر کدام از کترل های بالا به بانک

    2:هر کدام از فیلد هایی را که میخواهید مقدار آن را بدست بیاورید را باید Convert this field into a TemplateField کنید و برای آن اسمی را قرار دهید ( در ID )

    مانند کد زیر:
     <asp:DetailsView ID="DetailsView1" runat="server" AutoGenerateRows="False" 
    DataKeyNames="ID" DataSourceID="SqlDataSource1" Height="50px" Width="125px">
    <Fields>

    <asp:TemplateField HeaderText="ID" InsertVisible="False" SortExpression="ID">
    <EditItemTemplate>
    <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text='<%# Eval("ID") %>'></asp:Label>
    </EditItemTemplate>
    <ItemTemplate>
    <asp:Label ID="lblID" runat="server" Text='<%# Bind("ID") %>'></asp:Label>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>

    <asp:BoundField DataField="Name" HeaderText="Name" SortExpression="Name" />
    <asp:BoundField DataField="Detail_lid" HeaderText="Detail_lid"
    SortExpression="Detail_lid" />

    </Fields>
    </asp:DetailsView>


    حالل با استفاده از کد زیر می توانیم مقدار lblID که Template کردیم را بدست آوریم :
        Protected Sub Button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Response.Write(CType(DetailsView1.FindControl("lblID"), Label).Text)
    End Sub
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  22. 3 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  23. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    Gradient BGColor بدون استفاده از عکس

    دوست خوبم
    raika17meta عنوان پستشو گذاشته بود (بک گراند دورنگ) نمی دونم عنوان درستی یا نه در هز صورت امید وارم بدرتتون بخوره ...

    __________________________________________________ __________________________________________

    این کدی که براتون گذاشتم داخل صفحه باعث میشه رنگ از یک رنگی مثل مشکی شروع بشه و کم کم به سفید برسه که بهش می گن :
    Gradient
    البته این کارو با یک عکس باریکم میشه انجام داد و خوب شرایط خاص خودشو می طلبه

    <style type="text/css">
    body {
    background-color:#FFFFFF;
    filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Gradient( GradientType=0,StartColorStr='#363636',EndColorStr ='#FFFFFF');
    margin: 0px auto;
    }
    </style>

    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ویرایش:

    1: دوست من
    blackcats اول ا تشکر می کنم بابته پستت ولی خواهش کردم که اگه نکته ای , یا آورری , ایرادی , در خواستی و ... وجود داره و مایل به مطرح کردنش هستید با پیام بهم اطلاع بدبد ممنون میشم

    2:دوست دیگه من جناب آقای
    ali_shmki در تاپیک
    http://barnamenevis.org/showth...95#post1083495
    و در شماره پست 12
    باید دقت کنند که کار نشد نداره مطمئنا اگه من ناقص بلد بودم یا بلد نبودم این پست ایجاد نمی کردم

    کد Gradient در تمام مرورگر ها قابل اجراست
    و بر خلاف گفته ی این دوستم
    البته از css3 هم ميتونيد استفاده كنيد كه فعلا cross-browser نيست و همه مرورگر ها ساپورت نميكنند.
    اما به درخواست دوستان من پستمو کامل می کنم :

    برای مرورگر IE داریم:

    Filter:           progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient (GradientType=1,           startColorstr=C#‎‎‎0ff3300, endColorstr=#ff000000); COLOR: green; HEIGHT:           120px
    برای مرورگر FireFox ورژن بالای 3.6 داریم:


    background: -moz-linear-gradient(left, #efefef, #FFF);
    برای مرورگر Chrome وSafari داریم :

    background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#EFEFEF), to(#FFF));
    فکر نکنم دیگه مرورگره حرفه ای دیگه هم وجود داشته باشه !! تا همین جا کافیه !! یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله Ali_M.Eghbaldar : چهارشنبه 10 شهریور 1389 در 03:41 قبل از ظهر
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  24. 11 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  25. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    TreeView با استفاده از XML
    __________________________________________________ _____________________________

    سلام به همه برنامه نویسان عزیز

    امروز براتون آموزش تصویری از راه اندازی TreeView با XML درست کردم و براتون می زارم
    امیدوارم ازش استفاده کنید
    در آموزش های بعدی سعی می کنم طرقیه وصل شدن TreeView و خواندن از بانک اطلاعاتی براتون بزارم البته استقبال خوب و دوستان نیاز داشتن !!

    Source برنامه هم ضمینه کردم.


    لینک دانلود فیلم:
    برای دانلود اینجا را کلیک کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  26. 3 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  27. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    استفاده از CheckBox در کنترل های Data
    _______________________________________________
    به در خواست nasim

    سلام
    امیدوارم بکارتون بیاد.

    اسکریپت جدول:

    CREATE TABLE [dbo].[t] (
    [id] [int] IDENTITY (1, 1) NOT NULL ,
    [name] [varchar] (50) COLLATE Albanian_CI_AI NULL ,
    [shsh] [varchar] (50) COLLATE Albanian_CI_AI NULL ,
    [address] [varchar] (50) COLLATE Albanian_CI_AI NULL
    )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  28. 2 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  29. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    فرستادن مقادیر از GridView و همزمان از کنترل های دیگر
    __________________________________________________ _________________

    به درخواست دوستم sajjad1365

    کار سخت پیچیده ای نیست تقریبا همون کاری که در پست شماره 9 انجام دادیم

    گرفتن مقدار از Gridview
     <asp:TemplateField HeaderText="fdsf" SortExpression="code">
    <ItemTemplate>
    <asp:LinkButton
    ID="LinkButton1"
    OnCommand="Send"
    CommandArgument='<%# Eval("name","{0}")%>'

    runat="server">Eghbalar</asp:LinkButton>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>


    گرفتن مقدار و فرستادن آن به جایی دیگر:
        Sub Send(ByVal sender As Object, ByVal e As CommandEventArgs)
    Response.Redirect("Default.aspx?Vlaue1=" + TextBox1.Text + "&Value2=" + e.CommandArgument)
    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  30. 2 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  31. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    Download هر نوع فایل (دانلود واقعی)
    (باز شدن Save Dialog)
    __________________________________________________ _________________

    سلام به همه

    منظورم از دانلود واقعی چیه:

    در بیشتر حالات ما برای آنکه فایلی را دانلود کنیم از دستور زیر استفاده می کنیم


    Response.redirect("FilePath")

    در واقع قصد پرش به آن فایل را داریم که برای بعضی از فایل ها Save Dialog باز می شود مثل فایل های Zip َشده و برا یبعضی از فایل ها هم Page را مستقیم باز می کندمثل فایل های عکسی.
    که درستش حالتی است که برای هر نوع فایلی Save Dialog ّباز شود

    خوب از دستور زیر استفاده کنیم:
    if targetFile.exists Then

    Response.Clear
    Response.AddHeader("Content-Disposition", "attachment; filename=" + targetFile.Name)
    Response.AddHeader("Content-Length", targetFile.Length.ToString)
    Response.ContentType = "application/octet-stream"
    Response.WriteFile(targetFile.FullName)

    End If

    آخرین ویرایش به وسیله Ali_M.Eghbaldar : سه شنبه 16 شهریور 1389 در 00:23 قبل از ظهر
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  32. 2 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  33. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    تغییر Config کنترل FCKEditor
    __________________________________________________ _____________________________

    با سلام

    برای انجام تغییراتی بنیادی روی این کنترل مانند:
    1: تغییر راست به چپ کردن
    2:تغییر زبان پیش فرض
    3:اضافه کردن Toolbar
    4: کم و زیاد کردن Button ها
    و .....
    باید فایل fckConfig.js را تغییر دهیم :

    بعنوان مثال:
    برای تغییر راست چین و چپ چین:
    FCKConfig.ContentLangDirection    = 'rtl' ;

    برای تغییر زبان پیش فرض:
    FCKConfig.DefaultLanguage= 'fa' ;

    برای اضافه کردن Toolbar:
    FCKConfig.ToolbarSets["Short"] = [
    ['Cut','Copy','Paste'],
    ['Undo','Redo'],
    '/',
    ['Bold','Italic','Underline','StrikeThrough'],
    ['Link','Unlink','Anchor'],
    ['Image'],
    '/',
    ['FontName','FontSize'],
    ['TextColor','BGColor'],
    ] ;

    برای کم و زیاد کردن Button های اجرایی:
    FCKConfig.ToolbarSets["Default"] = [
    ['Source','-','Save'],
    ['Cut','Copy','Paste','Print'],

    ] ;
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  34. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Ali_M.Eghbaldar از وی تشکر کرده‌اند:


  35. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    غیر فعال کردن Item از GridView
    در شرایطی خاص مثل حذف و ...
    __________________________________________________ __________________
    سوال دوستم
    karim orooji
    با سلام
    باید بگم سواله خیلی قشنگی بود - من که حال کردم
    متن کامل سوال در پست زیر موجود است:
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=245473

    ولی خلاصه ای از اون:
    میخوام رو اون کنترول داشته باشم که زمانی که تعداد سطرهای گرید به 1 رسید اون
    دکمه حذف بیاد خاموش بشه و اجازه پاک کردن فیلد رو نده
    برای این کار باید روال RowCreated استفاده بشه فقط یک نکته:

    چون این روال از ابتدا شروع به ساخت سطر ها میکنه نمیشه شرطی مانند زیر
    If gridview1.rows.count.....

    را براش اجرا کرد
    بلکه شرط قبلا باید تایید شده باشه که دیگه اون با صلیقه شما ....
    من از مقدار بولی استفاده کردم.
        Dim b As Boolean = True

    Protected Sub DG_RowCreated(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.GridViewRowEventArgs) Handles DG.RowCreated

    If b Then
    If e.Row.RowType = DataControlRowType.DataRow Then
    e.Row.Cells(3).Enabled = False
    End If
    End If
    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  36. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    استفاده از UrlRewriting
    دستکاری و بازنویسی URL
    __________________________________________________ ____________________________

    سلام به همه ی دوستان

    کار با این متد در ASP.NET کاره سخته !!

    در کنار UrlRewriting متد UrlMapping قرار داره که کاربردی مشابه داره !!

    من براتون یه سری مثال با یه مقاله خوب گذاشتم
    امیدوارم ازش استفاده کنید !!

    و اگه کسی مثالی تهیه کرده برام بفرسته که با نام خودش تو این بخش بزارم

    برای دیدن مقاله اینجا کلیک کنید.


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  37. 3 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  38. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    استفاده هم زمان از تابع Confirm و RequiredFieldValidator
    __________________________________________________ ___________________


    سلام دوباره در یک روز

    به یک نکته ی جالبی بر خوردم که گفتم به شماهاهم بگم
    از تابع Confirm و کنترل RequireFieldValidator هم زمان بصورت معمولی نمیشه استفاده کرد چون به محض فعال شدن Button تابع Confirm اجرا میشه و اجازه خودنمایی یه کنترل
    RequireFieldValidator نمیده

    راه حل: باید تابع Confirm را بصورت زیر تغییر بدید:

    OnClientClick = "if (!confirm('پیغام شما')) return false;"
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  39. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    اضافه کردن متن و عکس به Button
    __________________________________________________ ____________________________

    سلام
    سوال دوستم
    niloo17

    سوال:
    سلام دوستان
    چه جوری می تونم به image button متن اضافه کنم .(نمی خوام متن را با عکس ذخیره کنم )
    ممنون از راهنماییتون
    بهتره بجای ImageButton از خود Button بصورت زیر استفاده کنید:


    <asp:Button ID="Button1" runat="server" Text="Button"
    style="background-image:url(images/btn.jpg)" />
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  40. 4 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  41. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    مخفی کردن Input Text
    (به دو روش)
    __________________________________________________ ______________________________________________
    به در خواست
    mahdyeh

    سلام به همه
    این کارو هم با Javascript و با Code Behind براتون انجام دادم.

    نوشتن کد های 1و2 الزامیه ...

    کد یک:
     <script type="text/javascript">
    function eghbaldar()
    {
    document.getElementById('Text1').style.display="no ne";
    }
    </script>

    کد دو.:
    <input id="Text1" type="text" />


    خوب !!
    اگه مب خواهید این کار را با JS نشان دهید می تونید از کدهای زیر استفاده کنید:



    <input id="Button4" type="button" value="button" onclick="return Button4_onclick()" />


            <script type="text/javascript">

    function Button4_onclick() {
    eghbaldar();
    }


    ولی اگر می خواهید از code behind استفاده کنید از کد زیر:
    ClientScript.RegisterStartupScript(GetType(Page), "Egh", "eghbaldar();", True)
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  42. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Ali_M.Eghbaldar از وی تشکر کرده‌اند:


  43. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    مشکل قبل از Restore
    __________________________________________________ __________________________________________

    سلام به همه ی دوستان عزیز
    قبل از هرچیزی بگم این مطلبی که قصد دارم Share کنم حدود چهار روز وقتمو گرفت تا بتونم بهترین روش برای اینک کار پیدا کنم

    عملیان Backup و Restore به روش های زیادی از جمله SMO,DMO,Transcat و ... انجام می شه برای عملیات Backup مشکلی رخ نمیده اگه بدرستی انجام بشه و برای Restore اگه بانک در حال استفاده باشه خطای زیر رخ میده :

    [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Exclusive access could not be obtained because the database is in use. [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]RESTORE DATABASE is terminating abnormally.


    البته مشکلمو در پست:
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=248042

    مطرح کردم که حل نشد و ا زاونجا که جوینده یابندست توانستم
    شما باید قبل از Restore کردن دیتابیستونو OFFLINE کنید بصورت زیر :

    USE master
    ALTER DATABASE [<db name here>] SET OFFLINE WITH ROLLBACK IMMEDIATE
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  44. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Ali_M.Eghbaldar از وی تشکر کرده‌اند:


  45. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    Bind کردن کنترل هایی مثل GridView و DropDownList با آرایه , لیست و ...
    __________________________________________________ ___________________________________________

    سلام به دوستان شاد
    خوب به سلامتی اول مهرم شد باید بربم مدرسه (دانشگاه )

    این پستو از مشکل دوستم
    majnun در لینک ایجاد کردم

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=248967

    ابتدا برای استفاده از لیست از کلاس زیر استفاده می کنید:
    Imports System.Collections.Generic


    برای Bind کردن لیست با Gridview:

    Dim l As New List(Of String)
    l.Add("asdsad")
    l.Add("ASdsad")
    l.Add("#4#@$#@")
    GridView1.DataSource = l
    GridView1.DataBind()


    اما مشکلی که پیش میاد موقعی است که از Pagging استفاده بشه . مانند مشکل دوستم:
    من یه مشکلی دارم در pageing گرید ویو

    من گرید ویو رو به وسیله ی یک لیست از کلاس بایند میکنم

    حالا وقتی میخوام وارد صفحه 2 بشم ارور میده

    ممنون میشم کمک کنید ..

    متن ارور :

    نقل قول:
    The GridView 'GridView1' fired event PageIndexChanging which wasn't handled
    برای رفع این مشکل از کد زیر استفاده میکنیم :
        Protected Sub GridView1_PageIndexChanging(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.GridViewPageEventArgs) Handles GridView1.PageIndexChanging
    GridView1.PageIndex = e.NewPageIndex
    GridView1.DataBind()
    End Sub


    خوب همون دستور بالا با استفاد ه از آرایه:
            Dim s(3) As String
    s(0) = "sadsad"
    s(1) = "sadsad23"
    s(2) = "sadsa213213d"
    s(3) = "sadsad24"
    GridView1.DataSource = s
    GridView1.DataBind()


    برای کنترل Dropdownlist هم دقیقا از همین کدا استفاده میکنیم
    بصورت زیر:

            Dropdownlist1.DataSource = s
    Dropdownlist1.DataBind()
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  46. 3 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  47. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    پر کردن Gridview با شرط
    با سلام
    با تاخیر خیلی زیاد دوباره پست گذاشتم !!
    سوال :
    من یک GridView دارم. یک فیلد دارم که با مقدار یک یا دو پر میشه . میخوام اگر مقدارش یک بود توی اون رکورد image1 نمایش داده بشه و اگر هم دو بود image2 نمایش داده بشه . و برای تمامی رکورده ها به همین شکل ، چکار کنم؟
    راه حل استفاده از کد زیر:
    <asp:Image ID="Image1" runat="server" 
    ImageUrl='<%# IIF(Eval("flag")=0,"~/Presentation/images_Items/NoShow.gif","~/Presentation/images_Items/YesShow.gif") %>' />


    فایل های دانلود در آدرس زیر موجوده
    http://barnamenevis.org/showthread.php?p=1140560&posted=1#post1140560

    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  48. 2 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  49. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    Question نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    TreeView با قابلیت داشتن RadioButton

    سلام خدمت دوستان , از آخرین پستی که گذاشتم ماهها میگزره خدایی وقت نمیشه ولی سعی می کنم بیشتر براتون کد بزارم ...

    ِکاربر
    Atrocios1 در پست :

    http://barnamenevis.org/showthread.p...dioButton-List

    همچین درخواستی داشته :

    نقل قول نوشته شده توسط Atrocios1 مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید من می‌خوام ظاهر RadioButton List رو به شکل عکسی که ضمیمه کردم در بیارم...
    کسی راهی می‌دونه؟
    پیشاپیش ممنون از همه :)
    Untitled-2.jpg
    برای حل این 2تا را وجود داره 1: استفاده از روال TreeNodeDataBound و ساخت از ابتدا و 2: کلک رشتی
    چون خودم رشتم دومییو می گم

    کد های HTML :
      <asp:TreeView ID="TreeView1" runat="server" ShowLines="True">
    <Nodes>
    <asp:TreeNode SelectAction="Expand" Text="مقدار یک" Value="مقدار یک">
    <asp:TreeNode ImageUrl="~/without.gif" Text="مقدار دو" Value="مقدار دو"></asp:TreeNode>
    <asp:TreeNode ImageUrl="~/without.gif" Text="مقدار سه" Value="مقدار سه"></asp:TreeNode>
    <asp:TreeNode ImageUrl="~/without.gif" Text="مقدار چهار" Value="مقدار چهار"></asp:TreeNode>
    <asp:TreeNode ImageUrl="~/without.gif" Text="مقدار پنج" Value="مقدار پنج"></asp:TreeNode>
    </asp:TreeNode>

    </Nodes>
    </asp:TreeView>


    Code Behind:
        Protected Sub TreeView1_SelectedNodeChanged(ByVal sender As  Object, ByVal e As EventArgs) Handles TreeView1.SelectedNodeChanged

    Dim node As TreeNode = TreeView1.SelectedNode

    For i As Integer = 0 To node.Parent.ChildNodes.Count - 1
    node.Parent.ChildNodes(i).ImageUrl = "~/without.gif"
    node.Parent.ChildNodes(i).Checked = False
    Next
    node.ImageUrl = "~/with.gif"
    node.Checked = True

    End Sub


    ّبراتون فایل را ضمینه کردم.موفق باشید
    TreeRadioButton.rar
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  50. 3 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  51. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    تغییر محتویات کنترل های Datalist قبل از نمایش

    با سلام خدمت دوستان
    در پست یازدهم در مورد دسترسی به اشیای داخل کنترل های داده گرا مثل DataList , GridVIew و ... بحث کردیم
    در این پست می خواهم روشی یاد بگم که قبل از اینکه کنترل های داخل Datalist مقدار دهی بشن شما بتونید مقادیر دستکاری کنید.

    روالی در کنترل های داده گرا وجود دارد به نام ItemDataBound موقعی فراخوانی می شود که داده در حال قرار گرفتن در کنترل مذبور هستند پارامتری از جنس DataListItemEvemtArgs اجازه کنترل روی داده ها را به ما می دهد با دستورات زیر قصد تغییر محتویات یک کنترل Image را داربم :

        Protected Sub  DataList1_ItemDataBound(ByVal sender As Object, ByVal e As  System.Web.UI.WebControls.DataListItemEventArgs) Handles  DataList1.ItemDataBound

    Dim img As New Image
    img = CType(e.Item.FindControl("Image1"), Image)

    img.ImageUrl = "~\1.jpj"

    End Sub
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  52. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Ali_M.Eghbaldar از وی تشکر کرده‌اند:


  53. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    انداختن عکسی روی عکس دیگر
    سلام دوستان
    دوستانی که بخواهند عکسی را روی عکس دیگر باندازند دو راه پیش رو دارند:
    1: استفاده از CSS
    2:استفاده از کد نویسی بصورت زیر:

    Bitmap bmp = new Bitmap(pathToImage1);

    Bitmap bmp2 = new Bitmap(pathToImage2);

    Graphics g = Graphics.FromImage(bmp1);

    g.DrawImage(bmp2,x,y,...);

    g.Dispose();

    bmp.Save(DestinationPath, ImageFormat.JPEG)

    bmp2.Dispose();

    bmp.Dispose();



    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  54. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Ali_M.Eghbaldar از وی تشکر کرده‌اند:


  55. #29
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    2
    تشکر کردن
    1
    2 بار تشکر شده در یک پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    سلام عالی بود.خدا خیرتون بده

  56. 2 کاربر از taranomidigar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  57. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    نقل قول: آموزش کد های کاربردی ASP.net

    رفع مشکل بهم ریختگی Menu در مرورگر chrome

    با سلام
    متاسفانه مرورگر chrome با منوی asp.net مشکل داره و بهم ریخته اونو نشون میشده برای رفع این مشکل
    کد زیر در Page_Load بنوسید:


    if (Request.UserAgent.IndexOf("AppleWebKit") > 0)
    Request.Browser.Adapters.Clear();
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  58. 2 کاربر از Ali_M.Eghbaldar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  59. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    خطای Login failed for user 'IIS APPPOOL\ASP.NET v4.0'

    سلام به همه ( با یک وقفه بسیار طولانی )

    خطای :



    Login failed for user 'IIS APPPOOL\ASP.NET v4.0'






    برای حل این مشکل روند زیر را طی کنید:

    1. باز کردن MS SQL SERVER
    2. راست کلیک روی فولدر logins
    3. باز کردن منوی new login
    4. وارد کردن عبارت ' IIS APPPOOL\ASP.NET v4.0 ' در فیلد name
    5. وارد قسمت Server roles شوید و گزینه های مورد نظر را انتخاب کنید
    6. OK
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  60. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    ایجاد Thumbnail از عکس ها (عکس های reisze شده)

    سلام به برنامه نویسان عزیز
    براتون Function گذاشتم که میتونید با استفاده از اون ، thumbnail های مناسب خودتونو بسازید
    سعی کرد کدهای اضافی حذف کنم که کار باهاش ساده تر باشه


    Sub Thum()

    If FileUpload1.HasFile Then

    Dim UlFileName, NewFileName As String

    UlFileName = "images/" & FileUpload1.FileName

    Me.FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath(UlFileName))

    NewFileName = "images/Thumbnail_" & FileUpload1.FileName


    Dim objGraphic As System.Drawing.Image = System.Drawing.Image.FromFile(Server.MapPath(UlFil eName))

    Dim objBitmap As Bitmap

    objBitmap = New Bitmap(objGraphic, yourWidth, yourHeight)

    objBitmap.Save(Server.MapPath(NewFileName), objGraphic.RawFormat)

    objGraphic.Dispose()

    End If

    End Sub


    بجای متغییر yourWidth عرض عکس شما و بجای yourHeight ارتفاع عکس شما قرار میگیره
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

  61. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    رشت
    سن
    24
    پست
    441
    تشکر کردن
    96
    319 بار تشکر شده در 134 پست

    انتقال مقدار از صفحه دوم به صفحه اول بدون page load در صفحه اول

    سلام دوستان
    از تاخیرهای زیاد بین پست ها شرمنده ، زیاد وقت نمیشه که بتونم سر بزنم
    یک آموزش بسیار کاربردی میخوام بهتون یاد بدم که امیدوارم بدردتون بخوره
    ممکنه در شرایطی نیاز داشته باشیم ، که از صفحه دیگر بصورت ( child ) که باز شده ، یک مقداری به صفحه قبلی منتقل بشه به شرطی که صفحه اول ، نیازی به لود مجدد نداشته باشه
    برای این کار باید از javascipt کمک بگیریم

    1) در صفحه اول:
    نیاز به تعریف element داریم که مقدار برگشتی توش بشینه و از js قابل دسترسی باشه:
      <input type="text" id="ParameterForGet" />

    نیاز به کدی داریم که بتونه صفحه دوم برای ما باز کنه :
     <a href="#" onclick="javascript:window.open('selectAvatars.asp  x?src=ParameterForGet', 
    'mywindow','location=1,status=1,scrollbars=1, width=500,height=700');">show new window for getting value </a>
    </div>

    دقت کنید در این دستور ParameterForGet پارامتری است که مقداربرگشتی وابسته به آن است.

    2) در صفحه دوم :
    تابع js برای بازگردانندن مقدار به صفحه اول:
     <script type="text/javascript">

    function copyCode() {
    var txt = document.getElementById('TextBox');

    var base = window.opener;
    var src = base.document.getElementById('ParameterForGet');
    if (src && txt.value != '') {
    src.value = txt.value;
    }
    }
    </script>

    دستور فراخوان تابع:
     <button onclick="copyCode();">
    click:put to previous page field
    </button>

    و دستور گرفتن رشته :
     <input id="TextBox" type="text" />


    امیدوارم بدردتون بخوره
    اگه سوالی بود فقط بصورت پیام خصوصی پاسخگوی شما هستم
    یا علی (ع)
    موفق باشید (من برنامه نویسی از ابتدای سال 1393 برای همیشه بوسیدم و گذاشتم کنار )
    ____________________________________________

    پست های آموزشی :
    http://www.barnamenevis.org/showthread.php?t=239225

    سایت شخصی من:

بوک مارک کردن این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •