نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: string to int

  1. #1
    کاربر جدید آواتار طلیعه-988
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    15

    Smile string to int

    با سلام.
    چه جوری میشه string به int کانورت بشه؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: string to int

    فکر کنم یه تابع بود به اسم atoi و یا wtoi.
    البته بستگی به نوع string هم داره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khafan_bat
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    منظومه ی شمسی-کره زمین-قاره ی آسیا-ایران-گیلان-لاهیجان
    سن
    34
    پست
    111

    نقل قول: string to int

    همونطور که اون دوست عزیز فرمودند باید از تابع atoi استفاده کنی .

    تبدیل string به long integer :
    int atoi ( const char * str );


    تبدیل string به double :
    double atof ( const char * str );

    البته یک تابع دیگه به نام strtol هم هست که یادم نیست چه طور کار میکنه ، به کامپایلر رجوع کن



  4. #4

    نقل قول: string to int

    درخواست کد ممنوع است و مخالف قوانین سایت ،کد را باید خودتان بنویسید و فقط میتوانید درخواست راهنمایی کنید ، ولی جهت آشنایی یه مثال براتون میزنم :

    بدون توابع آماده هم میشه اینکارو کرد :


    #include <iostream>
    #include <conio>
    #include <string>
    #include <math>
    using namespace std;
    int str_to_int(string num){
    char ch;
    int sum=0;
    int f=0;
    for(int i=num.size()-1;i>=0;i--){
    ch = num[i];
    sum+=pow(10,f++)*(((int)(ch))-48);}
    return sum;}
    //==========================
    int main(){
    string str="";
    while(true){
    cout<<"Enter a string :\n";
    cin>>str;
    int res = str_to_int(str);
    cout<<"int : "<<res<<endl;
    cout<<"===================\n";}
    getch();
    }


    موفق باشید ./
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : پنج شنبه 21 مرداد 1389 در 13:57 عصر






  5. #5
    کاربر جدید آواتار طلیعه-988
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    15

    نقل قول: string to int

    ممنونم از همگی
    موفق باشید!!!

  6. #6
    کاربر جدید آواتار طلیعه-988
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    15

    نقل قول: string to int

    دوستان میشه راجع به کانورت string to float هم یه راهنماییی بکنید.
    تو همون قطعه کد آقای اشگی تو فسمت for مشکل دارم.

  7. #7

    نقل قول: string to int

    نقل قول نوشته شده توسط طلیعه-988 مشاهده تاپیک
    دوستان میشه راجع به کانورت string to float هم یه راهنماییی بکنید.
    تو همون قطعه کد آقای اشگی تو فسمت for مشکل دارم.
    بحث خیلی سادس ، اگه مال عدد صحیح رو متوجه بشین ، تبدیل عدد اعشاری هم هیچ سختی
    نداره !

    ببینید ، فرض کنیم رشته ما هستش : "123" خوب اینو میخوایم تبدیل کنیم به عدد صحیح ،
    از قانون مبناها (اینجا مبنای 10) استفاده میکنیم ، شما عدد صحیح 123 رو تو مبنای 10 چطور
    نشون میدید ؟! خوب به این شکل :

    1*(10^2)+2*(10^1)+3*(10^0)

    خوب منم دقیقا همین کارو توی حلقه انجام دادم ، کاراکترهای رشته رو جدا جدا کردم ، بعد هر
    کدوم رو در توانهای عدد 10 ضرب کردم ، فقط یه نکته که جهت تبدیل کاراکتر اعداد به خود عدد
    مثلا '1' به عدد صحیح یک ، کافیست از کد اسکی کاراکتر 48 واحد کم کنیم ، کاری که من
    انجام دادم (چون کد اسکی ارقام بین 48 تا 57 هستش ) و همچنین این نکته که من رشته
    رو از آخر به اول پیمایش میکنم تا ضرب توانهای 10 راحتتر باشه !
    فک نکنم دیگه موردی مونده باشه ، باز اگه سوالی بود حتما بپرسید ./

    موفق باشید .






قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •