نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال در مورد محدود کردن Text box ...!

  1. #1

    سوال در مورد محدود کردن Text box ...!

    سلام
    من میخوام یه text رو محدود کنم یعنی وقتی عدد یا علائم وارد میشه همون لحظه خطا بده و فقط بتونه حروف قبول کنه. تو Properties هم گشتم اما مشخصه ای واسه این کار نبود.

    اگه کسی میتونه یه راهنمایی کنه ... ممنون ...!
    آخرین ویرایش به وسیله Pr0grammer : شنبه 23 مرداد 1389 در 13:37 عصر دلیل: مطرج کردن دو سوال در یک تاپیک؛ (سوالتون دومتون رو در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید.)

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد محدود کردن Text box ...!

    برای اولی باید مقدار keycode رو چک کنی که اگه مخالف حرفای بین a-z A-Z بود خطا بده
    توی keyup یا keydown
    برای دومی از چه دیتا بیسی استفاده میکنی ؟
    از دستورات SQL استفاده می کنی؟

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد محدود کردن Text box ...!

    با سلام شما مي توني توي keypress تكست خود كد زير رو وارد كني

    Dim StrValid As String
    StrValid = "0123456789"
    KeyAscii = Asc(UCase(Chr(KeyAscii)))
    If KeyAscii > 26 Then
    If InStr(StrValid, Chr(KeyAscii)) = 0 Then
    KeyAscii = 0
    End If
    End If


    البته در كد بالا كاربر فقط قادر به تايپ عدد هست كه با كمي تغيير مي توني كاراكتر از ورودي بگيري
    اگه سوالي در مورد كد بالا داشتي مي توني بپرسي!!!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: سوال در مورد محدود کردن Text box ...!

    نقل قول نوشته شده توسط djmohammad مشاهده تاپیک
    با سلام شما مي توني توي keypress تكست خود كد زير رو وارد كني

    Dim StrValid As String
    StrValid = "0123456789"
    KeyAscii = Asc(UCase(Chr(KeyAscii)))
    If KeyAscii > 26 Then
    If InStr(StrValid, Chr(KeyAscii)) = 0 Then
    KeyAscii = 0
    End If
    End If


    البته در كد بالا كاربر فقط قادر به تايپ عدد هست كه با كمي تغيير مي توني كاراكتر از ورودي بگيري
    اگه سوالي در مورد كد بالا داشتي مي توني بپرسي!!!
    دوست عزیز شما چرا لقمه رو چپه می زاری توی دهنتون.(منظورم اینکه چرا 8 خط کد نویسی.)
    8 خط کد نویسی با لا توی این خط خلاصه می شه :
    If IsNumeric(Chr(KeyAscii)) = False Then KeyAscii = 8

    و برای اینکه تکست شما فقط حروف بگیره میتونید از کد زیر توی همون رویداد KeyPerss استفاده کنید :

    Select Case Chr(KeyAscii)
    Case "a" To "z"
    Case Else
    KeyAscii = 8
    End Select

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد محدود کردن Text box ...!


    If InStr("0123456789", Chr(KeyAscii)) Or KeyAscii = vbKeyBack Then
    Exit Sub
    Else
    KeyAscii = 0
    End If

    من از این روش استفاده می کنم
    در ضمن اگر کاربر یک متنی رو کپی کنه و اینجا paste کنه مشکل پیش میاد که باید دوباره کنترل کنی

  6. #6

    نقل قول: سوال در مورد محدود کردن Text box ...!


    If InStr("0123456789", Chr(KeyAscii)) Or KeyAscii = vbKeyBack Then
    Exit Sub
    Else
    KeyAscii = 0
    End If

    من از این روش استفاده میکنم که در صورتی طرف اینجا paste کنه مشکل پیش میاد

  7. #7

    نقل قول: سوال در مورد محدود کردن Text box ...!


    If InStr("0123456789", Chr(KeyAscii)) Or KeyAscii = vbKeyBack Then
    Exit Sub
    Else
    KeyAscii = 0
    End If

    من از این روش استفاده میکنم که در صورتی طرف اینجا paste کنه مشکل پیش میاد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •