نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آپدیت کردن رکورد بدون استفاده از DataGrid

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380

    آپدیت کردن رکورد بدون استفاده از DataGrid

    دستوراتی برای آپدیت کردن ، حذف رکورد بدون استفاده از DataGrid میخوام .

    مثلا من در یک کتاب کدی برای وارد کردن اطلاعات از طریق DataAdapter خوندم ولی طریقه آپدیت کردن و حذف رو از اون طریق آموزش نداده .

    لطفا راهنمایی کنید . :flower:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    نمی دونم سوالتان را درست متوجه شدم یا نه
    کدی که از یک select بدست آوردید را به یک sqlcommand بدهید که اون رکورد را برای شما حذف کند


    cmd.commandtext = " delete from tblOrder where OrderID = " & yourID
    cmd.ExecuteNonQuery()



    برای update هم همینطور فقط دستور sql فرق میکند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    میشه بیشتر توضیح بدین که میخواین چیکار کنین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    مثلا فرض کنید که من یک تکست دارم که یک نفر توش اسمش رو نوشته . حالا میخوام وقتی اون رو تغییر داد و روی دکمه کلیک کرد اون رکورد آپدیت بشه .
    الان هم مشکلم برای حذف توسط کد delete که shahroozj داد حل شده .

    حالا فقط مشکلم با کد sql آپدیت هست . اگه میشه اون رو هم بگید دیگه تا عمر دارم دعاتون می کنم . :flower:


    پیشاپیش ممنون . :flower:

  5. #5
    آی دی رکورد مورد نظر رو در یک Label با خاصیت Visible=False قرار دهید.
    و شبه کد زیر:

    Update myTable Set myField=TextBoxValue Where ID=Label1.Text

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    آقا شدیدا" متشکرم . :flower: :flower: کارم رو راه انداختید .

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •