نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از فایل های js. (فوری ٍ فوری)

  1. #1

    استفاده از فایل های js. (فوری ٍ فوری)

    سلام
    من یه سری فایل با فرمت .js دارم که برای ساخت منو اند اما نمیدونم چجوری ازشون اشتفاده کنم. :oops:
    :cry: کمک

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    <script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="http://yahoo.com/java/files.js"></script>


    این فقط برای اجرا فایل js هست ولی فایلهای منو تنظیمات دیگری هم دارند مثلا sothink علاوه بر ایجاد فایل js یک سری کد html هم درست می کنه تا بشه از منویی که ساختیم در صفحات استفاده کنیم . حالا ماله شما رو نمی دونم . ببینید با کد بالا حل میشه یا نه ؟!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    129

    Wink

    من بخاطر اینکه تقریبا هیچ تجربه ای تو زمینه طراحی صفحات وب و همچنین java ندارم
    اگر به سوال زیر یک مقدار واضح تر از معمول ÷اسخ بدید ممنون میشم
    من با استفاده از sothink یک منو طراحی کردم و یک فایل با فرمت js ازش گرفتم
    و میخوام اونو توی یک برنامه دلفی ازش استفاده کنم .
    حالا باید چکار کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    خب این رو تو دلفی مطرح کنید چون سریعتر جواب می گیرید اما برای وب خود sothink به صفحاتتون اگر بخواهید منو رو اضافه میکنه .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    129
    متشکرم از ÷اسخ سریعتون

  6. #6

    Unhappy نقل قول: استفاده از فایل های js. (فوری ٍ فوری)

    سلام.من تازه واردم و اصلا نمی دانم چگونه باید فایل های js را بنویسم.اگر می توانید یک لطفی کنید و لینک دانلود کتاب آموزشس برنامه نویسی با js را بگذاری.ممنونم.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    102

    نقل قول: استفاده از فایل های js. (فوری ٍ فوری)

    سلام.
    تایپیک مرجع های ACMAscriptیا جاوااسکریپت دوستان توی دو صفحه کلی منبع و سایت معرفی کردن. حتما نگاهی بنداز

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •