نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در این کد(فیلد نوع bit)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    Question مشکل در این کد(فیلد نوع bit)

    فید tf بانکم از نوع bit هستش. دستورات زیر رو برای مانور روی مقدار ثبت شده برای tf در بانکم نوشتم. کد احتمالا مشکلات دیگه هم داره اما مشکل اصلیم اینه که اصلا در دستور select هیچ مقداری برای readerc ارسال نمیشه(اون label13 داخل اون بلاک اصلا مقدار نمیگیره). در صورتیکه شرط داخل دستور هم برقراره. چرا اینطوره؟ من از همین کد برای سایر فیلدهای انواع دیگه ی جدولم استفاده کردم.

    DataTable sc = new DataTable();
    SqlCommand ccmd = new SqlCommand("select tf from [TB_customer] where teladsl=@tc", con);
    ccmd.Parameters.AddWithValue("@tc", txtsh .Text );

    con.Open();
    SqlDataReader Readerc = ccmd.ExecuteReader();
    string hastakh ="False";
    sc.Load(Readerc);
    foreach (DataRow row in sc.Rows)
    {
    hastakh = row[0].ToString();
    label13.Text = "hast" ;
    }
    Readerc.Close();
    hastakhfif = Boolean.Parse(hastakh );
    con.Close();
    if (hastakhfif == true)
    checkBox1.Checked=true ;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    نقل قول: مشکل در این کد(فیلد نوع bit)

    فکر کنم باید قبل و بعد @tc دوتا ' بذاری. این دوتا گیومه نام جدول رو از کجا نوشتی من که حذفشون می کنم ، پس میشه:

    SqlCommand ccmd = new SqlCommand("select tf from TB_customer where teladsl='@tc'", con);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samaram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330

    نقل قول: مشکل در این کد(فیلد نوع bit)

    نقل قول نوشته شده توسط rezamansori مشاهده تاپیک
    فکر کنم باید قبل و بعد @tc دوتا ' بذاری. این دوتا گیومه نام جدول رو از کجا نوشتی من که حذفشون می کنم ، پس میشه:


    SqlCommand ccmd = new SqlCommand("select tf from TB_customer where teladsl='@tc'", con);

    من همیشه به همون صورت که خودم نوشتم مینویسم و مشکل نداشتم. این دستور شما رو هم امتحان کردم بازم نشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •