نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اریک ریماند:"دیگر به GPL نیازی نداریم!"

  1. #1

    اریک ریماند:"دیگر به GPL نیازی نداریم!"

    <p align="left">
    Recently, during FISL (F&#243;rum Internacional de Software Livre) in Brazil, Eric Raymond gave a keynote speech about the open source model of development in which he said, "We don't need the GPL anymore. It's based on the belief that open source software is weak and needs to be protected. Open source would be succeeding faster if the GPL didn't make lots of people nervous about adopting it." Federico Biancuzzi decided to interview Eric Raymond to learn more about that.
    </p>
    http://www.onlamp.com/pub/a/onlamp/2...interview.html
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم


  2. #2
    این اریک ریماند کیه؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  3. #3
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    سلام
    اگر به لینوکس علاقه دارید در Mailing List مجله irantux عضو شوید .
    این مقاله در مورد اریک ریموند است .
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  4. #4
    اریک ریماند از همکاران و توسعه گران FSF بود.وی در سال 97 پیشنهاد کرد به جای عبارت Free Software از OpenSource استفاده شود.
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم


تاپیک های مشابه

  1. str_replace , ereg_replace برای "n\" و "r\" و " "
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •