نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: داده های تکراری در بانک اطلاعاتی براساس دو فیلد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hesam67_b
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    192

    داده های تکراری در بانک اطلاعاتی براساس دو فیلد

    با سلام به دوستان عزیز.

    توی برنامه ای که دارم مینویسم یک رکورد زمانی تکراری هستش که دو فیلد از دو رکورد شبیه هم باشن. برای همین نمیشه از کلید اصلی استفاده کرد.

    من از کد زیر رو مینویسم ولی جواب نمیده

                    SqlDataAdapter objDataAdapter = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM Names Where Name ='" + 
    txtName.Text.Trim() + "' AND Sex = '" + txtSex.Text.Trim() + "'" , objConnection);
    DataSet dataset = new DataSet();
    objDataAdapter.Fill(dataset, "Names");

    DataView dataViewName = new DataView(dataset.Tables["Names"]);



    if (dataViewName.Count != 0)
    {
    MessageBox.Show("تکراری");
    }


    به نظر شما مشکل این کد در کجاست؟؟

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: داده های تکراری در بانک اطلاعاتی براساس دو فیلد

    باید به جای AND از OR استفاده کنی .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hesam67_b
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    192

    نقل قول: داده های تکراری در بانک اطلاعاتی براساس دو فیلد

    داداشم عرض کردم که دو فیلد باید دقیقا تکراری باشن تا دو رکورد تکراری حساب بشن.

    زمانی که جنسیت و نام یکی باشن باید پیغام نمایش داده بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار C Sharp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    System.Object
    پست
    101

    نقل قول: داده های تکراری در بانک اطلاعاتی براساس دو فیلد

    چرا نمیشه از کلید اصلی استفاده کرد ؟!!

    امتحان کنید ، میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •