نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265

    نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    سلام دوستان

    من چطوری میتونم یه کانکشن بنویسم که از Pocket PC به دیتا بیس روی یه کامپیوتر که بوسیله WireLess به هم وصل هستن Connect بشم

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vbworm
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خانه شیطان
    سن
    43
    پست
    198

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    جستجو چیز خوبیه ها... فقط چند تا تاپیک پایین تر بود....

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=150229

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    دوست عزیز از توجه شما متشکرم

    اما من این تاپیک که لینکش رو گذاشتید و دیدم متاسفانه نتونستم کانکت شم

    لطفا sample بگذارید

    erorr:

    SqlException

    Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient

    Public Class Test1
    Public ConStr As String = "Data Source=HESABDARI;Initial Catalog=Restaurant;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password="
    Dim DT As New DataTable
    Dim myCommand As SqlDataAdapter = New SqlDataAdapter("select * from garson", ConStr)

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Try
    myCommand.Fill(DT)
    DataGrid1.DataSource = DT
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try
    End Sub

    End Class
    لطفا راهنمایی فرمایید
    آخرین ویرایش به وسیله hesam_hma : دوشنبه 01 شهریور 1389 در 14:14 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vbworm
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خانه شیطان
    سن
    43
    پست
    198

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    نقل قول نوشته شده توسط hesam_hma مشاهده تاپیک
    متاسفانه نتونستم کانکت شم
    منو به شک انداختی. دوباره تستش کردم و کانکت شدم با همین کد... شما روی pc مورد نظر، پورت SQL رو باز کردین؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    چطوری باید اینکارو انجام بدم؟

    خیلی واجبه
    آخرین ویرایش به وسیله hesam_hma : پنج شنبه 04 شهریور 1389 در 11:22 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vbworm
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خانه شیطان
    سن
    43
    پست
    198

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    البته از یوزر و پسورد هم اطمینان داشته باشید...... روی امولاتور تست میکنید یا گوشی؟؟
    ویندوزتون که SQL روش نصبه چیه؟
    SQL2000 هست یا 2005؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    salam

    user & pass doroste

    windows XP & 7

    sql 2000

    albat engine 2005 ham nasbe

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vbworm
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خانه شیطان
    سن
    43
    پست
    198

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    ببخشید یه مقدار دیر شد... از ناحیه دست و پا چلاق شدم....

    شما توی کانکشن شبکه میری تو Properties بعد میری تو قسمت Advanced.
    Setting رو کلیک میکنی و بعدش Exception
    AddPort رو میزنی..

    Name : SQL
    Port : 1433

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    داداش دمت گرم که وقت میزاری و راهنمایی می کنی

    ولی نشد که نشد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار vbworm
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خانه شیطان
    سن
    43
    پست
    198

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    یه سری به اینجا بزن:
    http://technet.microsoft.com/en-us/l.../ms175043.aspx

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    سلام

    حدود 1 ماه هست که پیگیر این قضیه هستم ، اما واسم عجیبه که شما به راحتی این کارو انجام میدید و من رو چندین سیستم هنوز به جواب نرسیدم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار vbworm
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    خانه شیطان
    سن
    43
    پست
    198

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتا بیس سرور (PC)

    شما 100% یه مشکلی تو ارتباط دارید... به اون صفحه مایکروسافت سر زدید؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •