نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: 'گرفتن مقدار یک فیلد با ADOStoredProc

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majidmir
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    سن
    34
    پست
    199

    Question 'گرفتن مقدار یک فیلد با ADOStoredProc

    سلام
    ایا میتونم مقدار یک یا چند فیلد رو فقط توسط کنترل ADOStoredProc بگیرم و از کنترل های دیگر مثل DATASOurce استفاده نکنم ؟ چطوری؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار kamran_dev
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    58

    نقل قول: 'گرفتن مقدار یک فیلد با ADOStoredProc

    بله.از خصوصیت Parameters مربوط به ADOStoredProc میتونید مقادیر مربوط به فیلدهای مورد نظرتون رو بهش پاس بدید.

  3. #3

    نقل قول: 'گرفتن مقدار یک فیلد با ADOStoredProc

    درود :
    شما وقتی تنظیمات ADOStoredProc رو انجام بدی و اون رو به یک sp در پایگاه داده sql ارتباط بدی، می تونی باهاش مانند یک جدول کار کنی .

    این DATASOurce ربطی به گرفتن داده مستقیم با کد نویسی از این ابزار ( ADODataSet ، ADOTable ، ADOQuery و ... ) نداره و برای هنگامی استفاده میشه که بخوای یه بازار دیگه مانند DBEdit رو به یک جدول اتصال بدی .

    بدرود .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majidmir
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    سن
    34
    پست
    199

    نقل قول: 'گرفتن مقدار یک فیلد با ADOStoredProc

    سلام
    دوستان لطف کنید کد بهم بدید برای مثال باید من اینجا چی بنویسم ؟
    temp:=ADOStoredProc.???????

  5. #5

    نقل قول: 'گرفتن مقدار یک فیلد با ADOStoredProc

    لطف کنید کد بهم بد
    شما داخل دلفی همین کد دستور خودتو ( ADOStoredProc1 ) بنویسی و یک نقطه (دات) که بزنی تمام ابزار هاش نمایش داده میشه .

    گفتم که " می تونی باهاش مانند یک جدول کار کنی " پس >
    ADOStoredProc1.FieldByName('name').AsString:='';


    یکم کار کن ...

    بدرود .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •