نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: گرفتن title یک سایت با php

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    128

    گرفتن title یک سایت با php

    سلام
    من یه سوال داشتم می خواستم بدون با چه کد php می تونم title یه سایت رو که بهش می دم
    برام برگردونه.
    ممنون میشم کسی جوابمو بده.
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: گرفتن title یک سایت با php

    توی همین انجمن یه تاپیک بود بسرچ
    با عبارت با قاعده میشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: گرفتن title یک سایت با php

    باید اونها را پارس parse کنی.
    اینها را ببین:
    http://www.google.com/search?q=php+parse
    http://www.kirupa.com/web/xml_php_parse_beginner.htm

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: گرفتن title یک سایت با php

    معمولا عنوان صفحه بین تگ <title> قرار میگیره که به راحتی با عبارت منظم به صورت زیر می تونی بگیری
    <?php
    $url = 'http://example.com';
    $c = curl_init ($url);
    curl_setopt ($c, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    $page = curl_exec ($c);
    curl_close ($c);
    if( preg_match( '/<title>(.*?)<\/title>/si' , $page , $Match ) )
    {
    $title = $Match[1];
    }
    echo $title;
    ?>

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    128

    نقل قول: گرفتن title یک سایت با php

    ممنون از راهنمایی تون ولی من اینجوری نمی گم .می خوام فقط با http request تایتل رو بگیرم و با یه چیزی مقایسه کنم نمی خوام کل صفحه رو دانلود کنم فقط موقعی که تایتل رو گرفت دیگه تمومه . خواهشا راهنماییم کنید.
    ممنون...

    نقل قول نوشته شده توسط yasgig مشاهده تاپیک
    معمولا عنوان صفحه بین تگ <title> قرار میگیره که به راحتی با عبارت منظم به صورت زیر می تونی بگیری
    <?php
    $url = 'http://example.com';
    $c = curl_init ($url);
    curl_setopt ($c, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
    $page = curl_exec ($c);
    curl_close ($c);
    if( preg_match( '/<title>(.*?)<\/title>/si' , $page , $Match ) )
    {
    $title = $Match[1];
    }
    echo $title;
    ?>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: گرفتن title یک سایت با php

    اول سایت رو بریز داخل تابع file بعد با حلقه for خط به خط کد ها رو بخون هر زمان که سربرگ صفحه رسیدی break; کن

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mehran_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    /home/barnamenevis/
    پست
    42

    نقل قول: گرفتن title یک سایت با php

    ساده ترین راه :

    <form action="" method="GET">
    <input type="text" name="site" value="http://" />
    <input type="submit" />
    </form>

    <?php
    if(isset($_GET['site'])){
    preg_match("|<title>(.*?)</title>|s", file_get_contents($_GET['site']), $title);
    print $title[1];
    }
    ?>

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    128

    نقل قول: گرفتن title یک سایت با php

    داداش دسدت درد نکنه حالا دادی.


    نقل قول نوشته شده توسط mehran_gh مشاهده تاپیک
    ساده ترین راه :

    <form action="" method="GET">
    <input type="text" name="site" value="http://" />
    <input type="submit" />
    </form>

    <?php
    if(isset($_GET['site'])){
    preg_match("|<title>(.*?)</title>|s", file_get_contents($_GET['site']), $title);
    print $title[1];
    }
    ?>

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: گرفتن title یک سایت با php

    خوب اینجوری هم باید کل فایل از سایت خونده شد

  10. #10

    نقل قول: گرفتن title یک سایت با php

    یک تابع کامل برای این کار

    <?php
    function getUrlData($url)
    {
    $result = false;

    $contents = getUrlContents($url);

    if (isset($contents) && is_string($contents))
    {
    $title = null;
    $metaTags = null;

    preg_match('/<title>([^>]*)<\/title>/si', $contents, $match );

    if (isset($match) && is_array($match) && count($match) > 0)
    {
    $title = strip_tags($match[1]);
    }

    preg_match_all('/<[\s]*meta[\s]*name="?' . '([^>"]*)"?[\s]*' . 'content="?([^>"]*)"?[\s]*[\/]?[\s]*>/si', $contents, $match);

    if (isset($match) && is_array($match) && count($match) == 3)
    {
    $originals = $match[0];
    $names = $match[1];
    $values = $match[2];

    if (count($originals) == count($names) && count($names) == count($values))
    {
    $metaTags = array();

    for ($i=0, $limiti=count($names); $i < $limiti; $i++)
    {
    $metaTags[$names[$i]] = array (
    'html' => htmlentities($originals[$i]),
    'value' => $values[$i]
    );
    }
    }
    }

    $result = array (
    'title' => $title,
    'metaTags' => $metaTags
    );
    }

    return $result;
    }

    function getUrlContents($url, $maximumRedirections = null, $currentRedirection = 0)
    {
    $result = false;

    $contents = @file_get_contents($url);

    // Check if we need to go somewhere else

    if (isset($contents) && is_string($contents))
    {
    preg_match_all('/<[\s]*meta[\s]*http-equiv="?REFRESH"?' . '[\s]*content="?[0-9]*;[\s]*URL[\s]*=[\s]*([^>"]*)"?' . '[\s]*[\/]?[\s]*>/si', $contents, $match);

    if (isset($match) && is_array($match) && count($match) == 2 && count($match[1]) == 1)
    {
    if (!isset($maximumRedirections) || $currentRedirection < $maximumRedirections)
    {
    return getUrlContents($match[1][0], $maximumRedirections, ++$currentRedirection);
    }

    $result = false;
    }
    else
    {
    $result = $contents;
    }
    }

    return $contents;
    }
    ?>

  11. #11

    نقل قول: گرفتن title یک سایت با php

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_gh مشاهده تاپیک
    ساده ترین راه :

    <form action="" method="GET">
    <input type="text" name="site" value="http://" />
    <input type="submit" />
    </form>

    <?php
    if(isset($_GET['site'])){
    preg_match("|<title>(.*?)</title>|s", file_get_contents($_GET['site']), $title);
    print $title[1];
    }
    ?>


    این کد عالیه فقط من میخام وقتی روی سابمیت کلیک کردم به این صورت
    title------site.com
    داخل یه تکست ذخیره بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •