نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: در مورد انتخاب آیتم در ChekedListbox

  1. #1

    Question در مورد انتخاب آیتم در ChekedListbox

    یه ChekedListbox دارم می خوام باانتخاب یک ایتم داخل آنبقیه آیتم های موجود داخل اون لیست ReadOnly بشه ولی خودش ReadOnly نباشه و وقتی دوباره چک اون برداشته شد از حالت ReadOnly خارج بشه!


    کسی میدونه چجوریه؟

  2. #2

    نقل قول: در مورد انتخاب آیتم در ChekedListbox

    باید یه کلاس یا یه تابع بنویسی و اسم اون چک باکس رو پاس بدی و توی تمام چک باکسات اینو صدا بزنی

    توی اون کلاس هم بررسی میکنی اونی که تیک داره روشن و بقیه خاموش.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: در مورد انتخاب آیتم در ChekedListbox

    سلام
    چرا می خوای این کار رو بکنی , کاری رو که انجام می دی با منطق ChekedListbox جور در نمی یاد. من کلی امتحان کردم , راهی نیافتم.
    موفق باشی
    __________________________________________________ __________________________________________________
    چون به دریا می توانی راه یافت
    سوی یک قطره چرا باید شتافـت


    نتایج آماری,مقایسه ای بین String و StringBuildr

  4. #4

    نقل قول: در مورد انتخاب آیتم در ChekedListbox

    نقل قول نوشته شده توسط azaditafakor مشاهده تاپیک
    باید یه کلاس یا یه تابع بنویسی و اسم اون چک باکس رو پاس بدی و توی تمام چک باکسات اینو صدا بزنی


    توی اون کلاس هم بررسی میکنی اونی که تیک داره روشن و بقیه خاموش.
    میشه کدشا بنویسید؟

  5. #5

    نقل قول: در مورد انتخاب آیتم در ChekedListbox

    حداقل یکی بگه چجوری میشه فقط کاربر بتونه در چک لیست باکس فقط یکی را انتخاب کنه و در صورت خارج شدن اون از حالت انتخاب یکی دیگه را بتونه انتخاب کنه؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: در مورد انتخاب آیتم در ChekedListbox

    با سلام.

    بفرما اینم چیزی که میخواستی



    private void checkedListBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    int a = checkedListBox1.SelectedIndex;
    for (int c = 0; c <= checkedListBox1.Items.Count-1; C++‎)
    {
    checkedListBox1.SetItemChecked(c, false);
    }
    checkedListBox1.SetItemChecked(a, true);
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •