نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطل در بروز رسانی اطلاعات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار roomezonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    326

    خطل در بروز رسانی اطلاعات

    سلام دوستان

    من میخوام اطلاعات بانک رو ویرایش کنم و از کد زیر استفاده کردم اما اشکال کانکشن میگیره در صورتی که من با همین کانکشن INSERT , DELETE هم کردم بدون مشکل


    کد HTML:
    Protected Sub Button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
            Dim objCommand As New SqlCommand
            objCommand.Connection = con
            objCommand.CommandText = "Update tbpost Set grpost='" & txtgr.Text & "',titpost='" & txttit.Text & "',post='" & txtpost.Value & "',picsubject='" & Image1.ImageUrl & "' Where Id=" & Session("RowEdit")
            con.Open()
            objCommand.ExecuteNonQuery()
            con.Close()
        End Sub
    
    

    لطفا منو راهنمایی کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 11.JPG‏ (58.8 کیلوبایت, 7 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: خطل در بروز رسانی اطلاعات

    con کجا ساخته می شه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار roomezonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    326

    نقل قول: خطل در بروز رسانی اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_moghaddam مشاهده تاپیک
    con کجا ساخته می شه؟

    آقا con مشکلی نداره . اولش عرض کردم که با موارد دیگه مشکلی نداره

    کانکشن رو تو web.config میزارم , و اینجا به این صورت استفاده میکنم


    کد HTML:
     Dim con As New SqlConnection(System.Web.Configuration.WebConfigurationManager.ConnectionStrings("dataorang").ConnectionString)

    لطفا یکی کمک کنه

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: خطل در بروز رسانی اطلاعات

    اون خطی که کانکشن استرینگ رو مقداردهی میکنه قبل از خط 2 در متد فوق اضافه کن و دوباره امتحان کن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار roomezonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    326

    نقل قول: خطل در بروز رسانی اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط DelphiAssistant مشاهده تاپیک
    اون خطی که کانکشن استرینگ رو مقداردهی میکنه قبل از خط 2 در متد فوق اضافه کن و دوباره امتحان کن.
    متوجه منظورت.ن نشدم میشه واضح تر بگی در کدام خط کدام متد؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار roomezonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    326

    نقل قول: خطل در بروز رسانی اطلاعات

    ?????????????????????????????????????????????????? ??????

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار imanasp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قطعه ای از بهشت
    پست
    364

    نقل قول: خطل در بروز رسانی اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط roomezonline مشاهده تاپیک
    ?????????????????????????????????????????????????? ??????
    منظور آقای کرامتی این خطه :

    obj.Connection=con


    یکبار کانکشنت رو بدون استفاده از web.config تو خود این صفحه تعریف کن و دوباره امتحان کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •