نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: راه اندازی یک سیستم رای گیری

  1. #1
    مهمان

    راه اندازی یک سیستم رای گیری

    با سلام
    استاد می خواستم بدانم چگونه می شود یک سیستم رای گیری در سایتی به راه انداخت
    اگر یک مثال خوب معرفی کنید متشکرم
    در شمن می خواهم این سیستم برای رای گیریهای مختلف جواب دهد(یعنی بتونم آپدیتش کنم)
    با تشکر

  2. #2

  3. #3

  4. #4

  5. #5
    مهمان
    استاد بسیار متشکرم
    راستی دو تاش یکی بود
    باز هم متشکرم

  6. #6
    مهمان
    من این رای گیری که در asp.net بود رو اجرا می کنم این خطا رو میده
    Server Error in '/Poll' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    File or assembly name NetPolls.dll, or one of its dependencies, was not found.Could not load the dataprovider assembly or dataprovider class,Please check your web.config or machine.config file netPollsSettings section.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Exception: File or assembly name NetPolls.dll, or one of its dependencies, was not found.Could not load the dataprovider assembly or dataprovider class,Please check your web.config or machine.config file netPollsSettings section.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:


    [Exception: File or assembly name NetPolls.dll, or one of its dependencies, was not found.Could not load the dataprovider assembly or dataprovider class,Please check your web.config or machine.config file netPollsSettings section.]
    Votations.NetPolls.DataProvider.Provider.GetInstan ce() +290
    Votations.NetPolls.CodeBehind.Index.BindData() +45
    Votations.NetPolls.CodeBehind.Index.Page_Load(Obje ct Sender, EventArgs E) +34
    System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +67
    System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +35
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain() +731




    --------------------------------------------------------------------------------
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.573; ASP.NET Version:1.1.4322.573

  7. #7
    مهمان
    با سلام
    استاد این که معرفی کردید(همین که اجرا نمی شد) مثل اینکه واسه اینکه نذاره یه نفر دو بار رای بده آی پی رو می گیره و ذخیره می کنه؟
    مگه آی پی هر دفعه عوض نمی شه؟
    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    IP در ایران هر بار که کانکت کنی با دفعه ی قبل متفاوت است. ولی بر روی کامپیوتر - شما دارایIP ثابت هستید مگر آنرا دستی عوض کنید.

  9. #9
    مهمان
    yani eeen to iran kar nemikone

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    جوابهاش 100 درصد نیست.
    برای دکور خوب است

  11. #11
    مهمان
    پس استاد باید خودمان دسا به کار شویم؟هیچ سورس با حالی وجود ندارد؟
    بهترین روش برای ذخیره سازی این نیست که نام کاربران را داشته باشیم و در دیتا بیس ذخیره کنیم که رای داده اند یا نه؟یا کوکی؟
    با تشکر

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    بله! بهترین روش مانند این فوروم است. از دیتابیس برای ذخیره کردن نام کاربران رای داده استفاده می کند.

  13. #13
    مهمان
    استاد من می خواهم یک کنترل برای رای گیری درست کنم اما در اول کار هم سوال دارم:
    1-اصولا ایکس ام ال بهتر است استفاده کنم یا...؟
    2-برای برقراری رابطه با بانک اطلاعاتی ایا بهتر است خودم کاربر را مجبور کنم که از دیتا بیس خودم استفتده کند یا نه؟
    3-کلا ایده ی شما چیست؟
    با تشکر از استاد وحید نصیری مردی برای تمام فصول(پاچه خواری!!! :lol: :D )
    :lol:

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    8)
    بستگی داره!
    اگر می خوای برای تیم منچستر یونایتد رای گیری کنی بهتر است ساده ترین را انتخاب کنی که هیچ چیزی را چک نکند تا خودت بتونی 100 بار رای بدی :lol:
    اگر رای گیری خیلی برات مهمه که سایتت حتما ورودی دارد و باید ثبت نام کنند و ..... و اینجا خیلی راحت می توان مشخصات فرد رای داده را ثبت کرد و از رای دادن مجدد او جلوگیری کرد.
    بقیه اش هم به توانایی هایت بستگی داره :wink:

  15. #15
    مهمان
    استاد منچستر مگه چشه تازه رای گیریه بی بی سی رو هم دیدم در پیته!!!(البته ورزشی)
    منچستر قهرمان
    در ضمن باز هم اغز شما متشکرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •